Mama bliźniąt- ponowne starania
-
Hej, czy jest tu ktoś, kto ma bliźniaki i stara się o kolejne dziecko ? U mnie pierwsza ciąża wspomagana stymulacją- bliźniaki 2k2o, kończą 2 lata a my zaczynamy ponowne starania. Troszkę obawiam się kolejnych bliźniat. Tym razem również stymulacja, bo owulacji naturalnej brak. Odezwijcie się
-
nick nieaktualnyCorrin wrote:Hej, czy jest tu ktoś, kto ma bliźniaki i stara się o kolejne dziecko ? U mnie pierwsza ciąża wspomagana stymulacją- bliźniaki 2k2o, kończą 2 lata a my zaczynamy ponowne starania. Troszkę obawiam się kolejnych bliźniat. Tym razem również stymulacja, bo owulacji naturalnej brak. Odezwijcie się
Ja już co prawda prawie na finiszu , ale jestem u mnie była ciąża bliźniacza 1k2o.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 18:53
-
kinga25 wrote:Ja już co prawda prawie na finiszu , ale jestem u mnie była ciąża bliźniacza 1k2o.
-
Corrin wrote:Hej, czy jest tu ktoś, kto ma bliźniaki i stara się o kolejne dziecko ? U mnie pierwsza ciąża wspomagana stymulacją- bliźniaki 2k2o, kończą 2 lata a my zaczynamy ponowne starania. Troszkę obawiam się kolejnych bliźniat. Tym razem również stymulacja, bo owulacji naturalnej brak. Odezwijcie się
Hej. U nas dwuletnie bliźniaczki na pokładzie i trwają starania o braciszka. Jak masz ochotę zapraszam na priv 😉
przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza
Dziewczynki urodzone w 35tc -
nick nieaktualnyCorrin wrote:Super, gratuluje !! 😃. Miałaś stymulowaną owulacje za pierwszym razem i teraz czy naturalnie ? Szukam informacji, jeśli mam 2 pecherzyki, po jednym w każdym jajniku i zastrzyk ovitrelle to jest większe prawdopodobieństwo ze będą bliźniaki czy jedno dziecko, jeśli oczywiście się uda
Dziewczynki są z ivf i podziału jednego zarodka, teraz z synkiem zaszłam niespodziewanie w ciążę, przy staraniach naturalnych miałam stymulacje owulacji że względu na niedrozny jeden jajowod a u mnie jajniki działają tak, że przez kilka miesięcy mam owulacje z jednego, potem z drugiego, więc szanse na zajście w ciążę są raz na kilka miesięcy jak będzie owulacja z jajnika po stronie drożnej, jak jest wie ej niż jeden pęcherzyk to jest jakieś "ryzyko" ciąży wieloplodowej. -