MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta12 wrote:Hej kobitki 😍 Kinga, Emma,Bayleis...jak maluszki? Mao gotowa już na rozwiązanie? Jak się czujecie? Dalia z tego co czytałam to już coraz lepiej u Ciebie 😊😘😘🤩
ipla, Dalia90, Anulas, Marta12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta12, bardzo miło, że pytasz - u nas czas szybko leci, Majula rośnie jak na drożdżach - 2,5 miesiąca, a mamy już 6,5 kg i nosimy rozmiar 68!🙉 Bardzo nam się poprawił sen, mała przesypia ciągiem nocki od 21/22 do 5/6 rano, w ciągu dnia też ma stałe godziny drzemek. Da się z nią zaplanować dzień. Z jedzeniem brak problemów, wsuwa cycka i nie ma kłopotów brzuszkowych bez względu na moją dietę. Coraz częściej zabieramy ją do ludzi, ostatnio nawet była z nami nawet na 18-stce kuzynki i dała radę 😃
Dzięki tej względnej stabilności ja mogłam wrócić już do pracy i ostatnio funkcjonuję w trybie zombie - w dzień opieka nad Małą, a nocki przy papierach😵 Dobrze, że mamy te małe bączki, one dodają siły 🥰 Buziaki dla Was!AnkaBe, Anulas, Marta12 lubią tę wiadomość
-
mao wrote:Oooo dawno Cię tutaj nie widziałam☺️ Cieszę się, że u Filipa wszystko OK🥰 Jak Ci się podoba macierzyństwo? 🥰
No powiedzmy, że gotowa😉 Jestem troszkę przerażona jak to będzie itp. Ale już bym chciała trzymać Małego w ramionach i wiedzieć, że z nim jest wszystko dobrze🙏🙏
Macierzyństwo hmmm....jest super haha A tak poważnie jest ciężko są chwilę płaczu ( mojego nie Filipa) zmęczenie
..stres ale oczywiście też kupa szczęścia
...mam cały wachlarz nastrojów bo często jestem sama ( mąż kierowca zawodowy ) więc nie napiszę ci że jest zajebiscie bo tak nie jest haha ale napiszę ci że naprawdę warto być matka ten uśmiech dziecka wynagradza wszystko 😍😍😍życzę co tyle "radości " 😅😂😘🤗🤗🤗🤗🤗 jak będziesz mieć już slodziaka w ramionach to zapamiętasz ta chwilę na bardzo bardzo długo 😎 p.s jestem rzadziej bo Filipek potrzebuje duzoooo uwagi 😘😘Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Emma_ wrote:Hej, hej! Mała radosna, coraz bardziej kontaktowa, dużo gada, głośno się śmieje, uwielbia się wygłupiać, reaguje już na swoje imię. ❤️ Nadal jest bezproblemowym dzieckiem, które dużo śpi i cichutko leży w łóżeczku. Ostatnio tylko lubi jak jestem obok, bo kiedy znikam z jej pola widzenia, to mnie woła. ❤️❤️ Jedyne, co nam doskwiera, to prawdopodobnie alergia. Od tygodnia jestem na diecie bez bmk, jaj i kakao. Nie wiem, czy nie dołożę do zestawu marchewki. 🤷🏻♀️ Mam nadzieję, że wyjdziemy na prostą. Buziaczki dla Filipka, niech zdrowo rośnie. 😗
Cieszę się że mała taka radosna twoja 😘😘😘 super ...patrzę na twój wykres i twoja mała już nie jest taka mała...jak ten czas leci jeszcze niedawno spędzałam pół miesiąca q poczekalni A teraz już mam małego w domku 😁😁Emma_ lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
baileys wrote:Marta12, bardzo miło, że pytasz - u nas czas szybko leci, Majula rośnie jak na drożdżach - 2,5 miesiąca, a mamy już 6,5 kg i nosimy rozmiar 68!🙉 Bardzo nam się poprawił sen, mała przesypia ciągiem nocki od 21/22 do 5/6 rano, w ciągu dnia też ma stałe godziny drzemek. Da się z nią zaplanować dzień. Z jedzeniem brak problemów, wsuwa cycka i nie ma kłopotów brzuszkowych bez względu na moją dietę. Coraz częściej zabieramy ją do ludzi, ostatnio nawet była z nami nawet na 18-stce kuzynki i dała radę 😃
Dzięki tej względnej stabilności ja mogłam wrócić już do pracy i ostatnio funkcjonuję w trybie zombie - w dzień opieka nad Małą, a nocki przy papierach😵 Dobrze, że mamy te małe bączki, one dodają siły 🥰 Buziaki dla Was!
Wow powrót do pracy ....No no super 😏😏 Filip ma 5,7 kg i też rozmiar 68 nie lubię go wciskać w 62 ....co do wyjazdu do ludzi to też jak najbardziej A i już miał.swój pierwszy pobyt nad morzem pod koniec października buziaki dla małej 😘😘😘😘😘😘😘😘😘Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
nick nieaktualnyEmma, byłyscie z Emilka u tego fizjo, co Ci polecałam? My bylismy ostatnio drugi raz i Maja sie coraz bardziej rozluznia dzieki tym masazom osteopatycznym. Sama sie chyba wybiorę na coś takiego, żeby mi ściągnęli napięcia po porodzie.
A a czy macie dziewczyny problem z bólem kolan? Mnie kurde w ciazy nie bolaly mimo wielkiego brzucha, a teraz bolą, normalnie wstawac nie moge 😳 -
baileys wrote:Emma, byłyscie z Emilka u tego fizjo, co Ci polecałam? My bylismy ostatnio drugi raz i Maja sie coraz bardziej rozluznia dzieki tym masazom osteopatycznym. Sama sie chyba wybiorę na coś takiego, żeby mi ściągnęli napięcia po porodzie.
A a czy macie dziewczyny problem z bólem kolan? Mnie kurde w ciazy nie bolaly mimo wielkiego brzucha, a teraz bolą, normalnie wstawac nie moge 😳
-
Antonina wrote:Dziewczyny,
Napiszcie proszę w jakie dni dr Kru przyjmuje w Klinice.
Wiem, że gdzieś kiedyś pisalyscie Ale nie mogę odszukać...Mysza1986, Antonina lubią tę wiadomość
MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
Jeśli masz badanie sono hsg w medarcie to zupełnie nic nie musisz robić, przed badaniem możesz wziąć sobie tabletkę przeciwbolowe, chociaż badanie nic nie boli.👍😊Anastazja31 wrote:Hej dziewczyny od 4 tyg jestem na hormonach używam plastry Evra.. we wtorek wcześnie rano mam badanie HSG dużo o tym czytam i pisza że przed badaniem muszę zrobić lewatywę...😕 Możecie mi coś doradzić jak najlepiej się do tego przygotować ...starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości chciałam zapytać, czy podczas stymulacji owulacji puregonem pęcherzyki mogą same pęknąć czy to lekarz musi podac zastrzyk ovitrelle np. Na pekniecie bo inaczej nie ma szans?? Wiecie może?🤔starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Anastazja31 wrote:Hej dziewczyny od 4 tyg jestem na hormonach używam plastry Evra.. we wtorek wcześnie rano mam badanie HSG dużo o tym czytam i pisza że przed badaniem muszę zrobić lewatywę...😕 Możecie mi coś doradzić jak najlepiej się do tego przygotować ...
Miałam to i żadnej lewatywy nikt nie zalecił -
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości chciałam zapytać, czy podczas stymulacji owulacji puregonem pęcherzyki mogą same pęknąć czy to lekarz musi podac zastrzyk ovitrelle np. Na pekniecie bo inaczej nie ma szans?? Wiecie może?🤔MedArt-marzec 2019
IUI-08.06.2019 (puregon+ovitrelle)
[/url] -
Anastazja31 wrote:Hej dziewczyny od 4 tyg jestem na hormonach używam plastry Evra.. we wtorek wcześnie rano mam badanie HSG dużo o tym czytam i pisza że przed badaniem muszę zrobić lewatywę...😕 Możecie mi coś doradzić jak najlepiej się do tego przygotować ...
Mysza1986 lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości chciałam zapytać, czy podczas stymulacji owulacji puregonem pęcherzyki mogą same pęknąć czy to lekarz musi podac zastrzyk ovitrelle np. Na pekniecie bo inaczej nie ma szans?? Wiecie może?🤔
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Anastazja31 lubi tę wiadomość