X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

MACA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś zażywał?

• jasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż

relg2n0abn31771x.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazywalam: duzo energii, dzialala na mnie jak kawa. Wiecej benefitow z macy maja mezczyzni na nasionka... Nie zaszlam po niej, ale ma duzo witamin, nie choruje juz tak czesto bynajmniej!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zażywał ... pomogło na nasionka tylko tyle , że zwiększyła się ich liczba a nie jakość.... Ponoć na poprawę nasionek jest dobry selen :)

• OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ