Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwkaaa wrote:Sylwia beta ładna także będzie git
Jak patrzę na swój suwak to u nas było 3900 ale 21 po transferze 3 dniowego zarodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 11:04
Sylwia211987 -
nick nieaktualnyCześć dziewuszki! My już wychodzimy , dalej w dwupaku. Kruszyna rośnie, krwawienia brsk , krwisk w calosci sie oproznil z tego co widzę na usg, sobotę mam badanie u swojego prowadzącego.
Sylwia mocno trzymam kciuki za powodzenie:))))Dzyzia, sylwia211987, Kulta, karolkowa, Iwkaaa, Kemi, Zocha85, inka2707 lubią tę wiadomość
-
abvonc wrote:Cześć dziewuszki! My już wychodzimy , dalej w dwupaku. Kruszyna rośnie, krwawienia brsk , krwisk w calosci sie oproznil z tego co widzę na usg, sobotę mam badanie u swojego prowadzącego.
Sylwia mocno trzymam kciuki za powodzenie:))))Sylwia211987 -
Abvonc super że wychodzisz. Odpoczywaj leż będzie git
Sylwia a może i będzie tak jak piszesz i będą pisać o tobie prace naukowe hehe do PC pisałaś czyli czekamy na info od niego
Kurde znowu czekanie i czekanie ale co poradzić ważne żeby dla dobrych informacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 11:50
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Ohh... Sylwia nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżywasz... Brak spokoju i ciągła niewiadoma. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
U mnie to dzis jest dramat. Dostałam @ po tej histeroskopi ale taki nie wiadomo jaki ni to plamienie ni to okres. Albo raz okres raz plamienie. Tak jak pc kazal zaczęłam brac leki do transferu. Ale samopoczucie jest złe. Tak sie źle czuje ze nie poszłam do pracy. Nie wiem czy z tego wszystkiego grypy zoladkowej nie dostalam. Noc nie przespana. Tabletki na bóle nie pomagają. Glowa napierdziela... Brzuch żyje swoim życiem.. Moj organizm nie wspolpracuje ze mną dziś w ogóle.
Jak nie urok to....
Ps. A najlepsze jest to ze pc dal zwolnienie do niedzieli bo więcej nie mogl dac. A ja mu mówię to pojde do rodzinnego na symulke a tu dupa wykrakalam sobie chorobę! Ehhh
sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Mała_Mi wrote:Z 13 pobranych, 5 dojrzałych, a udało się zaplodnic 2. Ja nie wiem skąd wy dziewczyny bierzecie siłe.
Jak to się mówi co nas nie zabije to nas wzmocni....
Dla mnie in vitro to jak z grą w lotto może w końcu i ja trafie ten szczesliwy "numerek"
-
sylwia211987 wrote:Ja już po usg jest pęcherzyk....ładny.....większy wyraźnie od tego w czwartek....za tydzień w poniedziałek kolejne usg...podejrzewa puste jajo...ale zobaczymy...jak puste jajo to łyżeczkowanie transfer
-
nick nieaktualnysylwia211987 wrote:Ja już po usg jest pęcherzyk....ładny.....większy wyraźnie od tego w czwartek....za tydzień w poniedziałek kolejne usg...podejrzewa puste jajo...ale zobaczymy...jak puste jajo to łyżeczkowanie transfer
Sylwuś A który Ty dzień po transferze dokładnie? I co bierzesz za leki ? -
Mikuśka , abvonc pc jest ostrożny, może być puste jajo...za tydzień się okaże jeśli za tydzień na usg nic nie zobaczy to łyżeczkowanie.dziś mam 28dpt. Najgorsze ze ta beta tak źle przyrasta a pęcherzyk rośnie więc nie wiadomo o co chodzi.za tydzień się wyjaśni wszystko a jeśli łyżeczkowanie to odrazu nacięcie endo i transfer w tym cyklu tak zrozumiałam go.no nic czekamy ..A biorę wszystko czyli luteina estrofem dupfaston kwas foliowy,acard GLUCOPHAGE neoparin proluteks i accofil
Sylwia211987