Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niuni jest napewno bo raz kupowałam
. Przy kasie zapytaj. W molo też jest ale tam straszna bieda.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Niuni wrote:W h&m mówicie... Kurcze ja nigdy w galaxy nie widziałam tam działu dla ciężarówek..
Inka też stosowałam te plastry. Systen 50. Bo miałam problem z endometrium.
No właśnie, to teMam nadzieję, że zadziałają!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 14:43
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Niuni wrote:Tylko one nie z prg tylko chyba estrogenem. Bo prg musisz mieć niski przed transferem.
A cholera wieJak będę w domu, to poczytam ulotkę
Progesteron i tak ogólnie mam niski, bo w badaniach mi wyszło w 21 dc 5,08.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 15:13
-
Prg jak dobrze pamiętam, nie może być wyższy niż 1.5
Ja miałam 2.88 bo pecherzyk zrobil mi psikusa i owulacja się nie zatrzymała, niestety transfer odwołany.. to wszystko jest dość skomplikowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 15:30
-
Niuni wrote:Prg jak dobrze pamiętam, nie może być wyższy niż 1.5
Ja miałam 2.88 bo pecherzyk zrobil mi psikusa i owulacja się nie zatrzymała, niestety transfer odwołany.. to wszystko jest dość skomplikowane
No tak właśnie czytam... muszę się PC dokładnie wypytać, jak to ma wyglądaćRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
WPaula bylam na USG noi stwierdzila ze wszystko jest ok mam troszeczke plynu w zatoce i roznice pomiedzy jajnikami bo jeden mierzy 3 a drugi 7 ale powiedziala ze hiperka mi niegrozi. Dala mi skierowanie na badania: morfologia, crp, elektrolity Na,K , mocznik i kreatynine oraz zalecila pic nutridrinki z apteki. Endometrium mam bardzo ladne i dowiedzialam sie ze zarodek tez byl bardzo ladny. Wiecej informacji takich jak klasa zarodka itd juz sie niedowiedzialam. Dzisiaj mija 14 dzien od transferu a moj brzuch dalej wyglada jak balon jak siedze jest wszystko oki ale jak mam wstac i sie przejsc to juz ciezko. Mam takie zakwasy brzucha jak zaczne sie schylac to mnie boli najbardziej nad pepkiem wzwyz oraz czuje takie scisniecie w gardle przez co trudniej jest oddychac. Dziwne jest to dla mnie.
-
Hej kobietki, obiecałam, ze napiszę jak się dowiem z jaką kliniką w Łodzi współpracuje bączek, jest to „ Gameta”. Pozdrawiam, i wysyłam pozytywne fluidy.-AMH: 0,68 ng/ml; mięśniaki macicy, subkliniczna niedoczynność tarczycy
-pierwsze IVF - VIII.2017 - uzyskano 5 oocytów, 2 zarodki
zamrożone w 3 dobie (7B1 i 8B2);
-22.09.2017 I CRIO01.02.2018 II transfer - zarodek się nie rozmroził.
19.05.2018 II IVF - transfer w 3d
22.06.2018 crio -
Hej, a do mnie przed chwilą dzwonili z laboratorium. Mam na chwilę obecną w drugiej dobie trzy zarodki...które się prawidłowo dzielą ...tzn teraz będzie trzecia doba, pani pytała czy się zgadzam na chodowle do 5 doby, zgodziłam się...miałam 5komórek, dwie nie były dojrzałe nawet się nie zapłodniłw. Także trzymajcie kciuki za moje Trojaczki
Niuni, MisiaZ88, Lisek1985 lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
nick nieaktualnySylwia mocne kciuki &&& Ja mam 1 3dniowca i 2 wczesne blastki, obyś też miała całą trójkę.
A ja cierpię z powodu @, nigdy takiego nie miałam. Ale endo miałam konkretne, więc musi się to złuszczyć...
Wpaula oby maluszek się ładnie pokazałsylwia211987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:Misia czemu zamroziłas w trzeciej dobie?? Kurcze nie pomyślałam, ale babka mówiła że większe szanse oceny zarodka że wiesz może się przestać rozwijać itp.i tak pomyślałam że poczekamy do tej piątek doby.może źle zrobiłam??
Wiesz co, to oni zamrozili, mi tylko podali informację, że ten zarodek był najlepszy, najwyższej klasy 8AA. Reszta zarodków miała jakieś fragmentacje i trzymali 5 zarodków do 5 doby, z dwóch są wczesne blastki, reszta nie dała rady. Nic więcej nie wiem. Mam nadzieję, ze WG mi coś powie, będę u Niego 25.04.sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Chyba to moje endometrium nie złuszcza się dobrze... PC mówił, że po Lutenylu @ będzie bardziej obfita, niż zazwyczaj, a jest bardziej skąpa niż zwykle
Boję się, że znowu będą nici z crio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 17:53