X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

MACA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś zażywał?

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż

relg2n0abn31771x.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazywalam: duzo energii, dzialala na mnie jak kawa. Wiecej benefitow z macy maja mezczyzni na nasionka... Nie zaszlam po niej, ale ma duzo witamin, nie choruje juz tak czesto bynajmniej!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zażywał ... pomogło na nasionka tylko tyle , że zwiększyła się ich liczba a nie jakość.... Ponoć na poprawę nasionek jest dobry selen :)

• OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ