Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Macia wrote:Były ? Ja dzwoniąc dostałam informacje, ze zapisują moje nazwisko i oddzwonia. Nie dostałam terminu i daty. I do tej pory nikt nie oddzwonił.
-
Agrafka powodzenia będziesz napewno zadowolona ja bardzo miło wspominam „ wizytę „ w stolicy klinika malutka ale super personel rewelacja po tym jaka mieliśmy „ opiekę „ w vitrolive przez pare lat to tam jak pojechaliśmy to przepasc na bardzo duży plus :)i tez jechaliśmy szybciej i byliśmy ponad tydzień powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 19:54
-
Hej dziewczyny, obserwuję ten wątek już jakiś czas. Też szykujemy się do in vitro, ale zależy nam by było to w Szczecinie więc czekamy na otwarcie nowej kliniki Bocian. Chcemy podchodzić w listopadzie jeśli wszystko się uda.
Powoli jednak zaczynam się denerwować i mam mnóstwo pytań 😊. W ogóle jak przechodziłyście stymulację? Czy to bardzo trudny czas czy raczej luzik? Wiem że każda z nas jest inna ale powoli wariuję z tego czekania 😆.
_agrafka_ w którym dniu cyklu będziesz miała punkcję?
Trzymam za Was mocno kciuki. -
_agrafka_ wrote:Hej Lulame 🙂 ja będę miała punkcję w 12 dc. Stymulację przechodzę dobrze, a nawet powiedziała bym bardzo dobrze, dopiero od wczoraj bolą mnie trochę piersi a tak to zero skutków ubocznych. Od 1 dc brałam mensinorm 150 j.m. + ovaleap 225 + od 6 dc orgalutran 0,25 mg
-
Witam.Mam do sprzedania leki:
- neoparin 0,4 19 szt. ważne do 09.2022
- luteina 100mg tabletki dopochwowe,całe opak.60 tab. ważne do 04.2020
- estrofem 2mg całe opak.28 tab. ważny do 10.2020
- Microgynom 21 całe opakowanie ważne do 11.2023
- Bemfola 150 0,25 ml 2 opak. ważne do 10.2020 przechowywany w lodówce
- Shatavari opak.90 tab.+ 21 ważne do 08.2023
Może ktoś potrzebuje, proszę o wiadomość
POZDRAWIAM
-
Alex@ wrote:Witam.Mam do sprzedania leki:
- neoparin 0,4 19 szt. ważne do 09.2022
- luteina 100mg tabletki dopochwowe,całe opak.60 tab. ważne do 04.2020
- estrofem 2mg całe opak.28 tab. ważny do 10.2020
- Microgynom 21 całe opakowanie ważne do 11.2023
- Bemfola 150 0,25 ml 2 opak. ważne do 10.2020 przechowywany w lodówce
- Shatavari opak.90 tab.+ 21 ważne do 08.2023
Może ktoś potrzebuje, proszę o wiadomość
POZDRAWIAM
Alex@ lubi tę wiadomość
-
_agrafka_ wrote:Hej Lulame 🙂 ja będę miała punkcję w 12 dc. Stymulację przechodzę dobrze, a nawet powiedziała bym bardzo dobrze, dopiero od wczoraj bolą mnie trochę piersi a tak to zero skutków ubocznych. Od 1 dc brałam mensinorm 150 j.m. + ovaleap 225 + od 6 dc orgalutran 0,25 mg
Podnosisz mnie na duchu 😊 ja chciałabym pomimo procedury pracować. Daj znać jak to będzie na punkcji, powodzenia jutro 😊 -
Lulame wrote:Hej dziewczyny, obserwuję ten wątek już jakiś czas. Też szykujemy się do in vitro, ale zależy nam by było to w Szczecinie więc czekamy na otwarcie nowej kliniki Bocian. Chcemy podchodzić w listopadzie jeśli wszystko się uda.
Powoli jednak zaczynam się denerwować i mam mnóstwo pytań 😊. W ogóle jak przechodziłyście stymulację? Czy to bardzo trudny czas czy raczej luzik? Wiem że każda z nas jest inna ale powoli wariuję z tego czekania 😆.
_agrafka_ w którym dniu cyklu będziesz miała punkcję?
Trzymam za Was mocno kciuki.
Trzymam kciuki za was dziewczyny
-
Hejo u mnie standardowo nic nowego... Stymulacja owulacji i 400 zł wydane, odpuściłam leczenie i jeżdżenie po lekarzach za bardzo mnie to kosztuje psychicznie. Wyjeżdżam za granicę, uzbieram pieniędzy trochę i pójdę sobie prywatnie na histeroskopie i wtedy zdecyduje się również na inseminacje
-
Olalala92 wrote:Hejo u mnie standardowo nic nowego... Stymulacja owulacji i 400 zł wydane, odpuściłam leczenie i jeżdżenie po lekarzach za bardzo mnie to kosztuje psychicznie. Wyjeżdżam za granicę, uzbieram pieniędzy trochę i pójdę sobie prywatnie na histeroskopie i wtedy zdecyduje się również na inseminacje
Hmm...
Na histeroskopii nie dał Ci skierowania? Coś mówił o Twoich plamieniach? -
Tak zmienił lek na stymulacje i włączył estrofem po owulacji... Tylko że ja już go brałam, dopiero po kilkunastu cyklach z lametta chcial dać skierowanie, ale skoro ja mam chodzić na monitoring i płacić za wizytę 300 zł to wolę dozbierać i iść na histeroskopie.
-
Olalala92 wrote:Tak zmienił lek na stymulacje i włączył estrofem po owulacji... Tylko że ja już go brałam, dopiero po kilkunastu cyklach z lametta chcial dać skierowanie, ale skoro ja mam chodzić na monitoring i płacić za wizytę 300 zł to wolę dozbierać i iść na histeroskopie.
Ja w czwartek mam wizytę... -
Nikola wrote:To prawda koszty leczenia niepłodności są naprawdę duże, za duże. Może to jest jakaś myśl Ola. A myślisz, ze masz endometriozę? Ja czekam na HSG.
No właśnie... Za duże...
Moja kuzynka z mężem leczyli się 10 lat... Wydali 250tys... Ale mają swój obecnie 6 letni cud.
Nikola kiedy HSG? -
... jakie to są sumy....HSG mam mieć w połowie października. Wtedy tez powtórzymy badanie nasienia i jeżeli po 4 miesiącach nic nie ruszy, to chyba nie chce tracić już czasu i łudzić się, ze się uda, bo miesiące lecą zbyt szybko, a każdy kolejny jest dla mnie trudniejszy. Przeraża mnie to wszystko i modlę się, aby u mnie było ok.