Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahh myślałam że to były tabletki zbieram informację na przyszłość bo na pewno nie chcę następnym razem luteiny, uczula jak cholera. Jakbym ciągle infekcję miała.09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Ojj tak...mialam to samo odczucie co ty więc Cię rozumiem. Jeden minus ze ten żel cholernie drogi w porownaniu do luteiny. I mialam odczucie ze mniej dostarcza tego progesteronu niz luteina chodz nie wyplywal.
karolkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello z rana
A coś takiego jak lutinus cos gdzies ktos mowil ze to chyba zamiennik luteiny
Ja dziś od rana okropny bol głowy chyba sie zaczynają moje migreny pisalam na spacer z psem rano myslalam ze jak sie dotlenie to przejdzie ale nic z tego a taka ładna pogoda mialam na plażę skoczyć moze przejdzie ten ból
A co tam u was
Abvonce A jak twoje wrazenia z oddziału juz zapewne poznałaś cala ekipę?? -
Dziewczyny, jaki ja wczoraj mialam beznadziejny dzien pod wzgledem samopoczucia Obudzilam sie z bolem glowy, przetransportowalam swoje zwloki z sypialni do salonu i juz to tak mnie zmeczylo, ze dostalam zadyszki (mieszkanie 56 m, wiec nie byl to maraton). W ciagu dnia mdlosci, zawroty glowy. Lyknelam Apap, troche przeszlo, wiec stwierdzilam, ze moze troche posprzatam (Nagroda Darwina normalnie sie nalezy). Przetarlam kurze w mieszkaniu i pozniej 10 minut wisialam nad muszla wstrzasana torsjami Glodna bylam jak pies, ale jak probowalam zjesc kanapke to znowu skonczylo sie wycieczka do toalety. W koncu zjadlam platki z mlekiem.
Dopiero po 17 jakos zaczelam zyc.
Dzisiaj juz jest duzo lepiej, ale jakby kazdy dzien mial byc taki, jak wczoraj to bym pewnie musiala zwolnienie wziac, a bardzo nie chce. -
Współczuję Dzyzia, ja jak miałam na początku migreny, to dwa dni potrafiłam przy kibelku siedzieć, co zjadłam, co wypiłam to wszystko lądowało w toalecie. Zaczęłam kupować ubranka dla Małego, ale zgupialam czego ile kupić i w jakim rozmiarze!9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
nick nieaktualnyKoralkova , tak tabletki , wygodniejsze w aplikacji. Miałem w tym cyklu . Teraz w szpitalu biorę luteine bo to mają.Jutro pewnie wyjdę o ile będzie dobrze .
Mikuśka bardzo miła atmosfera. Wszyscy zainteresowani, lekarze też ok. Nie narzekam .karolkowa, sylwia211987, Lońka, Iwkaaa lubią tę wiadomość
-
Hejo hejo dziewczyny.
U mnie noc w miarę przespana ale wczoraj było gorzej dlatego szybko wczoraj odleciałam.
Wczoraj taki piękny ciepły dzień to w sumie pół dnia spędziłam u teściów na balkonie bo mają piękny duży z widokiem na park w zamkniętym osiedlu bo nogi dalej puchna ale byłam się przejść nie daleko ze 2 razy i na lodach też oczywiście
Każdy pyta czy mam jakieś objawy czy coś już się dzieje ale tam nic nie czuję hehe czekam w sobotę idę na ktg do szpitala do mojego dr ale kazał być w razie czego z torbą
A tak w ogóle to mój wózek na suwaku niżej chyba się zawiesił bo powinien pokazywać już 9 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 08:36
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
A mnie od wczoraj tak męczą uderzenia gorąca...ze masakra.. Nic czekam na wynik..dziś jeszcze bardzo duże opóźnienie...tyle ludzi...i ja późno też do laboratorium wstałam....A jak na złość jeszcze muszę szybko ogarnąć na jutro do pracy badania jeśli wrócę....ech no tak mnie ciekawi czy spadł czy się zatrzymał....będę pisać do pc ...wkurzam się tylko bo chyba będę musiała zrobić cykl przerwy...ech ...czy to się kiedyś uda......ale teraz mam ważniejsze sprawy...powoli będziemy rozglądać się za kredytem na dom...nie ma na co czekać...musimy mieć własne lokum...nawet jak się in vitro nie uda to nikt nam nie da zaadoptować dziecka bez własnego mieszkania.. Także wracam do szarej rzeczywistości....i do pracy...aż nerwy na to mam ale nic nie zrobię......miłego dnia dziewuszki😊Sylwia211987
-
Mikuśka wrote:oo no czekałam na Info od ciebie czyli rośnie kurcze ciekawa jestem co i jak...
tez myśle co u nie czy pojawiło sie serduszko tyle pytan i tyle niewadomych ...
daj znac co PC na to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:40
Sylwia211987 -
Sylwia beta ładna także będzie git
Jak patrzę na swój suwak to u nas było 3900 ale 21 po transferze 3 dniowego zarodkaIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer