X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Macica jednorożna
Odpowiedz

Macica jednorożna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dosza Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Czy któraś z Was ma macice jednorozną? Jak wyglądają wasze starania i ewentualny przebieg ciąży?

Ja jestem przed pierwszą inseminacją 🙏🙏

👉macica jednorożna
    👉 Drożny jajowód prawy
    👉Anoowulacja
    👉Hiperprolaktynemia
    👉 Niedoczynność tarczycy
    👉Morfologia plemników 2%
    👉 Ruch postepowy 18 %

1 IUI 18.03.2021
    2 IUI 16.04.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2021, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Części Dosza :) widzę że na wątku brak odpowiedzi, chyba jest mało osób z naszą wada. Ja będę podchodzic do in vitro w najbliższym czasie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ