MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfishka wrote:Kinga ale piękna najnowsza beta
Kiedy wizyta? Progesteron trochę podskoczył czy nadal musisz się kluć 4 razy dziennie?Od dodatniej bety juz mam 3 prolutexy ,w srode mam wizyte i mamy ustalac co dalej .Od wczoraj po wszystkim zaczelam wymiotowac ( Jak to mi doktor nspisal - Ta sa wlasnie uroki ciazy) .A Ty kiedy robisz bete ?
-
nick nieaktualnyfishka wrote:to trzymam kciuki za wysoki progesteron, zeby brzuszek Ci sie kojarzyl teraz tylko z maluszkiem, a nie z wkluciami
ja betuję w czwartek, juz nie mogę wytrzymac...Trzymam kciuki za bete
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Piszę tutaj po raz pierwszy chociaż śledzę Wasze losy już od dłuższego czasu. Wszystkim mocno kibicuję i trzymam kciuki za pozytywne bety !!!
Ja mam pierwszą wizytę u dr K w kwietniu. U mnie niby wszystko ok, mąż trochę słabiej ale tragedii nie ma. Zastanawiam się czy nie zacząć brać już jakiś suplementów bo wiem że i tak zalecają więc chciałabym ich trochę uprzedzić . Czy możecie coś polecić ? Pisaliście coś wcześniej o ubichinonie i coś tam jeszcze ale nie pamiętam co... -
Matilda19 wrote:Witajcie!
Piszę tutaj po raz pierwszy chociaż śledzę Wasze losy już od dłuższego czasu. Wszystkim mocno kibicuję i trzymam kciuki za pozytywne bety !!!
Ja mam pierwszą wizytę u dr K w kwietniu. U mnie niby wszystko ok, mąż trochę słabiej ale tragedii nie ma. Zastanawiam się czy nie zacząć brać już jakiś suplementów bo wiem że i tak zalecają więc chciałabym ich trochę uprzedzić . Czy możecie coś polecić ? Pisaliście coś wcześniej o ubichinonie i coś tam jeszcze ale nie pamiętam co...
Ja Prenatal Uno, D3, b-12, Selen i oboje żelazo (niedobór) -
nick nieaktualnyMatilda19 wrote:Witajcie!
Ja mam pierwszą wizytę u dr K w kwietniu. U mnie niby wszystko ok, mąż trochę słabiej ale tragedii nie ma. Zastanawiam się czy nie zacząć brać już jakiś suplementów bo wiem że i tak zalecają więc chciałabym ich trochę uprzedzić . Czy możecie coś polecić ? Pisaliście coś wcześniej o ubichinonie i coś tam jeszcze ale nie pamiętam co... -
kinga25 wrote:Tez mialam bete oznaczyc nawczesniej 9 /10 dni po transferze ,oznaczylam 6 nie wyrabialam juz tego czekania;) .Anakonda poratowala mnie super sposobem na przetrwanie
Trzymam kciuki za bete
Kinga ta Twoja beta jest oszałamiającazdradzisz jakiej klasy była blastka?
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, patrzyłam na tego Swansona, widziałam że są różne dawki i jedne pod nazwą koenzym a inne ubichinol ale to to samo z tego co sie orientuje tyle tylko że ubichinol niby się lepiej wchłania. Poprawcie mnie jak się mylę. Nie wiem tylko jaka dawka będzie odpowiednia, czy oni to jakoś do wieku zalecają czy czym się kierują ?
-
kinga25 wrote:Ta mielismy 4 .1. 1 .badany genetycznie .Doktor nam mowil ,ze kazda blastka ma takie same szanse ,wazne jak sie zagniezdzi i ukrwienie macicy .
A to dawna 4AA, ja miałam podaną taką samą ale Twoje wyniki biją moje na głowę choć moje wcale nie są niskie -
Matilda19 wrote:Dzięki dziewczyny, patrzyłam na tego Swansona, widziałam że są różne dawki i jedne pod nazwą koenzym a inne ubichinol ale to to samo z tego co sie orientuje tyle tylko że ubichinol niby się lepiej wchłania. Poprawcie mnie jak się mylę. Nie wiem tylko jaka dawka będzie odpowiednia, czy oni to jakoś do wieku zalecają czy czym się kierują ?
Ja brałam 600 mg dziennie na własną rękę, dawkę ustaliłam na podstawie artykułów naukowych, badań itp. -
Matilda19 wrote:Dzięki dziewczyny, patrzyłam na tego Swansona, widziałam że są różne dawki i jedne pod nazwą koenzym a inne ubichinol ale to to samo z tego co sie orientuje tyle tylko że ubichinol niby się lepiej wchłania. Poprawcie mnie jak się mylę. Nie wiem tylko jaka dawka będzie odpowiednia, czy oni to jakoś do wieku zalecają czy czym się kierują ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 04:41
-
Matilda19 wrote:Dzięki dziewczyny, patrzyłam na tego Swansona, widziałam że są różne dawki i jedne pod nazwą koenzym a inne ubichinol ale to to samo z tego co sie orientuje tyle tylko że ubichinol niby się lepiej wchłania. Poprawcie mnie jak się mylę. Nie wiem tylko jaka dawka będzie odpowiednia, czy oni to jakoś do wieku zalecają czy czym się kierują ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyMatilda19 wrote:Dzięki dziewczyny, patrzyłam na tego Swansona, widziałam że są różne dawki i jedne pod nazwą koenzym a inne ubichinol ale to to samo z tego co sie orientuje tyle tylko że ubichinol niby się lepiej wchłania. Poprawcie mnie jak się mylę. Nie wiem tylko jaka dawka będzie odpowiednia, czy oni to jakoś do wieku zalecają czy czym się kierują ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 07:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny