Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kontrolna biopsja po antybiotykoterapii
Odpowiedz

Kontrolna biopsja po antybiotykoterapii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia Autorytet

Wysłany: 14 maja, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szybki temat. Mam podwyższony wynik CD56, dostalam zalecenia antybiotykoterapii. Lekarz poinformował mnie o kontrolnej biopsji 2 tygodnie po zakończeniu leczenia. Tez robiłyście drugi raz biopsję?

👩 34 -PCOS (AMH 10.2), niedoczynność tarczycy, hashimoto
    🧔 35 - wyniki nasienia w normie
    Genotyp kir bx

12.05 rozpoczęcie💉
    20.05 kontrola - po 15 🥚 na jajnik, rozmiary między 11 a 15mm
    24.05 - punkcja
    29.05 4AA❄️4AA❄️4BB❄️
    17.06 transfer 🙏❤️ estradiol: 394,66 ; progesteron: 74,68 ng/ml
    19.06 progesteron: 120 ng/ml
    22.06 progesteron: 219 ng/ml
    7dpt progesteron 154 ng/ml, beta hcg 97.5 🥹
    9dpt progesteron: 61,29 ng/ml, beta 177,850 mIU/ml
    11dpt progesteron: 80 ng/ml, beta hcg 395 ng/ml
    13dpt progesteron 82ng/ml, beta 1093,350
    15dpt progesteron 80ng/ml, beta 2537
    17dpt progesteron 54ng/ml, beta hcg 5321,780 ❤️
    20
    21dpt progesteron 48,88 ng/ml, beta hcg 13334 ❤️
    24dpt mamy serduszko ❤️

09.02 nieudany transfer 4AA

12.03 transfer 4BB
    Progesteron 32,15 ng/ml
    14.03 progesteron 118 ng/ml
    16.03 progesteron 130 ng/ml
    18.03 progesteron 98 ng/ml
    Beta hcg 16,6 🥹
    20.03 progesteron 179 ng/ml
    Beta hcg 40
    23.03 beta hcg 19 💔 CB
  • Szopka Autorytet

Wysłany: 15 maja, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja właśnie robiłam drugi raz biopsję po wynikach CD138, choć sama się na nią uparłam - lekarz powiedział, że już wszystko powinno być ok. I niestety wyszło, że dalej jest stan zapalny, choć niski. Więc pewnie czeka mnie kolejna porcja antybiotyków 🤡 choć czekam na termin konsultacji do mojego lekarza.

Starania od 2024
    AMH 0,4; adenomioza obraz graniczny, do obserwacji, tylko prawy jajnik

I IVF 08/25 - 9🥚→❄️
    10/25 FET 4BC 💔
    II IVF 01/26 - 6🥚→👎
    III IVF zmiana kliniki na nOvum, stymulacja TBC, leczenie czynnika męskiego
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ