MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja u dr K miałam USG po punkcji, ale tylko dlatego, że nie widziała co ze mną zrobićAlicjaa92 wrote:Dziewczyny a czy po punkcji a przed świeżym transferem miałyście jeszcze wizytę u dr ? Mi nic nie mówił a zapomniałam się zapytać.
Tak to kazała mi tylko oznaczyć hormony 2 dni przed transferem.
Także USG nie jest z reguly już robione
Alicjaa92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak miałam cykl sztuczny do crio i dzień przed transferem okazalo sie, że go jednak nie będziemy robić, to rozumiem, że odstawiam leki i po jakimś czasie dostanę miesiączkę? Czy to jakoś inaczej wygląda? Bo odstawiłam i dopiero teraz pomyślałam, że może jest inaczej
-
Dziewczyny przepraszam, ze sienie wcinam w watek ale czy jak bylyscie w ciazy w ktoryms tygodniu mialyscie zalecone odstawienie acardu badz clexane jesli wiecie ze bedzie CC. Wizyte u dr Z bede miala po jego urlopie a to bedzie juz 36tc stad sie zastanawiam.Pelna nadziei
-
Pelna nadziei wrote:Dziewczyny przepraszam, ze sienie wcinam w watek ale czy jak bylyscie w ciazy w ktoryms tygodniu mialyscie zalecone odstawienie acardu badz clexane jesli wiecie ze bedzie CC. Wizyte u dr Z bede miala po jego urlopie a to bedzie juz 36tc stad sie zastanawiam.
Nie wiedziałam, że będę mieć cc - acard kazał mi dr odstawić w 31 tygodniu a clexane w 38tygodniu ale to już szpital mi odstawił bo wcześniej tam trafiłam.
Tu może Suselek albo Wiwi będą wiedziały bo miały zaplanowane cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 13:01

-
Tak odstawiasz wszystko i czekasz na @. Wiem ze dr B przepisuje duphaston na 10 dni a Ż nic. Ja na dupku dostawałam @ także zawsze po prostu odstawiałam co miałam.mao wrote:Jak miałam cykl sztuczny do crio i dzień przed transferem okazalo sie, że go jednak nie będziemy robić, to rozumiem, że odstawiam leki i po jakimś czasie dostanę miesiączkę? Czy to jakoś inaczej wygląda? Bo odstawiłam i dopiero teraz pomyślałam, że może jest inaczej

mao lubi tę wiadomość
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualnyTo nie zależy od cc. Accard/aspirynę cardio odstawia się koło 32 tc. Ale clexane brałam do końca i jeszcze w szpitalu i 10 dni po wyjściu ze szpitala żeby się wszystko ładnie oczyściłoMada292 wrote:Nie wiedziałam, że będę mieć cc - acard kazał mi dr odstawić w 31 tygodniu a clexane w 38tygodniu ale to już szpital mi odstawił bo wcześniej tam trafiłam.
Tu może Suselek albo Wiwi będą wiedziały bo miały zaplanowane cc
-
Ja u dr K ciągnęłam duphaston Tak by było 10 dni i odstawiłam i po 3 dniach była @ . A co się stało Endo się cofnelo czy co ?mao wrote:Jak miałam cykl sztuczny do crio i dzień przed transferem okazalo sie, że go jednak nie będziemy robić, to rozumiem, że odstawiam leki i po jakimś czasie dostanę miesiączkę? Czy to jakoś inaczej wygląda? Bo odstawiłam i dopiero teraz pomyślałam, że może jest inaczej
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com]
[/url] -
Nie, endo OK... dzień przed transferem wyniki posiewu się pojawiły i jakaś głupia bakteria... i dr K stwierdziła, że lepiej najpierw się wyleczyć. Bo każda bakteria i antybiotyk po transferem obniżają szanse powodzenia... także wrócimy do niej po jej urlopie.. i jak nie pozbędziemy się dziadostwa, to już podejdziemy z osłona antybiotykowa... bo ile można czekać...anakonda wrote:Ja u dr K ciągnęłam duphaston Tak by było 10 dni i odstawiłam i po 3 dniach była @ . A co się stało Endo się cofnelo czy co ?
Ja odstawiłam leki jak dowiedziałam się ze nie ma transferu i mam nadzieje, ze dostanę @...
-
Hm ja przy 1 transferze w Medart też brałam antybiotyk i zaskoczyło ale ma chwilę i dr twierdziła że to nie przeszkadza . Może miałam co innego . Ale ważne by się pozbyć a już wcześniej może miałaś skoro były objawy u Ciebie . Szkoda że przed samym transferem Tak wyszło.mao wrote:Nie, endo OK... dzień przed transferem wyniki posiewu się pojawiły i jakaś głupia bakteria... i dr K stwierdziła, że lepiej najpierw się wyleczyć. Bo każda bakteria i antybiotyk po transferem obniżają szanse powodzenia... także wrócimy do niej po jej urlopie.. i jak nie pozbędziemy się dziadostwa, to już podejdziemy z osłona antybiotykowa... bo ile można czekać...
Ja odstawiłam leki jak dowiedziałam się ze nie ma transferu i mam nadzieje, ze dostanę @...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com]
[/url] -
Nooo szkodaaa....anakonda wrote:Hm ja przy 1 transferze w Medart też brałam antybiotyk i zaskoczyło ale ma chwilę i dr twierdziła że to nie przeszkadza . Może miałam co innego . Ale ważne by się pozbyć a już wcześniej może miałaś skoro były objawy u Ciebie . Szkoda że przed samym transferem Tak wyszło.
Na początku grudnia posiew jałowy miałam... a po półtora miesiąca jakieś Głowno się przyplątało... to się nazywa „mieć szczęście”....
Może zależy jaka bakteria i jaki antybiotyk do niej....
Oczywiście przeprowadziłam śledztwo internetowe
i wyczytałam, ze jak są objawy to transfer lepiej przełożyć, a bezobjawowo jak się ma bakterie to można przeprowadzić transfer... ale to wiedza internetowe, także może niekoniecznie tak jest, bo nie raz internet mnie wpuścił w maliny 
-
Dziewczyny mój update:
14dpt-467
16dpt-1141
18dpt-2020 (dzisiaj) Progesteron 100
Wiem, że przyrosty mieszczą się w normach, ale jak patrzę po forach, to w tych dniach są sporo większe wartości. Potrzebuje od Was pozytywnych przykładów
W ogóle wyczytałam, że ponoć męskie zarodki mają ok 20% wolniejsze przyrosty. Którejś się sprawdziło?
Poza tym nie mam pojęcia, kiedy mam się teraz zgłaszać do medartu? Muszę osiągnąć jakąś konkretną bete? Nie ma dnia bez stresu
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny