X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Natalia się dlugo juz nie oddzywa moze się coś stało albo tak ja maly pochłonął...

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Natalii napewno wszystko okey :) Tylko mały jej zajmuje czas :p Też bym już chciała kwiecień i rodzić :p hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj pojechałam do swojego diabetologa ale że mnie wkurza to że muszę mu płacić i w dodatku nie jest zbyt miły to poszłam do swojego ośrodka i poprosiłam lekarza rodzinnego o skierowanie do diabetologa. Skierowanie dostałam, u nas diabetolog nie zajmuje się ciężarnymi ale zgodziła się mnie przyjmować. Od razu miałam spotkanie z dietetykiem a wizytę ustaliły na 17 grudnia, do tego czasu mam mierzyć cukry jak mierze, brac insulinę i trzymać dietę
    dodatkowo to mnie wkurza ten mój lekarz bo nie dość że bierze kase to nawet pasków nie może mi przepisać tylko mam sobie chodzić do lekarza rodzinnego

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ja dzisiaj pojechałam do swojego diabetologa ale że mnie wkurza to że muszę mu płacić i w dodatku nie jest zbyt miły to poszłam do swojego ośrodka i poprosiłam lekarza rodzinnego o skierowanie do diabetologa. Skierowanie dostałam, u nas diabetolog nie zajmuje się ciężarnymi ale zgodziła się mnie przyjmować. Od razu miałam spotkanie z dietetykiem a wizytę ustaliły na 17 grudnia, do tego czasu mam mierzyć cukry jak mierze, brac insulinę i trzymać dietę
    dodatkowo to mnie wkurza ten mój lekarz bo nie dość że bierze kase to nawet pasków nie może mi przepisać tylko mam sobie chodzić do lekarza rodzinnego
    No nie dziwie się, że Cię wkurza... Co za buc... Jebańcy zawsze tyle kase zbiorą a resztę to pocałujcie mnie w tyłek... :/
    a ta nowa babeczka przepisała Ci paski? :) fajnie, że od razu spotkanie z dietetykiem miałaś :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paski przepisał mi lekarz rodzinny bo mam spoko lekarkę więc jest ok :) :). Co do tego diabetologa to szkoda kasy moim zdaniem bo on nic innego nie robi jak tylko zerknie do tej książeczki gdzie wpisuję wyniki i powie proszę zwiększyć insulinę o 0,5 jednostki więc bez sensu jak dla mnie.
    Poza tym denerwuje mnie że muszę jeździć do niego do szpitala, zwłaszcza że jak ostatnio byłam w szpitalu po insulinę to już wtedy mógł mi dac to zaświadczenie ale powiedział że nie, następnym razem. Buc.
    Płacenie diabetologowi 100 zł za to że mi powie no cukier za wysoki po obiedzie to w dupie to mam bo sama to widzę.
    Wydaje mi się że ta diabetolog z ośrodka powie mi to samo co on a na pewno nie mniej bo mniej to się chyba nie da.

U mojego ginekologa to jest np tak że jak mi zabraknie leków to jadę do niego do gabinetu i on mi daje receptę , nie muszę za to płacić. Nie każe mi przyjeżdżać do siebie na oddział tylko normalnie tam gfdzie przyjmuje prywatnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:32

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz zrezygnowałaś z tego.diabetologa co dojezdzac musisz tyle? :) bezsensu taki kawal drogi tak naprawde po nic... :)

Ja do mojego gina jak po cos na szybko jade to tez nie musze placic :) np. l4 wchodze wypisuje i wychodze ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po prostu nie będę do niego chodziła i już .

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i dobrze ;))

A jak Ty się czujesz?? ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, nadal bezobjawowo tylko często sikam. Jeszcze tydzień do wizyty .......... mimo insuliny cukier na czczo nadal wysoki , codziennie zwiększam insulinę, zobaczymy :/

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze bezobjawowo ;)
    U mnie dopiero od paru dni jest super no pomijajac ta nerke :) ale juz tez mi przeszlo :)
    Mam nadzieje ze Ci sie unormuje ten cukier w koncu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyje żyję ale ledwo ;)

wombi lubi tę wiadomość

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Żyje żyję ale ledwo ;)
    Czemu maly daje w kość?

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Żyje żyję ale ledwo ;)
    Jak tam? Mam chociaż nadzieje ze juz w domu jestescie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak od tygodnia w domku. Ciężko to wszystko ogarnąć. Tempo zabójcze... szczerze nie zdawałam sobie sprawy ze tak aż zmieni się moje życie.. teraz żyję tylko dla Krzysia.. taki okres.. jak złapie rytm dnia to będę częściej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W awatar zdjęcie malucha ;)

wombi, sylka0102 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia słodki Krzyś ;) !!
    No jeszcze troche i to ogarniesz :p
    a masz pokarm?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam aż za dużo hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodziak ;) ciekawe do kogo podobny hehe :P

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z USG dzis mam 13 dzc ale pęcherzyka brak niestety ten cykl pewnie stracony jestem totalnie załamana :( teraz juz klinika powiedziała lekarka poprostu szok niewiem jak sobie z tym poradzić :'(

j36rxzdvdx1kpbz0.png
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ