X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kupię glucophage 750
Odpowiedz

Kupię glucophage 750

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tasia09 Debiutantka

Wysłany: 29 października 2021, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak w temacie

• dagmara Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to mam zbędne Glucophage XR 500.

2017 - synek ♥
    10.2019 - [*] 10tc.
    03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
    10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa

MTHFR C667T hetero
    MTHFR A1298C hetero
    PAI-1 4G hetero
  • Tasia09 Debiutantka

Wysłany: 16 listopada 2021, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dagmara wrote:
    Jakby co to mam zbędne Glucophage XR 500.
    Hej, dostępne jeszcze? Wysłałam zaproszenie

• tomo Nowa

Wysłany: 10 marca 2022, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glucophage 750 26szt. 18 + 12zł. wysyłka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ