Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsik86 wrote:Boję się bo właśnie zaczęło boleć podbrzusze
Asik86 lubi tę wiadomość
-
Niuni wrote:Asik, a powiedz jak to jest z lekami po punkcie i transferze, kupujemy już je normalnie, za swoje pieniądze??27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Aha.
A Encorton albo Apap nie kazal Ci dr brać??
A orientujesz się kiedy robią ten zwrot? Bo wszyscy mówią o refundacji, ale kiedy to ma nastąpić to w sumie nie wiem..27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Ok. Rozumiem. No tak, zapomnialam że przy tym badaniu nie można nic brać
Kurcze zamiast Apap miał być ACARD
A jak Twoje endo było ok??27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyNiuni wrote:Pytanie do dziewczyn spoza ZS, biorących udział w badaniu - czy korzystacie z refundacji kosztów dojazdu do kliniki???
-
No wlasnie.. hmm, cholera to będzie trzeba brać cały dzień wolny w pracy!??
Dr pewnie się nie orientuje w tym wszystkim
Trzeba było by się skontaktować z Panią Anią.
Max 100 zł zwracają za dojazd. Ale ciekawe jak to obliczają, pewnie mają jakiś przelicznik za kmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 20:35
-
Nie wiem jak jest z dojazdami, trzeba rzeczywiście spytać tą P. Anię, ale za jedzenie zwracają 50 zł. Chodzi o to,że po wypiciu tego leku w dniu transferu trzeba tam tyle spędzić czasu i P. Ania wcześniej zadzwoniła do mnie i mnie o tym informowała, że mam wziąć swoje kanapki, ale oni później zwrócą mi i tak 50 zł (niezależnie od tego czy wezmę swoje kanapki czy sobie zamówię wypas śniadanie).
PS. Brzuch się zmniejsza!!! Oby z dnia na dzień było coraz lepiej, do stanu pierwotnego jeszcze troszkę brakuje, ale musi być coraz lepiej!Niuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyAsik86 wrote:Nie wiem jak jest z dojazdami, trzeba rzeczywiście spytać tą P. Anię, ale za jedzenie zwracają 50 zł. Chodzi o to,że po wypiciu tego leku w dniu transferu trzeba tam tyle spędzić czasu i P. Ania wcześniej zadzwoniła do mnie i mnie o tym informowała, że mam wziąć swoje kanapki, ale oni później zwrócą mi i tak 50 zł (niezależnie od tego czy wezmę swoje kanapki czy sobie zamówię wypas śniadanie).
PS. Brzuch się zmniejsza!!! Oby z dnia na dzień było coraz lepiej, do stanu pierwotnego jeszcze troszkę brakuje, ale musi być coraz lepiej!Asik86 lubi tę wiadomość
-
Matko ile tu się dzieje :o byłam na wakacjach i odpuściłam czytanie licząc, że jak wrócę to będą dobre wieści. A tu takie buty. Asik kochana Ty jesteś mega dzielna! Podziwiam. Ja jestem panikarą. I pewnie bym zgodziła się na leczenie. Ale wierzę, że ten stres się opłaci i już niedługo przekażesz nam dobre wiadomości
Ja podjęłam decyzję, że to było ostatnie podejście do IUI i koniec leczenia w VL. Za dużo jestem tam niedopatrzeń. Wydajemy pieniądze i co najgorsze narażamy się na dodatkowy stres co nie pomaga. Dziś dzwonię do nich z prośbą o kopie historii.
Co do mojej IUI to niestety nie wydaje mi się, żeby się udało ;( muszę szukać innego lekarza.
Niuni nie martw się na zapas. Może akurat u Ciebie nie będzie żadnych komplikacji
Trzymam kciuki za nas wszystkie! Mua Mua -
Hej Kobietki. I znowu poniedziałek Andziula kiedy testujesz??
Musisz wypełnić wniosek, żeby wydała Ci kopię. Może z ich strony ściągnąć. Jak masz tam jakieś wyniki partnera/męża to muszą być podpisy i Twoje i JegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 08:26
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa coś czuje że u mnie też bedzie znowu lipa. Dzisisj 10dpo. Do wczoraj jeszcze mnie cycki bolaly a dzisiaj już zdecydowsnie mniej. W weekend pewnie @ przyjdzie. Tak sobie myślę czy jest możliwość że moje komorki jajowe mają tak grubą osłonkę że chłopaki nie mogą sie przez nią przebić? Czytałam gdzieś na necie że czasami tak się dzieje.
-
Kasia 32 wrote:Ja coś czuje że u mnie też bedzie znowu lipa. Dzisisj 10dpo. Do wczoraj jeszcze mnie cycki bolaly a dzisiaj już zdecydowsnie mniej. W weekend pewnie @ przyjdzie. Tak sobie myślę czy jest możliwość że moje komorki jajowe mają tak grubą osłonkę że chłopaki nie mogą sie przez nią przebić? Czytałam gdzieś na necie że czasami tak się dzieje.
Może być taka możliwość, PC mi kiedyś mówił, że może u mnie tak być..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 09:54
Kasia 32 lubi tę wiadomość
-
Niuni wrote:Hej Asik, to jednak nie jechałaś do VL?? Ale super że Ci lepiej
Wierzę, że to dobre objawy!!27.07 bliźniaki!!
-
No wiadomo, mega stres. Ale będzie dobrze, musi być-Ty nasza WOJOWNICZKO!
A jak nie teraz to napewno następny razem! Ale póki co na razie myślimy pozytywnie i nie zakładamy złego scenariusza.
Ja też mam wizytę w środęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 10:29
Asik86 lubi tę wiadomość