X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Leki ziołowe a operacja
Odpowiedz

Leki ziołowe a operacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teverde Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, w przyszłą środę mam zaplanowaną laparoskopię i dopiero dziś do mnie doszło, że biorę Castagnusa i inne ziółka. Internety krzyczą, że absolutnie na 10-14 dni przed zabiegiem trzeba wszystko odstawić. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teverde wrote:
    Cześć dziewczyny, w przyszłą środę mam zaplanowaną laparoskopię i dopiero dziś do mnie doszło, że biorę Castagnusa i inne ziółka. Internety krzyczą, że absolutnie na 10-14 dni przed zabiegiem trzeba wszystko odstawić. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?
    Napewno musisz odstawic wszystko co wplywa na krzepliwosc krwi

teverde lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ