MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajacsieocud wrote:Dziękuję 😊 no to już nie będę więcej brała. Mam nadzieję, że po jednej dawce nic się nie stało 😊 to teraz tylko naturalne specyfiki 😍😍😍
Starajacsieocud lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina90 wrote:Dziewczyny za którym podejściem do inseminacji udało sie wam zajść w ciążę?
Cykl stymulowany, mam dwa pęcherzyki i będę miała pierwszą inseminacje
Ja miałam na naturalnym, ale lekarz od razu mi powiedział, ze szanse są niskie. Teraz mam pierwszą stymulację puregonem i zobaczymy.
Czuje się zupełnie normalnie, jutro mam wizytę bo nie wiadomo jak zareaguje na stymulację 🚨 i jak to tam wszystko rośnie 🚨 -
nick nieaktualny
-
Kaach wrote:Z naturalnych specyfików polecam zrobić sobie antygrypine szału w smaku nie ma, ale działa Przepis :1 ząbek czosnku, 1 pomarańcza, 1 grejpfrut, 1 cytryna (bez pestek) 2 łyżki miodu i około 600 ml wody. Owoce i miód zmiksować później dodać wodę i zmiksować . Trzymać w lodówce i delikatnie podgrzewać przed piciem
Z przepisu usunelabym tylko sok z grejpfruta. Potrafi wchodzić w reakcje z lekami i nie jest polecany w trakcie przyjmowania większości leków. Sprawdziłam na sobie☹️ -
Anulas wrote:Z przepisu usunelabym tylko sok z grejpfruta. Potrafi wchodzić w reakcje z lekami i nie jest polecany w trakcie przyjmowania większości leków. Sprawdziłam na sobie☹️HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI 08.19 IUI 10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.
Zaprzyjaznilam się już z relanium.Luluiza, Mysza1986, Malina28., Starajacsieocud, Dalia90, Olanta, Kaach, diversik89, truskawka26, iMonia, Panna Migotka, Angel9306, Magda 26 lubią tę wiadomość
-
Anulas wrote:U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.
Zaprzyjaznilam się już z relanium.Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Anulas wrote:U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.
Zaprzyjaznilam się już z relanium. -
nick nieaktualnyAnulas wrote:U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.
Zaprzyjaznilam się już z relanium. -
Paulina90 wrote:Dziewczyny za którym podejściem do inseminacji udało sie wam zajść w ciążę?
Cykl stymulowany, mam dwa pęcherzyki i będę miała pierwszą inseminacje
I za pierwszym, i za drugim.
Dziewczyny, muszę iść na pobranie krwi z chłopakami jest info że w Alabie na 28 czerwca pobrania u dzieci są w godzinach rannych. Czyli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 09:50
-
Zaprzyjaznilam się już z relanium.
Anulas, Ale numer! Dzidzia dzielnie walczy! Zgadzam się z dziewczynami, że medycyna to nie matematyka i jak serduszko bije, to wojownik nie ma zamiaru nigdzie się wybierać.
Trzymamy kciuki x&✊🙏😚
Ps. Mi też Relanium uratowało życie przy krwawieniach...37lat
Starania od 2015
2009 ciąża naturalna i córcia Ala
AMH 0,93
Torbiele jajników 2x operacje, brak jednego jajnika
Od operacji nieregularne miesiączki
Bardzo słaba jakość nasienia
06.2019 Medart dr Ż
Czerwiec stymulacja i pobrane 3 komórki
3 się zapłodniły
21.10 transfer blastki 5.1.1.
2 blastki zamrożone
7dpt beta 70,3 9dpt beta 230 14dpt 2643 16dpt 5369 18dpt 9364
12.11 Bije serce naszego Maleństwa!❤🥰 -
nick nieaktualnyAnulas wrote:U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.
Zaprzyjaznilam się już z relanium.
Trzymam za Was mocno kciuki bo doskonale pamietam sytuacje pierwszych tygodni jsk bylam w ciazy z dziewczynkami ,okazalo sie ,ze sa dwa serduszka ale jeden zarodek tylko i wyczekiwanie czy pojawi sie drugi ,doktor ,tez mowil ,ze nie wiec co z tego bedzie bo bylismy troche w tyle ,ale to myskle ,ze przez to ,ze sie zarodek podzielil ,ale ostatecznie wszystko sie skonczylo okolo 3 misiecy temu szczesliwie .