Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mi jak robił IUI RS to bez proszenia pierwsze co zrobił to USG i przez to wiedziałam, że pęcherzyki jeszcze były wszystkie całe.
Dziwne, że pozostali tak się wzbraniają przed zrobieniem tego USG, przecież płacimy za to i chcemy wiedzieć na czym stoimy!Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
kam.ma wrote:U PC...
Ale więcej na to się nie zgodzę. Lepiej iść na USG nawet do kogoś innego niż wcale i się martwić co tam się w środku dzieje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 10:02
-
nick nieaktualnykam.ma wrote:No comments...moze jakos uda mi sie przekonac RS zeby mi to usg zrobil po...choc dzis na Kasprzaka ponoc mexyk...
-
Niuni ile płacisz za Ovitrelle? Ja zastanawiam się czy nie poprosić WG o pomoc przy pękaniu,coś wydaje mi się że ta krótka fl i krwawienia są od tego że w rezultacie nie pękają jaja.Może o to chodzi...druga sprawa to moja szyjka którą badam od roku i tylko raz zanotowałam pełne otwarcie,a w pozostałych cyklach mam wrażenie że jest zaczopowana ,tak jakby ten czop śluzowy nie odszedł,nie wiem czy to możliwe czy sobie to wymyślam...
...dzisiaj mam dopiero 9dc a nosi mnie strasznie,wczoraj rano wyjeżdżając z garażu zerwałam sobie gumę z felgi bo nie zauważyłam że powietrze zeszło z opony po czym wróciłam do domu i wyładowałam się na moim M.
Czuję się fatalnie,nie mam na nic siły,do tego ta zmiana czasu i przesilenie wiosenne,,,jak żyć? -
Wombi gratuluję wyhodowanych jajec...owocnego działania weekendowego,oby zaskoczyło!!trzymam kciuki
kam.ma ja bym próbowała na siłę dodzwonić się do P.C. jak to kuźwa jest że gruba kasa za IUI leci a ty nie masz w zamian
komfortu?musisz mieć pewność że czas podania nasienia będzie optymalny
Niuni i jak z tym lekiem?odstawilas? oby @ nadeszła szybko i nowy cykl będzie twój! -
Kania, ovitrelle w VL chyba 85 zł jak się nie mylę. W aptekach to różnie..
Tak odstawiłam tabsy. Wczoraj na noc już nie wzięłam. Coś tam m się kręci w brzuchu, ale czysto na razie. Gonal już czeka w lodówce na swoją kolejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 10:31
-
kam.ma wrote:Dzieki dziewuszki za wsparcie! Bede żądać usg przed albo chociaż po....27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyWombi super wynik !
Dziewczyny za Was trzymam wszystkie kciuki Ja już dzisiaj trochę lepiej po tej laparo.
Wiecie co, nie jestem pacjentką VL, robimy tam tylko w sumie męża badania, ale przyczepiłam się Was bo Szczecin
Ale jak tak czytam to chyba tam jest jakaś porażka, wcześniej mi w VL mówiono,że 700 zł i w cenie monitoringi itp.
A Teraz nie dość, że osobno płacisz za wszystko to jeszcze nawet usg nie zrobią.
Masakra, wygląda to tak, jakby nabijali sobie kasę tylko, bo jak ja na usg przed IUI bym zobaczyła, że pechęrzyki pęknięte to chyba bym odpusciła IUI. Może taka ich taktyka. Nie wiem. Szkoda, że nie mają w tym mieście konkurencji... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia 32 wrote:Ja za monity nie placilam. Jedynie za zastrzyki, ktore w VL kupowalam. A Wy placicie dziewczyny za monity, bo one przed IUI chyba powinny byc gratis?
No a jak! Za każdy razem u PC place 100 a u EB nawet 120! Owszem, kiedyś się nie płaciło! Ale te czasy już minęły -
Kasia 32 wrote:Ja za monity nie placilam. Jedynie za zastrzyki, ktore w VL kupowalam. A Wy placicie dziewczyny za monity, bo one przed IUI chyba powinny byc gratis?27.07 bliźniaki!!
-
o mamo.....jeszcze trochę i może my założymy konkurencję dla VL?Wombi na prezesa pójdzie:-DDD
Niuni, Asik86, kam.ma, kaasik, MisiaZ88, wombi, Iwkaaa lubią tę wiadomość