Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki wspomagające parametry nasienia
Odpowiedz

Leki wspomagające parametry nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna_k Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_k wrote:
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

Mój mąż ma Profertil. Stosuje go 1x1 zazwyczaj rano. W ciągu trzech miesięcy wyniki się polepszyły. Z 19,2 mln na 29,8mln. Ale same suple nie pomogą. Dużo zależy od diety, jaki tryb życia prowadzi, używki. Teraz stosuje go już 5miesiac ale dieta, rzucił palenie i ma mniej stresu. Za miesiąc kolejne badanie. Zobaczymy co pokażą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2023, 16:04

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ