X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika VitroLive Szczecin
Odpowiedz

Klinika VitroLive Szczecin

Oceń ten wątek:
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey aga to teraz jeszcze mocniej trzymamy kciukasy!!!

Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość

7b0f9c1e19.png
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal w szpitalu krwawienie jakby ustalo ale brzuch pobolewa robil dzis usg ale tylko chilke aby tetno sprawdzic biore nospe na bole brzuch mi twardniej z prawej strony od wczoraj mowie im a oni troche to xlewaja wrrrr pytam go dzis czy mam wszystkie badania wykonane bo pamietam ze jak w pierwszej ciazy bylam to toksoplazmoze robilam i inne dodatkowe a on mi ze jak mnie wypisza to mi skierowanie da lekarz prowadzacy !!! Zla jestem bym sie wypisala ale sie boje 17 mam wizyte u Celewicza jak dotrwamy

7b0f9c1e19.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    Ja nadal w szpitalu krwawienie jakby ustalo ale brzuch pobolewa robil dzis usg ale tylko chilke aby tetno sprawdzic biore nospe na bole brzuch mi twardniej z prawej strony od wczoraj mowie im a oni troche to xlewaja wrrrr pytam go dzis czy mam wszystkie badania wykonane bo pamietam ze jak w pierwszej ciazy bylam to toksoplazmoze robilam i inne dodatkowe a on mi ze jak mnie wypisza to mi skierowanie da lekarz prowadzacy !!! Zla jestem bym sie wypisala ale sie boje 17 mam wizyte u Celewicza jak dotrwamy
    Mikuska dotrwacie! Musi byc dobrze !

Andziula_1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik86 wrote:
    chyba ok, choć nie wiem czy w okolicy 8 nie powinno być. Ja miałam 8,09, ale PC powiedział, że jest ok.
    4 września do RS ide to mu pokarze. A prolaktyna wyszła 10,15. Chyba mogłaby być niższa :/

• Niuni Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka co to za cholerny szpital!
    Kuźwa mać!
    Oni łaskę tam robią że Cię leczą czy co..

1769e124dc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, podglądam co jakiś czas wątek.

Chciałam zapytać, czy któraś z Was lecząc się w klinice, miała problem z mutacjami? Zrobiłam na razie podstawowe wyniki i czekam teraz na przesyłkę z testami z TEST DNA.

Czy jeśli wyjdą mi jakieś mutacje, to znajdę w klinice kompetentnego lekarza do leczenia się?

W Szczecinie przebrnęłam już przez 2 ginów i niestety od pierwszej uciekłam po 2cs. Druga co prawda wydawała się lepsza, ale pomyliła torbiel krwotoczną z dermoidalną i wysyłała mnie na laparoskopię...
    Nie chcę już kolejny raz błądzić i szukać, dlatego pytam, czy warto umówić się na wizytę? I do którego lekarza? Który będzie miał jakąkolwiek wiedzę odnośnie mutacji?

• Agnieszka GreenApple Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuni wrote:
    Tzn, ja nie miałam teraz na myśli Ciebie :)
    Tylko wiem, że On nie chce przepisywać leków które mają pomóc. Tak jak napisałam wyżej, twierdzi, że jak ma się udać, to uda się i bez wspomagaczy :)

masz rację, przy inseminacjach 3 podejścia mieliśmy w naturalnym cyklu, bez żadnej stymulacji przed czy po.

Niuni lubi tę wiadomość

od początku 2014 starania z pomocą med
    23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
    09.17 IVF 9tc [*]

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuni wrote:
    Powiem Wam dziewczyny, ze mam taki wewnętrzny niepokój, że te maluszki są już, czekają na mnie..

czekają cierpliwie - dobrze, że je macie. można podarować sobie całą tą stymulacje i zastrzyki.
    będziecie transferować od razu dwa?

09.17 IVF 9tc [*]

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:

Mikuśka dasz radę!

09.17 IVF 9tc [*]
  • Niuni Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka GreenApple wrote:
    czekają cierpliwie - dobrze, że je macie. można podarować sobie całą tą stymulacje i zastrzyki.
    będziecie transferować od razu dwa?
    Ale tak jakoś mi smutno strasznie, że nie mogłam przygarnąć jednego od razu.. ;(
    W tym cyklu też nie mogę, bo mam sajgon w pracy, a to nie są sprzyjające warunki. Muszę czekać do września.
    Bałam się wziąć dwa, zdecydowaliśmy już na wizycie, że weźmiemy jeden..

1769e124dc.png

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuni wrote:
    Ale tak jakoś mi smutno strasznie, że nie mogłam przygarnąć jednego od razu.. ;(
    W tym cyklu też nie mogę, bo mam sajgon w pracy, a to nie są sprzyjające warunki. Muszę czekać do września.
    Bałam się wziąć dwa, zdecydowaliśmy już na wizycie, że weźmiemy jeden..

wrzesień do super miesiąc, urodzisz w czerwcu :)

09.17 IVF 9tc [*]
  • Niuni Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka GreenApple wrote:
    wrzesień do super miesiąc, urodzisz w czerwcu :)
    Ja jestem z czerwca ;)

Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość

1769e124dc.png
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem z czerwca ;) i zobacz jakie fajne dziewczyny ;) tez chce we wrześniu ;p

Agnieszka GreenApple, Niuni lubią tę wiadomość

dqpri09kh0x52aib.png

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z kwietnia i cała linia żeńska w mojej rodzinie jest kwietniowa - ja moja mama, babcia i św pamięci prababcia

Asik86, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

09.17 IVF 9tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem z września :) - waga. Mój mąż z października i też waga. I w dodatku mamy tą samą grupę krwi ABrh+. Podobno krąży teoria że oboje partnerów z tą samą grupą krwi może mieć trudności z uzyskaniem ciazy. Hmm u nas bys się to zgadzało.

• Niuni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Ja tez jestem z czerwca ;) i zobacz jakie fajne dziewczyny ;) tez chce we wrześniu ;p
    Andziula a Ty we wrześniu IUI?? Bo już się pogubiłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 07:54

1769e124dc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia 32 wrote:
    A ja jestem z września :) - waga. Mój mąż z października i też waga. I w dodatku mamy tą samą grupę krwi ABrh+. Podobno krąży teoria że oboje partnerów z tą samą grupą krwi może mieć trudności z uzyskaniem ciazy. Hmm u nas bys się to zgadzało.

Może i jakaś prawda w tym jest. My też z mężem mamy tą samą grupę krwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 07:57

• Niuni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy BRH+ i ARH+ i też nie możemy :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:47

1769e124dc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my konflikt i też kicha :-)

• Asik86 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy taka samą, więc chyba rzeczywiście reguły nie ma;p

27.07 <3 <3 bliźniaki!!
    hchy3e3kpv63uaya.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ