MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meda jak mąż nie czuje tego to faktycznie lepiej mu odpuścić
a jak Twoje badania? Masz już jakieś wyniki? Widziałaś się w końcu z p dr? Z tego co dr Zak mówił to jada w jakąś służbową podróż żeby się podszkolić to może i Twój przypadek będą mieli z kim poruszyc- trzymam kciuki!
-
Neyta my poszliśmy z mężem razem. Najpierw pani doktor przejrzała wszystkie nasze wyniki i wypytała o różne rzeczy, a potem miałam USG i pobranie próbek na posiewy w kierunku bakterii różnych. Cytologii nie miałam, bo moja ostatnia była jeszcze ważna. No i dostaliśmy skierowanie na różne badania, które w większości zrobiliśmy u nich na miejscu.
Czyli wychodzi na to, że faktycznie jadą na konferencję tak jak mi koleżanka mówiła, a nie na jakieś wakacje👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyladybirth wrote:Meda jak mąż nie czuje tego to faktycznie lepiej mu odpuścić
a jak Twoje badania? Masz już jakieś wyniki? Widziałaś się w końcu z p dr? Z tego co dr Zak mówił to jada w jakąś służbową podróż żeby się podszkolić to może i Twój przypadek będą mieli z kim poruszyc- trzymam kciuki!
Tzn. pewnie gdybym mu powiedziała, że ma ze mną wejść to by wszedł, ale bardziej ja tego nie czuję niż onW każdym razie teraz będziemy razem wchodzić, bo jestem ciekawa co nam powie i jak dalej potoczy się nasze leczenie. Nie wizyty nie miałam, jestem zapisana na 1 listopada i zobaczymy, ale nawet mogłam sobie godzinę wybrać więc maksymalnie dużo dziewczyn wrzucili na tego 31, a 1 mają pewnie względny luz ze względu na święto a potem od 2 znów zadyma... No oby się poduczyli i coś wymyślili słusznego
-
My na wszystkich wizytach zawsze razem, gabinet doktora urządzony komfortowo, w razie badan, parawan wszystko zasłania, maz nie powinien byc skrępowany
Czyli doktorzy jadą razem
Mi dr Zak powiedział, ze na czas urlopów opiekę nad pacjentkami przejmuje dr Szymański, wiec w razie W chyba śmiało mozna do dr Szymańskiego uderzać.Aina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi czy po cyklach stymulowanych, późniejsze cykle są jakieś rozregulowane? Trochę się zastanawiam, bo zawsze miałam cykl równe 30 dni. W poprzednich cyklach brałam puregon i ostatni był mega krótki, a ten z kolei trwa już 35 dni i @ nie widać. ( w tym cyklu nie brałam nic oprócz witamin)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 15:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś byłam w klinice i tak cicho tam. Przyjmowal tylko Szymański i czekalam ponad godzinę. Ale z maluszkiem wszystko dobrze, wszystkie pomiary ok. Batonika wzielam ze sobą ale się nie przydał bo maly byl bardzo ruchliwy. No i odebralismy test Nifty i wiemy ze wszystko dobrze i będziemy mieć chłopaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 17:17
MedA, antonna lubią tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm