MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka mam pytanko jak zawsze hi hi
Czy może mi ktoś napisać jak jest z tym monitoringiem cyklu bo nie pamiętam czy dr z kazał mi przyjechac w ta sobote czy może w następną. Napewno nie będę mieć wszystkich badań bo czekam na homocysteina a czeka się aż 5 dni a w sobotę robiłam. Czy w rejestracji będą wiedzieć czy powinnam przyjechac w sobotę czy za tydzień. ?📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy jak miałam pobierany posiew we wtorek to można przez niego plamic? Bo w środę tak bylo i dziś mi się powtórzyło a jeszcze aplikuje lutinus i teraz mam stresa czy to przez to czy coś się dzieje? Nie wiem czy się udać do dr ? Miała któras taki przypadek?
-
żabcia wrote:Dziewczyny czy jak miałam pobierany posiew we wtorek to można przez niego plamic? Bo w środę tak bylo i dziś mi się powtórzyło a jeszcze aplikuje lutinus i teraz mam stresa czy to przez to czy coś się dzieje? Nie wiem czy się udać do dr ? Miała któras taki przypadek?
Może tak być że po luteince... może delikatna szyjka itd ... A duże masz plamienia? Jaki kolor ?Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Marta12 wrote:Może tak być że po luteince... może delikatna szyjka itd ... A duże masz plamienia? Jaki kolor ?
Wiesz co w nocy jak się przebudzilam to byla kreska czerwonej krwi na wkladce a potem już delikatne plamienie bo pewnie z tabletka się wydobywa. -
żabcia wrote:Dziewczyny czy jak miałam pobierany posiew we wtorek to można przez niego plamic? Bo w środę tak bylo i dziś mi się powtórzyło a jeszcze aplikuje lutinus i teraz mam stresa czy to przez to czy coś się dzieje? Nie wiem czy się udać do dr ? Miała któras taki przypadek?
Ja też we wtr miałam robiony posiew i pani dr powiedziała ze plamienia mogą być po tym i mam sie nie stresować. Ja wczoraj wieczorem miałam mała kropkę krwi a tak to spokojnie.
Tylko ja w ciąży nie jestem więc nie wiem..Marta12 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
żabcia wrote:Wiesz co w nocy jak się przebudzilam to byla kreska czerwonej krwi na wkladce a potem już delikatne plamienie bo pewnie z tabletka się wydobywa.
No to może być po badaniu plus tabletki dopochwowa jak by coś było poważniej to napewno były by mocniejsze plamienia ...A boli Cię brzuch ? Wogole jak się czujesz ? Jak to takie pojedyncze plamki to Moim zdaniem nic złego ale jak się niepokoisz wyślij SMS do lekarza i opisz sytuacjęGrudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Magnetyczna wrote:A miałaś już wizytę w 3 dc? Jeśli tak to zazwyczaj następna jest po tygodniu.📍Niedoczynność tarczycy
📍MTHFR_c677Thetero
📍29.10.2019 iui 😟
📍10.01.2020 udało się ❤
Jezu ufam tobie. Ty się ty zajmij.
-
nick nieaktualny
-
żabcia wrote:Dziewczyny czy jak miałam pobierany posiew we wtorek to można przez niego plamic? Bo w środę tak bylo i dziś mi się powtórzyło a jeszcze aplikuje lutinus i teraz mam stresa czy to przez to czy coś się dzieje? Nie wiem czy się udać do dr ? Miała któras taki przypadek?Ewelina185b
-
Berbeć. wrote:Beta <2, ale dziękuję wszystkim za wsparcie.
Zajmę się teraz remontem do końca urlopu, a za 2 cykle wrócę po ostatniego kropka. Czy będzie druga procedura nie wiem, bo mąż póki co się nie zgadza.
Wszystkim wszystkiego dobrego 😘MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
nick nieaktualny