MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprawa wygląda następująco
Przedwczoraj beta 67
Wczoraj beta 91
Dzisiaj 164.
Błagam, powiedzcie, że ok 🙏🙏🙏.Godeliv, Alicjaa92, Ruda2017, Mera, Marta12, Apolonia87, mao, diversik89, Emma_ lubią tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Godeliv wrote:Bete bada się co 48h, jest bardzo dobrze 😊👍🏻
kornelkornel, Emma_ lubią tę wiadomość
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
kornelkornel wrote:Polecam kalkulator beta
Ja też biegałam codziennie na krew i jeszcze zrobiłam sobie test ciążowy na pamiątkę
Tak, teścik jest na pamiątkę 😍Mera, Marta12, Godeliv, Catlady, MARTA_MROWCIA, Malina28. lubią tę wiadomość
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
MARTA_MROWCIA wrote:Również z tym walcze... Zaczęły robić mi się mega siniaki na brzuchu, więc zaczęłam robić w udo i u mnie bylo jeszcze gorzej 🤦♀️ moje uda były w mega siniakach. Pojechałam do mojej chrzestnej, ktora jest położoną i poradzila mi robić w brzuch jednak na leżąco, zeby nie spinać mięśni i jak na razie siniakow brak. Ale zbieram faldke brzucha tylko w chwili wkladania igły, a później muszę puszczać faldke i u mnie się to sprawdza 😉
Dziękuję za podpowiedź, tylko w ten brzuch wolałabym nie robić bo wiadomo dzidziol blisko 😛 -
Francesca wrote:Czy mogę brać rutinoscorbin paracetamol ibuprom itp w 7dpt? Mam straszny łzawy katar boli mnie głowa i chyba mam stan podgorączkowy i nie chce sobie zaszkodzić a muszę działać. Dr nie odpisuje. Czym tu się leczyć? Ogólnie słabo się czuje.
Z leków przeciwbólowych jedynie Paracetamol, Ibuprom jest zakazany. -
Będę zmniejszać Prolutex z 2x1 na 1x1.... u Was po odstawieniu na tym etapie ciąży, było wszystko OK?? mega boje się, że plamienia powrócą, ale już mam dość zastrzyków... dr K na wizycie 25.04 chciała zmniejszyć dawkę, ale odważyłam się dopiero teraz po USG u dr Sz, jak powiedział, ze łożyska jest OK...
-
nick nieaktualny
-
Francesca wrote:Czy mogę brać rutinoscorbin paracetamol ibuprom itp w 7dpt? Mam straszny łzawy katar boli mnie głowa i chyba mam stan podgorączkowy i nie chce sobie zaszkodzić a muszę działać. Dr nie odpisuje. Czym tu się leczyć? Ogólnie słabo się czuje.
Znalazłam coś takiego na wątku majowym.
NA PRZEZIEBIENIE:
Marimer hipertoniczny spray 4 x 2 dawki , sól morska
Sinupret 2 x 1 tabl.
Vit C 1 g. 1 x 1 tabl.
Inhalacje Olbas Oil + sól lecznicza - parówki pod ręcznikiem (parówki?😁- jakieś to dziwne)
Syrop Islandzki dla dzieci 3 x 5 mil
Ciepłe płyny , ciepłe owoce
Sok z czarnego bzu , ciepła herbata z imbirem , sok malinowyFrancesca lubi tę wiadomość
-
Godeliv wrote:Znalazłam coś takiego na wątku majowym.
NA PRZEZIEBIENIE:
Marimer hipertoniczny spray 4 x 2 dawki , sól morska
Sinupret 2 x 1 tabl.
Vit C 1 g. 1 x 1 tabl.
Inhalacje Olbas Oil + sól lecznicza - parówki pod ręcznikiem (parówki?😁- jakieś to dziwne)
Syrop Islandzki dla dzieci 3 x 5 mil
Ciepłe płyny , ciepłe owoce
Sok z czarnego bzu , ciepła herbata z imbirem , sok malinowy -
Dziewczyny dużo się naczytalam na temat poziomu hcg w 7 - 10 dpt ze niby jak jest powyżej 5 to jest prawdopodobnie szansa ale ciąży bardziej można być pewnym jak jest beta więcej niż 25. Dalia miała bardzo dużo aż 67 i dużo z Was ma około 100. Czy pamiętacie może jak było u was w tych pierwszy dniach?