X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

MACA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś zażywał?

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż

relg2n0abn31771x.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazywalam: duzo energii, dzialala na mnie jak kawa. Wiecej benefitow z macy maja mezczyzni na nasionka... Nie zaszlam po niej, ale ma duzo witamin, nie choruje juz tak czesto bynajmniej!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zażywał ... pomogło na nasionka tylko tyle , że zwiększyła się ich liczba a nie jakość.... Ponoć na poprawę nasionek jest dobry selen :)

• OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ