MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MedA, ja trzymam kciuki dalej. Zrób jutro sikańca i w poniedziałek rano tez, jak bedzie wyraźniejszy, znaczy, ze rosnie.
Życze Tobie, aby blaska sie wgryzała, teoretycznie termin @ masz za kilka dni. Bądźmy dobrej mysli, ale gotowe na wszystko!
Powodzenia!Aina -
nick nieaktualnyA nie będę robić sikańców, pójdę na tę betę w poniedziałek i tyle. Ale już dziś tak okresowo się czuję to może nie zdążę nawet się wybrać... Liloe wiesz ta beta powinna być dużo wyższa, jakby była koło tej 40 to byłaby nadzieja a tak to dupa. Ostatnio też było 12 w 7 dpt ;( trudno. Do 3 razy sztuka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe chciałabym żebyś miała rację, ale po prostu już to przerabiałam 2 razy. Chciałabym się mylić, ale dziewczyny w 7 dpt mają już naprawdę piękne bety a nie takie niskie... Zobaczymy, nie ma co gdybać, ale następnym razem muszę się przyjrzeć tarczycy bo zauważyłam że szaleje jak tylko zarodek podejmuje próbę zagnieżdżenia ;/ i może stąd te problemy
-
nick nieaktualny
-
Hej od wczoraj od 13 jestem mężatką
Kolejne usg wskazuje że będzie parka bliźniak;**
A 4.10 idę na jeden dzień do szpitala powiedzcie mi co zabrać, najpotrzebniejsze rzeczy??
A 6.10 mam urodzinki^^agniecha88, antonna lubią tę wiadomość
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Natu - nic nie wspominałas - GRATULACJE! To teraz... miesiąc miodowy
tylko za mocno z Malchami nie wariujcie
Gratuluje tez parki.
A dlaczego do szpitala, na połówkowe?
Ja do szpitala zawsze biore wygodny dresik i w tym chodze, nikt mi jeszcze uwagi nie zwrócił, że mam nosic pizame i szlafrok to oczywiscie mam, ale na nocNatu93 lubi tę wiadomość
Aina -
nick nieaktualnyNo Natu to dużo szczęścia u ciebie ostatnio! Gratuluję!
dr napisała że trzeba czekać bo to mrozak był a one się dziwnie potrafią zachowywać ale ja dziś naprawdę czuję jakbym za sekundę miała okres dostać więc nie mam wielkich nadziei, może następnym razem się uda w końcu...
Natu93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MedA ja tu nie widzę ciąży biochemicznej. Po pierwsze z mrozakami jest tak ze są spioszkami jest na forum dziewczyna co w 9 dpt miała ok 15 . Po drugie to ze czujesz ze zaraz dostaniesz @ to na ciąże. Ja miałam takie bóle ze patrzyłam kiedy przyjdzie ba byłam pewna ze właśnie dostałam potem okazało się ze to ciąża. Po trzecie musi teraz być dobrze koniec kropka.
MedA a masz encorton ile go bierzesz?
Natu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyMam 1 tabletkę rano i pół w południe. No w poniedziałek będzie dzień prawdy, ale znów się wybiorę do HCP bo raz, że chcę żeby wynik był porównywalny a dwa, że w moim laboratorium babeczki mi strasznie kibicują, bo wiedzą, że robimy in vitro a o tym podejściu nie przez to, że robiłam badania w sumie w medarcie i jakoś tak nie chcę, żeby wiedziały - no chyba, że się uda