X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kolejny transfer
Odpowiedz

Kolejny transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlos Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przede mną transfer 4ty
    1 blastka 2aa beta0
    2 nowa procedura blastka 4aa poronienie 6tc
    3 blastka 2bb poronienie 7tc
    Dostałam wlewy i encorton na wysokie komórki nk brak 3 kirów implantujacych kir bx teraz będę miała włączony accofil przede mną kolejny transfer i zostały 2 blastki
    2bb
    4bb z 6 doby to mój ostatni transfer przez najbliższe 1.5 roku a ja totalnie niewiem co robić w sensie może spróbować teraz w blastka z 6 doby ? Jakie macie doświadczenia????

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie przycupne i skorzystam z waszego doświadczenia 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ