Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
My również byliśmy u dr Kupsia generalnie odegrał na nas dobre wrażenie. Wydaje mi się że zna się na rzeczy. Nam również polecił badania na Pum potem na wizycie powiedział co i jak. Wizyty trochę kosztują ale myślę że godny polecenia. Nam np nie proponował na siłę ivf tyle tylko że zalecał iui albo ivf. Zlecił mężowi badania potem leki.
A jeżeli chodzi o dr z vl to również polecam PCIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
My akurat mamy dobre wrażenia po wizytach u dr Kupsia - wysłał nas na PUM, gdzie zrobili wszystkie badania za free (nasienie mąż oddawał na miejscu), wyniki były w normie oprócz tej nieszczęsnej morfologii 1%, na nic nie naciskał, napisał coś w stylu "zaleca się skorzystanie z form rozrodu wspomaganego" czy jakoś tak.
Z dr Budzińskiej ogólnie nie byłam zadowolona, chodziłam do niej jak nie było miejsc u dr Ciepieli, ale to ona zrobiła mi pierwszy i udany transfer, więc wszystko jej wybaczamI też polecam dr Ciepielę. Uwielbiam tego faceta
Veni, Iwkaaa lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
hey dziewczyny
My też u Kupsia byliśmy ogólnie rzeczowy facet hmm bo akurat w przypadku słabej morfologi to raczej nic nie da sie zrobic jak nie ma przyczyny polecił witaminy zdrowy tryb życia i tyle ta dziedzina jest bardzo raczkująca za dużo nie wiedzą na ten temat więc czego sie spodziewać
i z tego co czytam na innych forach to inni lekarze tak samo postepuja chyba ze jest jakas bakteria hormony cos nie tak lub na usg wyjdzie jakaś nieprawidłowość to wtedy można coś działać a tak ?? -
Hej dziewczynki:-) czas bardzo szybko leci. Chlopcy skonczyli juz 7 miesiecy. Sa bardzooo absorbujacy, ani jedna noc nie byla przespana ale sa wspaniali!
Widzę duzo nowych dziewczyn. Trzymam mocno za Was kciuki! A wszystkim mamom zycze juz samych szczesliwych dni ( i przespanych nocy:-p) ze swoimi szczęściami! Buziaki dla Was dzielne kobietki!!Iwkaaa, Lisek1985, inka2707, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
27.07bliźniaki!!
-
Mikuśka wrote:Inka jak sie czujesz??
gdyby nie rosnący brzuch i coraz bardziej wyczuwalne ruchy małej, to wcale bym się nie czuła jak ciężarna.
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Hej kobietki. My jeszcze w dwupaku. Męczą mnie mocne skurcze, ale mały nie zszedł do kanału i szyjka mocno trzyma. Zablokował się rączką i czekamy do czwartku na wizyte. Jak się nie ułoży to dostaniemy skierowanie do szpitala bo już będzie 40tc i nie wiem czy na siłe wywołanie, czy cc.Ogólnie myśleliśmy, że już koniec wizyt, ale synuś wybrał za nas. Mam stresa bo sie boję o decyzje co do porodu bo jak sie uda go wstawić z tą rączką nawet to sn podobno jest ciężko
.
Asik kiedy to u was zleciało
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Dziewczyny wynik prolaktyny 4,27ng/ml przy normie 1,20-29,93 jest prawidłowy? Czy jednak trochę za niski? A cytomegalia wyszła mi 0,00 przy przeciwciałach IgG, a przy IgM 0,170. Ale w normie jest, że wynik ujemny jest do 0,85.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Jestem tu pierwszy raz ale od dłuższego czasu zagladam tu sporadycznie.
Mam takie pytanie do Pań które miały transfer zarodków. Jak mam być przygotowana do tego transferu ( naczczo, pelny/pusty pęcherz?itp.)
Nic nie wiem... Zadzwonili do mnie ze jutro mnie zapraszaja na daną godzinę i tyle w temacie- a ja mądra po, milion pytań do googla.
Mogła by któraś z Was mi mniej więcej przybliżyć jak to wyglada.
To moj pierwszy transfer i to 1 zarodka mrozonego w 3 dobie. Ehhh...
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 11:06
-
Veni, u mnie transfer za miesiąc. Bali się mnie przestymulować. Pobrali 22 komórki.09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania