MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Za dużo wrote:Dziewczyny czy dostałyscie jakieś wyniki odnośnie badań zarodków w sensie dokumentację co było nie tak i co wykryto ? Nie chciałam doktorowi zawracać głowy bo zadzwonił tylko na chwilę . Niestety jeden zdrowy jeden chory .
Kochana to i tak dobra wiadomość. Jestem na tym forum krótko, ale widzę że tu prawdziwe cuda się zdarzają. Więc tryb dobre myślenie włącz i przygotuj się na przyjęcie małego człowieczka😃 -
Dalia90 wrote:Dziewczyny, dr Sz mówił, że wszystko ok, ale ja jak to ja usiadłam i analizuję wyniki od niego 🤪. Czy u Was też wymiary były tak różne?
Np. BPD 48,6mm 8% 20t5d
OFD 67,3 mm 33% 21t1d
HC 185,1 mm 5% 20t6d
AC 182,7mm 77% 23t1d.
FL 35,5mm 17% 21t2d
TCD 23,0mm 50% 21t2d
HL 34,1 mm 16%
Kurczę kompletnie się na tym nie znam... To się wyrówna? Czy czymś się muszę przejmować? 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 22:36
Dalia90, mao, Alu_87, olka_sz lubią tę wiadomość
Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
nick nieaktualnyAnulas wrote:Kochana to i tak dobra wiadomość. Jestem na tym forum krótko, ale widzę że tu prawdziwe cuda się zdarzają. Więc tryb dobre myślenie włącz i przygotuj się na przyjęcie małego człowieczka😃
Anulas lubi tę wiadomość
-
Co do detektora, to jest on dobry w momencie jak nie czujemy ruchów. Ale jak już zaczynamy czuć ruchy zwłaszcza na dalszym etapie ciąży, są odradzane w używaniu, ponieważ brak ruchów przez dłuższy czas powinien nas zaalarmować, a używając detektora uspokaja się człowiek jak złapie tętno maluszka i nie jedzie na IP... ostatnio na szkole rodzenia uczulała nas na to położna, bo niestety mają do czynienia z takimi przypadkami..
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za cieple slowa
Mera - ja stosowalam detektor ,chociaz dr B mowil ,ze lepiej nie bo ciezko znalezc przy blizniakach ,ale moj lekarz pokazal mi jak szukac i rozne techniki i powiem Ci ,ze czulam sie psychicznie lepiej ,a dwa cudownie bylo obudzic sie rano i posluchac troche dziewczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 09:26
Mera, agulla1, Dalia90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a orientujecie się, czy tak z dnia na dzień dam radę umówić się do Medartu? Bo wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie miesiączka itp. wtedy mam szybko dzwonic i sie umówic, czy lepiej to załatwic przez tel? (tutaj pewnie tez moze byc problem z dodzwonieniem się), czy lepiej osobiście umówić się z lekarzem przez tel. że wpadnę pomiędzy pacjentami?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
kinga25 wrote:Dziekuje dziewczyny za cieple slowa
Mera - ja stosowalam detektor ,chociaz dr B mowil ,ze lepiej nie bo ciezko znalezc przy blizniakach ,ale moj lekarz pokazal mi jak szukac i rozne techniki i powiem Ci ,ze czulam sie psychicznie lepiej ,a dwa cudownie bylo obudzic sie rano i posluchac troche dziewczynekMedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny a orientujecie się, czy tak z dnia na dzień dam radę umówić się do Medartu? Bo wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie miesiączka itp. wtedy mam szybko dzwonic i sie umówic, czy lepiej to załatwic przez tel? (tutaj pewnie tez moze byc problem z dodzwonieniem się), czy lepiej osobiście umówić się z lekarzem przez tel. że wpadnę pomiędzy pacjentami?9 lat starań
MEDART 2019
1 procedura
Punkcja 23.08.2019
1 - Transfer 28.08.2019 zarodek 1.1.1 💕❤😘
05.09.2019 bhcg 8dpt 1.2 mlU/ml😥
2 - Transfer 22.09.2019
zarodek 1.1.1 💕❤😘
30.09.2019 bhcg 8dpt 1.2 mlU/ml😥
Od 01.10.2019 przerwa w staraniach przez jakiś czas 😥😣😪
2 procedura
Punkcja październik 2020
1-transfer 1.2.1 ❤💕😘
25.10.2020 bhcg 9.2mlU/ml🙂
27.10.2020 bhcg 10.4mlU/ml
Odstawienie leków😪😪
Przerwa aż do teraz ...
INVIMED 2021
pełna nadziei
punkcja 16.09.2021
22.09.2021
Mamy❄❄ 3bb I 4bb
18.10.2021 TRANSFER
Dwóch zarodków 😘❤🍀🍀
28.10.2021
Beta bhcg 1.18 mlU/ml😪
punkcja 27.12.2021
02.01.2022 Dwa zarodki 2cc I 2cd odrzucone 😪😪😪 -
nick nieaktualny
-
kinga25 wrote:Ja mam Sanoline B z polecenia doktora:) ,wiem ,ze kolezanki tez chwala Angel S...... ,nazwy nie pamietam dalej ...MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
nick nieaktualnyJa tez mialam detektor tetna i powiem Wam, ze paradoksalnie najczesciej go uzywalam na koncowce ciazy, juz po 37 tc.
Maluch mial juz wtedy mało miejsca, bywalo ze wcale nie czulam jego ruchow i sluchanie serduszka mocno mnie uspokajalo. Poza tym moglam skontrolowac czy tetno corci jest jednostajne czy ma akceleracje, a to tez wazne.
Ja uzywalam Angel Sounds PRO z aplikacja na telefon. Jakby ktoras byla zainteresowana to w sumie moge odsprzedac, bo mnie juz niepotrzebny🙂Mera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:Tak przez Allegro
Ja mam pytanie do dziewczyn po CC ,czy uzywalyscie moze plastry Sutricon i macie jakies opinie o nich ,ze sa warte ceny i stosowania ?
Kupilam, mam zamiar nakleic w przyszlym tygodniu pierwszy raz, bo fizjo mi kazala odczekac 4 tygodnie od operacji. Cos tam na pewno pomoga, ale i tak wydaje mi sie, ze kluczowe są masaze i mobilizacja blizny. -
AnkaBe wrote:=alexxandra_aa
Tak cały czas prolutex daje w brzuch i to w jedna stronę bo w druga daje clexane. Próbuje się przemoc żeby dawać w udo a clexane w rękę ale jeszcze się nie odważyłam
Mnie clexane w udo o wiele mniej bolało niż w brzuch. A czasem zdarzało się takie miejsce na udzie, że nie bolało wcale -
Nowa38 wrote:Mnie clexane w udo o wiele mniej bolało niż w brzuch. A czasem zdarzało się takie miejsce na udzie, że nie bolało wcale9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnybaileys wrote:Kupilam, mam zamiar nakleic w przyszlym tygodniu pierwszy raz, bo fizjo mi kazala odczekac 4 tygodnie od operacji. Cos tam na pewno pomoga, ale i tak wydaje mi sie, ze kluczowe są masaze i mobilizacja blizny.