MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe no cóż jak trzeba to przeżyję i to
zastanawiam się jeszcze czy brać ten koenzym q10 lub ubichnol żeby jak najlepiej się przygotować, ale nie wiem czy oni wszystkim go zalecają czy nie ma co kasy wydawać jeśli dr K nic nie mowila?
MedArt 12/2018
-
nick nieaktualny
-
Anna1983! wrote:Proszę was o podpowiedź. Czy popołudniu lub w weekend są wykonywane iui lub ivf bo mąż idzie do szkoły wojskowej i wszystko będziemy pod niego dopasowywać
Anna w tygodniu transfery chyba raczej do południa, ale w weekendy jak najbardziejO spem miram... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna1983! wrote:Proszę was o podpowiedź. Czy popołudniu lub w weekend są wykonywane iui lub ivf bo mąż idzie do szkoły wojskowej i wszystko będziemy pod niego dopasowywać
Ale punkcje robią chyba tylko do południa... nie wiem jak z transferami bo jeszcze nie miałam. Zadzwoń najwyżej do kliniki i dopytaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:27
Anna1983! lubi tę wiadomość
-
Susula wrote:Hehe no cóż jak trzeba to przeżyję i to
zastanawiam się jeszcze czy brać ten koenzym q10 lub ubichnol żeby jak najlepiej się przygotować, ale nie wiem czy oni wszystkim go zalecają czy nie ma co kasy wydawać jeśli dr K nic nie mowila?
Ja ogólnie nie brałam niczego sama brałam tylko to co dr kazał. A jak nie wiedziałam to pytałam bo juz pozniej nie wiedziałam czy nawet zwykle witaminy nie zaszkodzą. Może i przesadzam ale wole sie zapytac niż potem sie mam denerwować. Ja na codzień biorę d3 cynk i kurkumę.
Susula lubi tę wiadomość
-
Najlepiej to do nich zadzwonic. Nam dr Z sam ustalał godziny. Nam zawsze pasowało. A ja pierwsza punkcję miałam w niedziele na 12 w południe.
-
Szczęśliwy ten dzień.
U nas też już jest widoczne serduszko takie maleńkie a jak pięknie puka.
❤❤❤❤❤
kinga25, Figga, Nowa38, Alicjaa92, Magnetyczna, Imbirek91, Ruda2017, fishka, Dalia90, Gonia8986 lubią tę wiadomość
Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy.