X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną leki na sprzedaż menopur gonal puregon lutinus
Odpowiedz

leki na sprzedaż menopur gonal puregon lutinus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2021, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, pozostały mi leki po stymulacji, mam na sprzedaż
    Menopur 600+600 cena za opk. 350 zł (4 opakowania) data ważności lipiec 2022,
    Puregon cena za opk. 340 zł (3 opakowania) data ważności sierpień 2022
    Gonal F 900 pen cena za opk. 430 zł (2 opakowania) data ważności czerwiec 2022
    Lutinus 100mg - 21 tabletek dopochwowych z aplikatorem, cena za opk. 100zł (5 opakowania) data ważności październik 2022.
    Jeśli jest ktoraś z was zainteresowana wysyłajcie zaproszenie na priv (wszystkie leki które miałybyć były przechowywane w lodówce oraz wszystkie są oryginalnie zapakowane) wysyłka inpostem i te które nie mogą być poza lodówka wysyłam w torbie termicznej

MagdaLenka87, Olaajchler80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ