Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:Hey po popoludniu bo ja mam na 19 do niego
Kurcze ciekawe co to za plamienir
Dziewczyny jak cenowo wygladaja leki do crio jak tu sie przygotowac??mina moja bezcenna bo obstawialam 400zl xD
-
nick nieaktualnyJezu a mnie tak łeb boli chyba od estrofemu
Nigdy nie miałam efektów ubocznych leków. Trzy miesiące po poronieniu, myślałam, że organizm doszedł do siebie ale chyba za bardzo dostał w tym roku.
Dobrze, że wątroba funkcjonuje, bo już hepatolog chciałby mi dać leczenie prywatne bo na nfz się nie kwalifikuję ( czekają aż będę umierać) ale ze względu na starania muszę poczekać
-
Heheh no też byłam w szoku jak miałam zapłacić 800 zł w aptece
Ja natomiast czuję że od zastrzyków Prolutex mam tak jakby niewidoczne siniaki (jakby siniaki podskórne hehe), ale boli w każdym bądź razie tak samo. Chyba będę musiała przestać nosić spodnie z wysokim stanem bo delikatny nacisk powoduje że czuję każdy jeden. Już nie mówiąc o spaniu na brzuchu. Też tak macie???
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
nick nieaktualny
-
Sylwia a bierzesz cos teraz?
Mikuska, to zależy ile bedzissz potrzebowala. Mnie ostatnie krio kosztowalo grubo ponad 3 tys. Na same leki.
Musisz liczyc dupka, luteine, progynove, acard, encorton, prolutex. Dawki uzależnione id osoby. Do tego jesli endo slabe moga buc dodatkowe plastry lub zastrzyki. -
Macia wrote:Sylwia a bierzesz cos teraz?
Mikuska, to zależy ile bedzissz potrzebowala. Mnie ostatnie krio kosztowalo grubo ponad 3 tys. Na same leki.
Musisz liczyc dupka, luteine, progynove, acard, encorton, prolutex. Dawki uzależnione id osoby. Do tego jesli endo slabe moga buc dodatkowe plastry lub zastrzyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 16:44
Sylwia211987 -
nick nieaktualny
-
karolkowa wrote:Heheh no też byłam w szoku jak miałam zapłacić 800 zł w aptece
Ja natomiast czuję że od zastrzyków Prolutex mam tak jakby niewidoczne siniaki (jakby siniaki podskórne hehe), ale boli w każdym bądź razie tak samo. Chyba będę musiała przestać nosić spodnie z wysokim stanem bo delikatny nacisk powoduje że czuję każdy jeden. Już nie mówiąc o spaniu na brzuchu. Też tak macie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 18:20
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:Dziewczyny jestem taka wściekła!!!!!!No mowie wam...13dc a ja okres mam....normalny okres....ciekawe jak PC to zakwalifikuje czy jako pierwszy dzień cyklu..??? I czy jeśli tak to czy będę mogła podejść do crio licząc od dziś
Jezu jak to możliwe???!!! Ile bierzesz estrofemu? -
Sylwia to jest straszne, współczuję. Że też nasze ciała robią nam takie głupie psikusy. Miałaś kiedykolwiek tak szybko okres? Kurde jak przygotowujesz sie do crio to owulacji nie powinno być, zeby miec okres to powinnas przeciez brać duphaston itp a tu okres na estrofemie. Nie znam się ale dziwne to jest jakieś. Ciekawe co lekarz na to powieIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
nick nieaktualny
-
Ohh.. Sylwia u mnie tez wszystko jakos pod górkę idzie...mam wrażenie że się ciągnie...ale jak podchodze do tego tak co się nie odwlecze, to nie uciecze. Ale denerwuje mnie to trochę że nie jest tak jak bym chciała... Na już! (Jak to moj mąż mówi syndrom jedynaczki mam włączony)
sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Ehhh Sywlia wspolczuje
Sama nie wiem co mnie czeka jak to bedzie wygladalo czy tam sie powchlanialo wszystko taka ciekawa jestem
Jutro musze zaplacic za mrozenie i nie wiem czy mi kasy starczy na leki hehhe boszsz a myslalam ze mi jeszze zostanie a tu taki klopssylwia211987 lubi tę wiadomość