Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
jusy wrote:Niuni - kurcze też nie lubie takich sytuacji i być upierdliwym, ale masz prawo wiedzieć na czym stoisz a zwłaszcza jeżeli chodzi o leki w tym ważnym czasie jaki jest początek ciąży. Może dzwoń do niego!
Znalazłam jeszcze jeden zastrzyk przeciwzakrzepowy, więc go dziś wezmę.
Żelu już nie mam na wieczór, to zrobię sobie zastrzyk z prolutexu i tyle!
Jak moja beta będzie ok, to narobię tam jutro zamieszania! -
Andziula_1988 wrote:Niuni będzie piękna. Zobaczysz
A powiedzcie mi jak miałam punkcję 7, transfer 12 to który to tydzień? Jak to się liczy?27.07 bliźniaki!!
-
Andziula_1988 wrote:No właśnie nie wiedziałam czy jak jest transfer to tak samo liczy się od ostatniej miesiączki jak przy naturalnej ciąży.
Z tego kalkulatora wynika, że to 5 tydzień
Dziękuję Asik ;*27.07 bliźniaki!!
-
Andziula piekna beta
Niuni kciuki za jutro;).
U mnie dzisiaj termin @ i nie przyszła ale test też biały
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Andziula_1988 wrote:Hello wszystkim
Niuni myślę o Twoim pięknym przyroście
Ale miałam dzisiaj sen. Haha śnił mi się PC. Że coś namieszał, ale nie pamietam dokładnie co. Jak się obudziłam to się śmiałam. Inka, Jusy kiedy testujecie? Asik kiedy wizyta?
Ja chyba 30.10. Jakoś mi nie spieszy szczerze mówiąc, boję się kolejnego rozczarowaniaRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Niuni kciuki za wynik. Ja poczekam do czwartku, jak @ nie będzie to idę na bhcg. Temperatura ciągle idzie do góry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 10:16
Andziula_1988, Niuni lubią tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Andziula to bardzo normalne.
Nie martw się tym.
Ja miałam dość długo takie bóle, wydawało mi sie, że za chwilę dostanę @ i latałam co chwile do WC. PC kazał mi brać nospe.
Jeśli nie ma żadnego plamienia, to jest okAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Hello wszystkim
Niuni myślę o Twoim pięknym przyroście
Ale miałam dzisiaj sen. Haha śnił mi się PC. Że coś namieszał, ale nie pamietam dokładnie co. Jak się obudziłam to się śmiałam. Inka, Jusy kiedy testujecie? Asik kiedy wizyta?
Oj ja jeszcze daleko do testowania, za tydzień pewnie Ale wogóle nie mam ciśnienia tym razem, że tak powiem odpuszczam już więc wszystko mi jedno jaki będzie wynik.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Niuni - kciukasy zaciśnięte będzie dobrze!
Andziula - to normalne, że brzuch boli, nie martw się, też tak miałam, a w ciąży byłam 2 razy.Andziula_1988 lubi tę wiadomość
Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Niuni- Trzymam kciuki!
Andziula, wszystko jest ok, bierz no spe i powinno minąć.
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala. Leżałam 6 dni z powodu skurczy i twardnienia brzucha. Niestety łożysko dalej centralnie przodujące i marne szanse, że to się zmieni. Teraz cały czas magnez, no spa, wit c, kwas foliowy, no i żelazo bo niestety silna anemia:(
Dziś byłam na połówkowych u Mędrka. Spoko gość, zajmował się też mną w szpitalu. Wszystko jest ok, co prawda maluchy mają jakieś torbiele w nerkach, ale to podobno przez moją infekcję i póki co nie kazał się martwić, tylko kontrolować.
Wizyta w Zdrojach w Poradni jutro.
Dziś też dostałam zdjęcia 3d i nagranie na płytce, wzruszyłam się strasznie. Małe wiercipiętki rosną ładnie i ważą już 420 i 396.
Trzymam za wszystkie Was dziewczyny kciuki!!!!!!Agnieszka GreenApple, Andziula_1988, Stereo lubią tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!