Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki wspomagające parametry nasienia
Odpowiedz

Leki wspomagające parametry nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanna_k Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_k wrote:
    Mój mąż ma słabe wyniki nasienia. Otrzymał od lekarza informacje aby brać preparaty takie jak:
    1 Nucleox
    2 Fertistim
    3 Profertil
    Ma zażywać jeden z nich. Czy ktoś ma jakieś porównanie tych preparatów? Po którychś z nich poprawiły się wyniki? W dodatku Profertil, który jest najdroższy na kartce od lekarza ma wpisane 2x2 czyli 4 tabletki dziennie, a na ulotce są to tylko 2 tabletki dziennie. Korzystamy z programu prokreacyjnego w Krakowie.

Mój mąż ma Profertil. Stosuje go 1x1 zazwyczaj rano. W ciągu trzech miesięcy wyniki się polepszyły. Z 19,2 mln na 29,8mln. Ale same suple nie pomogą. Dużo zależy od diety, jaki tryb życia prowadzi, używki. Teraz stosuje go już 5miesiac ale dieta, rzucił palenie i ma mniej stresu. Za miesiąc kolejne badanie. Zobaczymy co pokażą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2023, 16:04

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ