Leki wspomagające parametry nasienia
-
Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
1 Nucleox
2 Fertistim
3 Profertil
Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie. -
Joanna_k wrote:Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
1 Nucleox
2 Fertistim
3 Profertil
Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.
Mój mąż ma Profertil. Stosuje go 1x1 zazwyczaj rano. W ciągu trzech miesięcy wyniki się polepszyły. Z 19,2 mln na 29,8mln. Ale same suple nie pomogą. Dużo zależy od diety, jaki tryb życia prowadzi, używki. Teraz stosuje go już 5miesiac ale dieta, rzucił palenie i ma mniej stresu. Za miesiąc kolejne badanie. Zobaczymy co pokażąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2023, 16:04
-