Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌸🐣KWIECIEŃ 2026🐣🌸
Odpowiedz

🌸🐣KWIECIEŃ 2026🐣🌸

Oceń ten wątek:
  • Kakali12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Czuję się ogólnie ok, od wczoraj kicham i czuję lekkie kłucia/ mrowienia w podbrzuszu. Rano miałam takie mieszane uczucia co do tego testu bo zaczęłam się obawiać że nasz zapas zarodków się kurczy a ja bardzo źle zniosłam stymulację i punkcje co wyszło dopiero po czasie niestety. Ogólnie czuję że coś się dzieje i tak sobie w głowie powtarzam że biedaczek nie dość że był mniejszy niższej klasy to jeszcze nie wykluty i daje mu czas.
    Znam przypadki że z niskich bet są dzidziusie a sama ostatnio miałam test pozytywny już 5dpt ale cóż z tego jak był Biochem właśnie.

Czyli można powiedzieć że idziemy w miarę równo w czasie 😊 masz zamiar testować czy tylko beta ?
    Ja bete bede robiła w poniedzialek 9dpt tylko dla formalność, a testów sikanych nawet nie kupiłam, bo bez sensu. Ja tez czuje jak bym miala katar ale to przez leki, a podbrzusze mocniej czuje jak wezmę no spe,
    Tak ze za was trzymam bardzo kciuki. Bedzie dobrze, bo dziś piekny dzień 🌞, całuski

02.2011- Angelius, PJ
    01.2012- zdrowy syn-2980g👶
    07.2017- cn. 7tc💔
    10.2023- powrót Angelius
    01.2024- laparohistereskopia
    03.2024- IUI❌️
    06.2024-Start IVF, Stymulacja
    27.06- punkcja, pobrano 7 🥚, 5 doba, ❄️❄️❄️ 3AA, 3BB,2AB
    24.08- Transfer 3AA
    9dpt - 208, 12dpt-718 19 dpt-8350
    30 dpt- jest ❤️
    04.11- I prenat, 12t+5d, 😭😭😭, uogólniony obrzęk
    05.11- amniopunkcji,
    08.11- Dziewczynka, Zespół Edwardsa, 😓💔
    14.11 - 14t+3d- brak serduszka 💔👼
    15.11- poronienie chybione, Zuzia
    02.2025- ponowne starania
    03.05. 2025- transfer, beta 0 ❌️
    05.2025 Histeroskopia OK
    24.07 transfer , cb😥
    06.09 -II PROCEDURA 2dc
    20.09 Punkcja 🥚🥚, mamy 5❄️
    25 09. Transfer 4AA 😪
    5 .12 transfer
    15.12 - 10dpt beta 243, 12dpt 741 17dpt -krwawienie ze skrzepami- beta 5521😔 22dpt- już po wszystkim😢
    16.02- transfer, ❌️
    Teraz czas dla siebie, koniec przygody i marzeń, życie toczy się dalej ❤️
  • Szopka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KiMi wrote:
    Dziewczyny, dziękuję 🫂 Tak mi jakoś lepiej jak czytam te słowa otuchy od Was.❤️ Wiem, że ta historia może mieć jeszcze happy end, ale tak po prostu po ludzku się boję 🥹
    Natomiast dzwonił do mnie lekarz, który generalnie też wprowadził trochę spokoju, powiedział, że jak na 3-dniowy zarodek wynik jest na dziś dobry, a z przyrostami jeszcze muszę sprawdzić jak będzie. Ogólnie powiedział, że trzyma kciuki za to żebyśmy się zobaczyli za 2,5 tyg na usg i na koniec dodał, że bardzo się cieszy. Wiem, że nie chciał z pewnością mnie zmartwić, bo to za wsześnie, ale też gdyby było źle, to przecież by nie ściemniał. 🙄

KiMi, mocno trzymam kciuki za przyrost. Tu się jeszcze może zdarzyć duzo dobrego, trzeba poczekać i zobaczyć, a lekarz na pewno wie najlepiej :*

KiMi lubi tę wiadomość

AMH 0,4; adenomioza obraz graniczny, do obserwacji

I IVF 08/25 - 9🥚→❄️
    10/25 FET 4BC 💔
    II IVF 01/26 - 6🥚→👎
    III IVF zmiana kliniki na nOvum, stymulacja TBC
‹‹ 82 83 84 85 86
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ