Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem dobrej myśli szkoda, że nic nie dało się zamrozić, ale nigdy nie byliśmy tak blisko posiadania własnego dziecka trzymamy kciuka za fasolkę w środku!
ściskam was ciepło i wysyłam masę dobrej energii!Asik86, Niuni, Kasia 32, justysia86, Iwkaaa lubią tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Ja mam dziwny problem kurcze mowie wam troche glupie no ale mam czeste sny erotyczne boszsz i macica mi w nocy szaleje dzis musialam nos pe brac staram sie nie myslec o tych rzeczach a i tak mi sie sni hehehe no masakra jakas
Asik86, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Ja mam dziwny problem kurcze mowie wam troche glupie no ale mam czeste sny erotyczne boszsz i macica mi w nocy szaleje dzis musialam nos pe brac staram sie nie myslec o tych rzeczach a i tak mi sie sni hehehe no masakra jakas
-
Hej dziewczyny
Ja już w domu jestem, w zeszłym tygodniu wypisali mnie ze szpitala, cały czas leżę, krwiak jeszcze jest ale mniejszy, cały czas sie boję ale chyba idzie w dobrym kierunku, mam nadzieję że oczyszcza się bo mam brudzenia na ciemno... w czwartek mam kontrolę u dr. Brelika.
Mikuśka, ja też miałam sen erotyczny kiedy leżałam w szpitalu i oczywiście też zero sexu
Agnieszka, trzymam kciuki za fasolkę, musi sie udaćAgnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
Anika -
Mikuśka wrote:Ja mam dziwny problem kurcze mowie wam troche glupie no ale mam czeste sny erotyczne boszsz i macica mi w nocy szaleje dzis musialam nos pe brac staram sie nie myslec o tych rzeczach a i tak mi sie sni hehehe no masakra jakas
Niuni lubi tę wiadomość
-
A ja dziś rozmawiałam z Panią Anią. Wszystko mi wyjaśniła. Umówiłam się na wizytę kwalifikującą. Nie miałam wyboru do jakiego lekarza się zapisać. Bo jedynie w miarę krótkim czasie dostępna była EB. Nie wiecie czy to oznacza, że to ona będzie wszystko nadzorować czy można w między czasie zmienić lekarza? Sama nie wiem. RS mnie zawiódł, ale tak zachwalacie PC, że bardzo chciałabym trafić do niego
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:A ja dziś rozmawiałam z Panią Anią. Wszystko mi wyjaśniła. Umówiłam się na wizytę kwalifikującą. Nie miałam wyboru do jakiego lekarza się zapisać. Bo jedynie w miarę krótkim czasie dostępna była EB. Nie wiecie czy to oznacza, że to ona będzie wszystko nadzorować czy można w między czasie zmienić lekarza? Sama nie wiem. RS mnie zawiódł, ale tak zachwalacie PC, że bardzo chciałabym trafić do niego
Niuni lubi tę wiadomość