Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Wombi, wlasnie u mnie w 19 dc nie było śladu tych 3pecherzy, ale za to było duzo małych i w tym jeden 10 mm. Mam nadzieję, że nie zechciał urosnąć !!
Wiecie co dziewczyny, namowilyscie mnie- chyba pojadę.. chyba,że jutro coś się zacznie dziać.
Mikuska, to teraz czekamy na efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 19:01
-
Ja też już po wstępnym monitoringu. 8dc, endo: 9mm, 3 pęcherzyki po 16 mm. Szybko. W piatek kolejny monit i prawdopodobnie w weekend IUI. PC powiedział, że coś się ruszyło, bo w 12dc beta prawie 4 to mało prawdopodobne by zostało po Ovitrelle.27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyAsik86 wrote:Ja też już po wstępnym monitoringu. 8dc, endo: 9mm, 3 pęcherzyki po 16 mm. Szybko. W piatek kolejny monit i prawdopodobnie w weekend IUI. PC powiedział, że coś się ruszyło, bo w 12dc beta prawie 4 to mało prawdopodobne by zostało po Ovitrelle.
-
Niuni wrote:Hej Asik
Piękny wynik
Faktycznie szybko, co na to PC?27.07 bliźniaki!!
-
Mikuśka wrote:Tak się zastanawiam bo oczywiście nie zapytalam skoro ładnie reaguje na cło to po co zmienił mi ma te zastrzyki ???jak myslicie???27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualny