MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonina wrote:Dzięki za odpowiedź 😊
Jeszcze zachowuje powściągliwość bardzo duża po 1 wrześniowym pozytywnym teście...
Oczywiście jutro powtórzę!
Trzymamy kciuki ✊✊A masz możliwość jechać na bete? Bo aż sama jestem ciekawa chociaż ty byś dziś pozytywne wieści wniosła 😋🤗🤗Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
kinga25 wrote:A my mamy ciezkie dni od piatku ,zmarla moja Pani Profesor Zawilska ,ktora mnie prowadzila hematologicznie cala ciaze i tak strasznie ciezko mi z ta wiadomoscia ,Ale jakos trzeba sie wziasc w garsc .
Ogolnie czujemy sie dobrze .
Moze jutro jak bedzie wiecej lekarzy i ordynator to podejma jakoes decyzje konkretne ,trzumam kciuki
Bardzo.mi przykro ...ja mam nadzieję że dziś po zbadaniu mi już coś powiedzą bo dziś już nie mam brać clexana więc niech się decydują 🤨 super że masz się dobrze z dziewczynami tak dalej ...❤😍Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Marta12 wrote:Trzymamy kciuki ✊✊A masz możliwość jechać na bete? Bo aż sama jestem ciekawa chociaż ty byś dziś pozytywne wieści wniosła 😋🤗🤗
Jestem z Wrocławia więc możliwość mam ale chyba jeszcze poczekam...
Jutro zrobię jeszcze teścik,według planu dr K-P.
Ps
Człowiek przez te wszystkie rzucane kłody pod nogi zrobił się taki ostrożny 😥
-
Antonina wrote:Jestem z Wrocławia więc możliwość mam ale chyba jeszcze poczekam...
Jutro zrobię jeszcze teścik,według planu dr K-P.
Ps
Człowiek przez te wszystkie rzucane kłody pod nogi zrobił się taki ostrożny 😥
Oj rozumiem Cię to spokojnie ( w miarę możliwości) postaraj się poczekać....jak już zajdziesz na 100 % w upragnioną ciążę to wtedy zaczynają się kwiatki ...zobacz ja 38 tydzień i wiecznie coś...na końcu mam sama decydować o porodzie i zdrowiu dziecka ....ehhh już chce mieć to za sobą i zacząć nowy rozdział wreszcie ...też trudny ale nowy i to najważniejsze 😅😉Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Antonina wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę jak wyglądała Wasza 2 kreska na teście w dniu spodziewanej miesiączki bądź dzień przed?
Ja od wczoraj już nie plamilam,brzuch okresowo pobolewa,zrobiłam dziś test(2x),choć okres planowo ma przyjść jutro.
Kreska wyszła blada/słaba.
Oczywiście zachowuje powściągliwość bo już kiedyś miałam 2 kreska blada/slaba😥
Myślę że Ovitrell po około 16 dniach już nie ma wpływu na test.)
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019))
Emilka 03.11.2019))
-
Marta12 ciężkie decyzje tam na was spadają. Kru radził cesarke? Jeśli nie masz przeciwwskazań to cc to ja bym chyba nie ryzykowała z porodem naturalnym....Ja na tym etapie już też się szykuje na cesarkę i nie chciałabym żeby ktoś na sam koniec mi mącił w głowie...32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
Alu_87 wrote:Marta12 ciężkie decyzje tam na was spadają. Kru radził cesarke? Jeśli nie masz przeciwwskazań to cc to ja bym chyba nie ryzykowała z porodem naturalnym....Ja na tym etapie już też się szykuje na cesarkę i nie chciałabym żeby ktoś na sam koniec mi mącił w głowie...
Kru mówił o rozwiązaniu ciąży w tym dniu jak przyjechałam tak jest na tym papierze do przyjęcia, najgorzej jak oni sobie ubzduraja że mogę rodzić naturalnie ...Ale wiadomo o wszystkim ordynator zadecyduje...ja nawet nie mam zamiaru decydować o porodzie naturalnym, bo ja sama wiem najlepiej ile mnie kosztowała zdrowia ta ciąża, wiecznie coś A na koniec ciśnienie ponad 160 po ktg co za tym idzie ja siedziałam ,nie byłam zmęczona....A ja wiem co się stanie przy parciu...nie mam pojęcia więc takiego ryzyka nie podejmę chyba że oni mnie zmusza to wtedy szpital niech bierze odpowiedzialność ... Najgorzej jak się człowiek nastawi na coś i czeka ...I nagle zmiana planów...szlak mnie trafiaGrudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
nick nieaktualny
-
Aliglam wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie u dr i dalej walczymy . Przepisał Divigel aby wcierać w uda . Czy któraś z wam przyjmowała ? Jak się czulyscie po tym leku ? Ponoć ma poprawić endometrium .
PowodzeniaBaby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Aliglam wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie u dr i dalej walczymy . Przepisał Divigel aby wcierać w uda . Czy któraś z wam przyjmowała ? Jak się czulyscie po tym leku ? Ponoć ma poprawić endometrium .
Przyjmowałam dla mnie był obojętny...chociaż bałam się że będę puchla czy coś ,ale nic takiego nie było 🤗Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Marta12 wrote:Kru mówił o rozwiązaniu ciąży w tym dniu jak przyjechałam tak jest na tym papierze do przyjęcia, najgorzej jak oni sobie ubzduraja że mogę rodzić naturalnie ...Ale wiadomo o wszystkim ordynator zadecyduje...ja nawet nie mam zamiaru decydować o porodzie naturalnym, bo ja sama wiem najlepiej ile mnie kosztowała zdrowia ta ciąża, wiecznie coś A na koniec ciśnienie ponad 160 po ktg co za tym idzie ja siedziałam ,nie byłam zmęczona....A ja wiem co się stanie przy parciu...nie mam pojęcia więc takiego ryzyka nie podejmę chyba że oni mnie zmusza to wtedy szpital niech bierze odpowiedzialność ... Najgorzej jak się człowiek nastawi na coś i czeka ...I nagle zmiana planów...szlak mnie trafia
Marta12 lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019))
-
No to wszystko jasne rodze naturalnie ...miałam podjąć decyzję ale podjął ja lekarz sam ...jak mnie zbadal to tyle krwi wyleciało jak by był jeden z tych mocniejszych dni na okres ...masakra mam sobie sutki stymulować 😋😋🤗
Malina28., Mera lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Aliglam wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie u dr i dalej walczymy . Przepisał Divigel aby wcierać w uda . Czy któraś z wam przyjmowała ? Jak się czulyscie po tym leku ? Ponoć ma poprawić endometrium .Ewelina185b
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny - trochę się przeraziłam dawka bo aż 3x2 saszetki mam wcierać dziennie a w ulotce piszą zacząć od jednej saszetki dziennnie 🙈 . Przy pierwszym transferze miałam endometrium 11 , dziś 3dc i endometrium 4.
Prolaktyne miałam miesiąc temu powyżej 46 a dzis 3,2 Wiec podejrzewam ze będę musiała odstawić diostinex . Ciezko powiedzieć dlaczego pierwszy transfer nie zakończył się powodzeniem . -
Marta12 wrote:Oj rozumiem Cię to spokojnie ( w miarę możliwości) postaraj się poczekać....jak już zajdziesz na 100 % w upragnioną ciążę to wtedy zaczynają się kwiatki ...zobacz ja 38 tydzień i wiecznie coś...na końcu mam sama decydować o porodzie i zdrowiu dziecka ....ehhh już chce mieć to za sobą i zacząć nowy rozdział wreszcie ...też trudny ale nowy i to najważniejsze 😅😉
Ja na razie to nie wybiegam aż tak w przyszłość myślami. Przez te dwa lata starań nabrałam ogromnej pokory i nauczyłam się powściągliwość.
U Ciebie jeszcze troszkę i będzie finał-cudownie❤
Jutro zrobię test i przed pracą pojadę na Bete. -
Dziewczyny, mam pytanie czy zapisywałyście się kiedyś na kolejną wizyte przez portal znany lekarz.pl ?07.18 IUI
09.18 I procedura krótki protokół , mamy 2 zarodki
Zmiana kliniki
01.19 II procedura długi protokół mamy 1 zarodek prawidlowo genetyczny
03.19 (9 tc) 💔
06.19 III procedura, badania NGS
07.19 transfer-złe przyrosty bety. Zbyt mały pęcherzyk (7tc).
12.19 transferciąża biochemiczna
05.20 transferciąża biochemiczna
10.20 transferciąża biochemiczna
01.21 4dc rysa endometrium
03.21 histeroskopia
04.21 transferciąża biochemiczna
-
Jesteście kochane dziewczyny...zawsze jakieś miłe słowo fajnie mieć taką " grupę wsparcia " dziękuję ❤😘😘😘
Mera lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍