Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luf przeczytaj
Odpowiedz

Luf przeczytaj

Oceń ten wątek:
  • CLickk Debiutantka

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane użytkowniczki .
    Bardzo Was przepraszam za wcześniejsze wpisy mało zrozumiałe . Były dodane za pomocą opcji wstawiania tekstu przez mowę.
    Proszę się nie dziwić że kierują mną takie emocję . Postawq Pani Bardolki jest dla mnie irytująca od samego początku . Nie dziele sie w chwili obecnej namiarami dla Lekarza . Byłam dopiero 1 raz . Nie robiąc nikomu tu krzywdy jestem narażona na hejt . Od podania alternatywnej met.leczenia LUF pojawiają sie tu już zagadnienia etyczne , polityczne a także inne kierowane w moją osobą . Uszczypliwość wyniknęła od bardolki która w perfidny sposób poprzeglądała moja aktywność na forum i usiłowała zrobić we mnie wariatkę . Cytowała moje pytanie o lek cytotec a lekarza nazywając sławą , która sie pyta pacjentki co jak ma podać . Ja już wczesniej znałam tą kombinację leków i lekarz zgodzil sie na cytotec przed owulacja gdyż uznał ze ma to sens . Nigdy tego nie robił i nie wiedział jak go podać . ZATEM jak widać wszystkie Panie stoją za Bardolką ... wolałabym się skupić na temacie Luf niż na uszczypliwości . Serce krwawi gdy czlowiek chce dobrze a potem za to obrywa . Jak będą pirrwsze efekty to mogę informować. Napewno tez odebrałybyście jako reklame gdybym na początku opisala mój problem i odrazu podala namiary .
    Proszę również zobaczyć ostatni wpis bardolki w ktorym widać świetnie sie bawi i czeka z przyjemnością na kolejna falę w moją stronę . Sory za brak interpunkcji ale piszę ns szybko z telefonu

Jessica
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Click, Twój problem jest taki, że brakuje Tobie pokory.
    Niestety, ale w walce o rodzicielstwo, o bycie matką jesteśmy weterankami... Wiadomości kierowane w Twoja stronę nie nosiły cech hejtu - sama zaczęłaś obrażać inne forumowiczki i nieważne, czy byłam to ja, czy Bardolka, czy inna dziewczyna - kultura obowiązuje wszystkich.

Co znaczy, że ktoś perfidnie przeglada czyjąś aktywność na forum? Nie chcesz być utożsamiana z wiadomościami, nie chcesz, by ktoś mógł znaleźć ich treść? Nie udzielaj się. Tak jak napisałam wcześniej, trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa, liczyć się z konsekwencjami. Tu wcale nie chodzi o branie czyjejś strony, tylko o rację, o prawdę, o pomoc.

Chciałaś pomóc komuś po jednej wizycie u naprotechnologa? Jak? Nie chcesz podać namiarów na niego, nie chcesz podać jakichkolwiek informacji, które możnaby zweryfikować, sprawdzić. Mamy Tobie uwierzyć, bo masz swoja rację i jest ona najmojsza?

Brak logiki w tym wszystkim.

Kiedy zrozumiesz o co nam chodzi, odezwij się i napisz więcej szczegółów dot. Twojego leczenia. Może inne dziewczyny, które trafią na ten wątek za jakiś czas wykorzystają informacje. INFORMACJE.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ