X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki wspomagające parametry nasienia
Odpowiedz

Leki wspomagające parametry nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna_k Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_k wrote:
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

Mój mąż ma Profertil. Stosuje go 1x1 zazwyczaj rano. W ciągu trzech miesięcy wyniki się polepszyły. Z 19,2 mln na 29,8mln. Ale same suple nie pomogą. Dużo zależy od diety, jaki tryb życia prowadzi, używki. Teraz stosuje go już 5miesiac ale dieta, rzucił palenie i ma mniej stresu. Za miesiąc kolejne badanie. Zobaczymy co pokażą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2023, 16:04

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ