Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadal w szpitalu krwawienie jakby ustalo ale brzuch pobolewa robil dzis usg ale tylko chilke aby tetno sprawdzic biore nospe na bole brzuch mi twardniej z prawej strony od wczoraj mowie im a oni troche to xlewaja wrrrr pytam go dzis czy mam wszystkie badania wykonane bo pamietam ze jak w pierwszej ciazy bylam to toksoplazmoze robilam i inne dodatkowe a on mi ze jak mnie wypisza to mi skierowanie da lekarz prowadzacy !!! Zla jestem bym sie wypisala ale sie boje 17 mam wizyte u Celewicza jak dotrwamy
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Ja nadal w szpitalu krwawienie jakby ustalo ale brzuch pobolewa robil dzis usg ale tylko chilke aby tetno sprawdzic biore nospe na bole brzuch mi twardniej z prawej strony od wczoraj mowie im a oni troche to xlewaja wrrrr pytam go dzis czy mam wszystkie badania wykonane bo pamietam ze jak w pierwszej ciazy bylam to toksoplazmoze robilam i inne dodatkowe a on mi ze jak mnie wypisza to mi skierowanie da lekarz prowadzacy !!! Zla jestem bym sie wypisala ale sie boje 17 mam wizyte u Celewicza jak dotrwamy
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, podglądam co jakiś czas wątek.
Chciałam zapytać, czy któraś z Was lecząc się w klinice, miała problem z mutacjami? Zrobiłam na razie podstawowe wyniki i czekam teraz na przesyłkę z testami z TEST DNA.
Czy jeśli wyjdą mi jakieś mutacje, to znajdę w klinice kompetentnego lekarza do leczenia się?
W Szczecinie przebrnęłam już przez 2 ginów i niestety od pierwszej uciekłam po 2cs. Druga co prawda wydawała się lepsza, ale pomyliła torbiel krwotoczną z dermoidalną i wysyłała mnie na laparoskopię...
Nie chcę już kolejny raz błądzić i szukać, dlatego pytam, czy warto umówić się na wizytę? I do którego lekarza? Który będzie miał jakąkolwiek wiedzę odnośnie mutacji? -
Niuni wrote:Tzn, ja nie miałam teraz na myśli Ciebie
Tylko wiem, że On nie chce przepisywać leków które mają pomóc. Tak jak napisałam wyżej, twierdzi, że jak ma się udać, to uda się i bez wspomagaczy
masz rację, przy inseminacjach 3 podejścia mieliśmy w naturalnym cyklu, bez żadnej stymulacji przed czy po.Niuni lubi tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Niuni wrote:Powiem Wam dziewczyny, ze mam taki wewnętrzny niepokój, że te maluszki są już, czekają na mnie..
czekają cierpliwie - dobrze, że je macie. można podarować sobie całą tą stymulacje i zastrzyki.
będziecie transferować od razu dwa?od początku 2014 starania z pomocą med
09.17 IVF 9tc [*]
-
Mikuśka wrote:Ja nadal w szpitalu krwawienie jakby ustalo ale brzuch pobolewa robil dzis usg ale tylko chilke aby tetno sprawdzic biore nospe na bole brzuch mi twardniej z prawej strony od wczoraj mowie im a oni troche to xlewaja wrrrr pytam go dzis czy mam wszystkie badania wykonane bo pamietam ze jak w pierwszej ciazy bylam to toksoplazmoze robilam i inne dodatkowe a on mi ze jak mnie wypisza to mi skierowanie da lekarz prowadzacy !!! Zla jestem bym sie wypisala ale sie boje 17 mam wizyte u Celewicza jak dotrwamy
Mikuśka dasz radę!od początku 2014 starania z pomocą med
09.17 IVF 9tc [*]
-
Agnieszka GreenApple wrote:czekają cierpliwie - dobrze, że je macie. można podarować sobie całą tą stymulacje i zastrzyki.
będziecie transferować od razu dwa?
W tym cyklu też nie mogę, bo mam sajgon w pracy, a to nie są sprzyjające warunki. Muszę czekać do września.
Bałam się wziąć dwa, zdecydowaliśmy już na wizycie, że weźmiemy jeden.. -
Niuni wrote:Ale tak jakoś mi smutno strasznie, że nie mogłam przygarnąć jednego od razu.. ;(
W tym cyklu też nie mogę, bo mam sajgon w pracy, a to nie są sprzyjające warunki. Muszę czekać do września.
Bałam się wziąć dwa, zdecydowaliśmy już na wizycie, że weźmiemy jeden..
wrzesień do super miesiąc, urodzisz w czerwcuod początku 2014 starania z pomocą med
09.17 IVF 9tc [*]
-
Ja jestem z kwietnia i cała linia żeńska w mojej rodzinie jest kwietniowa - ja moja mama, babcia i św pamięci prababcia
Asik86, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
09.17 IVF 9tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia 32 wrote:A ja jestem z września - waga. Mój mąż z października i też waga. I w dodatku mamy tą samą grupę krwi ABrh+. Podobno krąży teoria że oboje partnerów z tą samą grupą krwi może mieć trudności z uzyskaniem ciazy. Hmm u nas bys się to zgadzało.
Może i jakaś prawda w tym jest. My też z mężem mamy tą samą grupę krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 07:57
-
nick nieaktualny