Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Kulta wrote:Agnieszka trzymam mocno! I niech zarodek też się u Ciebie trzyma najmocniej!
U Asik chyba nie będzie parki, bo jednojajowe? więc dwie dziewunie albo dwóch chlopakow- rozrabiakow:-) i tak cudnie, i tak:-)27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:Dziekuję, blizniaki są jednojajowe, więc albo dziewczynki albo chłopcy będę
Aha no widzisz nie kumata jestem w bliźniakach hahaCóra Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Niuni wrote:Asik jak tam w tych Zdrojach? To do szpitala bedziesz chodzić zy do jakiejś poradni?? Wiesz do jakiego doktora?27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:No, tu pod tym względem jest super!
Ale może będzie dobrze, zobaczysz zresztą. Jak nie będzie Ci odpowiadać to poszukasz jakiegoś dobrego specjalisty prywatnie, napewno są i tacy w ZS.27.07 bliźniaki!!
-
Asik, zawsze możesz chodzić do poradni na NFZ, jest tam naprawdę bardzo dobra poradnia i bardzo dobry oddział (superwyposazony), a dodatkowo od czasu do czasu do PC;-) dla zdrówka psychicznego )
Asik86 lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴 -
Kulta wrote:Asik, zawsze możesz chodzić do poradni na NFZ, jest tam naprawdę bardzo dobra poradnia i bardzo dobry oddział (superwyposazony), a dodatkowo od czasu do czasu do PC;-) dla zdrówka psychicznego )27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:PC ostrzegał nas, żeby tego nie robić, że mamy zostać w poradni, bo jest zaraz obok szpital i moga szybko reagować. Opowiadał o swojej pacjentce, która zezygnowała z poradni, bo jakis tam lekarz namówił ją na wizyty prywatne i skończyło sie najgorzej jak mogło:( Powtarzał kilka razy, że mamy zostać w poradni.
To trzeba zostać i być dobrej myśli, napewno będziesz pod dobrą opieką! PC na pewno być Cię źle nie pokierował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:23
Asik86 lubi tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny
ja już po - śliczny maluch a8 albo 8a, z tych emocji sama już nie wiem
dwa pozostałe dobrze rokują - w sobotę mają dzwonić z lab.
czuje się ok, ale RS nie bardzo chciał mi dać zwolnienie - kazał żyć normalnie i nie fisiować - drogą negocjacji mam do końca przyszłego tygodnia zwolnienie. potem 2 tyg urlopu, więc wszystko się dobrze układa.
za 14 dni - 16.08 beta i wizyta u EB, bo mój dr na urlopie.od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Super Aga! A widzisz, do mnie przyszli i spytali o pesel, żeby zwolnienie wystawić, nawet nic mówić nie musiałam. Teraz tak samo, EB od razu mi wypisała, sama spytała czy chcę.
Odpoczywaj! trzymam kciuki!!Niuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyAgnieszka GreenApple wrote:dziękuję dziewczyny
ja już po - śliczny maluch a8 albo 8a, z tych emocji sama już nie wiem
dwa pozostałe dobrze rokują - w sobotę mają dzwonić z lab.
czuje się ok, ale RS nie bardzo chciał mi dać zwolnienie - kazał żyć normalnie i nie fisiować - drogą negocjacji mam do końca przyszłego tygodnia zwolnienie. potem 2 tyg urlopu, więc wszystko się dobrze układa.
za 14 dni - 16.08 beta i wizyta u EB, bo mój dr na urlopie.Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia 32 wrote:dziewczyny dostałam wynik tej homocysteiny 9,32 umol/l. Zakres norm: z suplementacją folianami <12 umol/l a bez suplementacji < 15 umol/l. To dobry wynik czy nie? bo nie ogarniam27.07 bliźniaki!!