X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki ziołowe a operacja
Odpowiedz

Leki ziołowe a operacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teverde Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, w przyszłą środę mam zaplanowaną laparoskopię i dopiero dziś do mnie doszło, że biorę Castagnusa i inne ziółka. Internety krzyczą, że absolutnie na 10-14 dni przed zabiegiem trzeba wszystko odstawić. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teverde wrote:
    Cześć dziewczyny, w przyszłą środę mam zaplanowaną laparoskopię i dopiero dziś do mnie doszło, że biorę Castagnusa i inne ziółka. Internety krzyczą, że absolutnie na 10-14 dni przed zabiegiem trzeba wszystko odstawić. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?
    Napewno musisz odstawic wszystko co wplywa na krzepliwosc krwi

teverde lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ