X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kolejny transfer
Odpowiedz

Kolejny transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlos Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przede mną transfer 4ty
    1 blastka 2aa beta0
    2 nowa procedura blastka 4aa poronienie 6tc
    3 blastka 2bb poronienie 7tc
    Dostałam wlewy i encorton na wysokie komórki nk brak 3 kirów implantujacych kir bx teraz będę miała włączony accofil przede mną kolejny transfer i zostały 2 blastki
    2bb
    4bb z 6 doby to mój ostatni transfer przez najbliższe 1.5 roku a ja totalnie niewiem co robić w sensie może spróbować teraz w blastka z 6 doby ? Jakie macie doświadczenia????

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie przycupne i skorzystam z waszego doświadczenia 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ