Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Raczej nie powinien.
Dr na ostatniej wizycie mnie zapewniał, że to wszystko jest bezpieczne..
Ja już jestem spękana. Mam zaczynać na poczatka miesiąca. Ogólnie to jestem też bardzo wrażliwa, zawsze źle się czułam, przy małych dawkach zastrzyków..27.07 bliźniaki!!
-
O jaaa Asik. To wszystko na gorąco.. to gratuluję! To już będzie wiadomo jak sytuacja wygląda, życzę Ci z całego serducha, aby można było świętować dwie okazję !
Obyś się w kiecę zmieściła :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 16:52
-
Niuni wrote:O jaaa Asik. To wszystko na gorąco.. to gratuluję! To już będzie wiadomo jak sytuacja wygląda, życzę Ci z całego serducha, aby można było świętować dwie okazję !
Obyś się w kiecę zmieściła :p
Tak, wszystko szybko i dużo na głowie, ale trudno. Dziękuję!27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:Niuni nie bój się, zobacz ile dziewczyn brało hormony i tylko ja mam wodobrzusze EB się tak nie przejęła bo nie miałam przecież tak dużo pęcherzyków i estradiol też nie jakiś ogromny. No tak się zdarzyło ale nie ma co się bać!! Będzie dobrze, najwyżej wyklucza mnie z badania tylko że lek został już mi podany. Ważne żeby woda zeszła - za 2 tyg wychodzę za mąż!!!! A brzuch jak w 5 miesiącu ciążyAnika
-
Amh ponad 5, waga 52. Brałam menopur 150.
Zadzwonił PC i szczerze ze mną porozmawial, wytłumaczył co się dzieje i uspokoił. Zostaje pić dużooo wody i jeść białka, w pon mam się stawić na wizycie, już to widzę Bez umawiania się... No pójdę rano i mu się pokaże.27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:Amh ponad 5, waga 52. Brałam menopur 150.
Zadzwonił PC i szczerze ze mną porozmawial, wytłumaczył co się dzieje i uspokoił. Zostaje pić dużooo wody i jeść białka, w pon mam się stawić na wizycie, już to widzę Bez umawiania się... No pójdę rano i mu się pokaże.
No to całe szczęście, że Cie uspokoił co konkretnie Ci powiedział? Jak to wyjaśnił?Anika -
nick nieaktualny
-
Batmanka wrote:A macie może rozpiskę który lekarz kiedy ma dyżur w vitro na wojska Polskiego i na Kasprzaka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 09:09
27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Hej kobietki.
Asiu jak tam??
dziękuję za troskę:-*27.07 bliźniaki!!
-
U mnie tydzień po owu. Od trzech dni boli mnie jajnik z którego była owu
Niby wszystko wygląda na to, że powinno być ok-jak co miesiąc.. mam nadzieję, że ivf w końcu pokaże co jest nie tak?!
Teraz stres, kiedy przyjdzie @.
Dr mnie pytał, kiedy się spodziewam @ , a ja nie wiem, bo nie potrafię tego przewidzieć, nigdy nie mam jak w zegarkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też tydzien po ovu. Zrobilam wczoraj progesteron i wyszedl 12,80 ng/ml. Norma laboratoryjns dla fazy lutealnej do 15,90 Spodziewalam sie że bedzie wyższy, bo w zeszlym miesiacu wyszlo 27,70, a dwa miesiace temu 26,20.
Asik86 lubi tę wiadomość