X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Kaach Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajacsieocud wrote:
    Dziękuję 😊 no to już nie będę więcej brała. Mam nadzieję, że po jednej dawce nic się nie stało 😊 to teraz tylko naturalne specyfiki 😍😍😍
    Z naturalnych specyfików polecam zrobić sobie antygrypine szału w smaku nie ma, ale działa :) Przepis :1 ząbek czosnku, 1 pomarańcza, 1 grejpfrut, 1 cytryna (bez pestek) 2 łyżki miodu i około 600 ml wody. Owoce i miód zmiksować później dodać wodę i zmiksować :). Trzymać w lodówce i delikatnie podgrzewać przed piciem :)

Starajacsieocud lubi tę wiadomość

HSG
    laparoskopia
    MedART 06.19
    06.19 IUI :(
    MTHFR C677T/A1298C hetero
    07.19 IUI :( 08.19 IUI :( 10.19 ostatnia IUI :(
    12.19 Punkcja
    28.02 Transfer❄️5.1.1
    7t2d ❤️
    13+1 💔
    27.08 transfer mamy kropka
    7t2d❤️
    ♀️
    05.05.2021 Pola 🌈😍
    3x CB 2023
    08.23 naturalny cud 🤰♂️
    25.04.2024 Franek 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2019, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 17:11

• Anastazja31 Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 3 dzień cyklu ... Może być tak że moja stymulacja się nie odbędzie 25?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina90 wrote:
    Dziewczyny za którym podejściem do inseminacji udało sie wam zajść w ciążę?
    Cykl stymulowany, mam dwa pęcherzyki i będę miała pierwszą inseminacje

Ja miałam na naturalnym, ale lekarz od razu mi powiedział, ze szanse są niskie. Teraz mam pierwszą stymulację puregonem i zobaczymy.

Czuje się zupełnie normalnie, jutro mam wizytę bo nie wiadomo jak zareaguje na stymulację 🚨 i jak to tam wszystko rośnie 🚨

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Anastazja31 lubi tę wiadomość

• Anulas Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2019, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaach wrote:
    Z naturalnych specyfików polecam zrobić sobie antygrypine szału w smaku nie ma, ale działa :) Przepis :1 ząbek czosnku, 1 pomarańcza, 1 grejpfrut, 1 cytryna (bez pestek) 2 łyżki miodu i około 600 ml wody. Owoce i miód zmiksować później dodać wodę i zmiksować :). Trzymać w lodówce i delikatnie podgrzewać przed piciem :)

Z przepisu usunelabym tylko sok z grejpfruta. Potrafi wchodzić w reakcje z lekami i nie jest polecany w trakcie przyjmowania większości leków. Sprawdziłam na sobie☹️

• Kaach Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2019, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:
    Z przepisu usunelabym tylko sok z grejpfruta. Potrafi wchodzić w reakcje z lekami i nie jest polecany w trakcie przyjmowania większości leków. Sprawdziłam na sobie☹️
    O to nie wiedziałam czyli więcej pomarańczy :)

HSG
    laparoskopia
    MedART 06.19
    06.19 IUI :(
    MTHFR C677T/A1298C hetero
    07.19 IUI :( 08.19 IUI :( 10.19 ostatnia IUI :(
    12.19 Punkcja
    28.02 Transfer❄️5.1.1
    7t2d ❤️
    13+1 💔
    27.08 transfer mamy kropka
    7t2d❤️
    ♀️
    05.05.2021 Pola 🌈😍
    3x CB 2023
    08.23 naturalny cud 🤰♂️
    25.04.2024 Franek 😍
  • Anastazja31 Znajoma

Wysłany: 18 listopada 2019, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnetyczna wrote:
    Tak mi się wydaje ale pewna nie jestem. Napisz do dr. Może wtedy ze stymulacją mogłabyś ruszyć od jutra. Napisz rano do dr najwyżej będziesz musiała wbić się jutro na wizytę.

Daj znać jak będziesz coś wiedziała.

• Anastazja31 Znajoma

Wysłany: 18 listopada 2019, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja mieszkam za granicą i nie mogę tak poprostu zjechać 😕 Boże jaka ja głupia jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja31 wrote:
    Tak 3 dzień cyklu ... Może być tak że moja stymulacja się nie odbędzie 25?
    Może być tak że skoro przykleilaś teraz plaster to jeszcze Cie dr przytrzyma na nich. Albo właśnie idź wcześniej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaach wrote:
    O to nie wiedziałam czyli więcej pomarańczy :)
    Kaach wysłałam do Ciebie zaproszenie, przyjmij proszę.

• Anulas Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.

Zaprzyjaznilam się już z relanium.

Luluiza, Mysza1986, Malina28., Starajacsieocud, Dalia90, Olanta, Kaach, diversik89, truskawka26, iMonia, Panna Migotka, Angel9306, Magda 26 lubią tę wiadomość

• bdziągwa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:
    U mnie dziewczyny kolejny tydzień nerwów. W czwartek brak akcji serca i spadek bety. Ciąża miała być przerwana. Dr zrobiła jeszcze usg i... zobaczyła akcje serca!!!! 😲 Przyszedł dr Z i potwierdził że słaba ale jest. Wróciłam i tydzień czekania co dalej. Nie nastawiam się bo nie może być dobrze skoro beta spadała. Dr też nie potrafili powiedzieć co będzie bo w swojej praktyce takiego przypadku nie mieli i nie słyszeli o czymś takim, aby przy spadku bety zarodek urósł i pokazała się akcja serca.

Trzymamy mocno ✊ tu już nie raz okazywało się że cuda się zdarzają!!!! A medycyna to nie matematyka.

Synek wrzesień 2017 👱‍♂️
    4tpt mamy ❤❤
    Maj/Czerwiec 2020 👱‍♀️👱‍♂️
    [link=https://www.suwaczki.com/]p19u9jcgo6pk91ac.png[/link]
  • Anastazja31 Znajoma

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny... Napisałam do dr i czekam na jego wiadomość...

• Tacia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:

Kochana cuda się zdarzają!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:

Dziewczyno mam ciarki i jestem w szoku . Widocznie masz mega wojownika który bardo chce tu być . Może w laboratorium się coś pomylili ? Trzymam kciuki za was bardzo mocno .

• Pom-pon Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina90 wrote:
    Dziewczyny za którym podejściem do inseminacji udało sie wam zajść w ciążę?
    Cykl stymulowany, mam dwa pęcherzyki i będę miała pierwszą inseminacje

I za pierwszym, i za drugim.

Dziewczyny, muszę iść na pobranie krwi z chłopakami :( jest info że w Alabie na 28 czerwca pobrania u dzieci są w godzinach rannych. Czyli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 09:50

2 IUI 1/ 2019 - 15 dpo hcg 527
    MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)
  • ipla Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:

Anulas, Ale numer! Dzidzia dzielnie walczy! Zgadzam się z dziewczynami, że medycyna to nie matematyka i jak serduszko bije, to wojownik nie ma zamiaru nigdzie się wybierać.
    Trzymamy kciuki x&✊🙏😚
    Ps. Mi też Relanium uratowało życie przy krwawieniach...

37lat
    Starania od 2015
    2009 ciąża naturalna i córcia Ala
    AMH 0,93
    Torbiele jajników 2x operacje, brak jednego jajnika
    Od operacji nieregularne miesiączki
    Bardzo słaba jakość nasienia
    06.2019 Medart dr Ż
    Czerwiec stymulacja i pobrane 3 komórki
    3 się zapłodniły
    21.10 transfer blastki 5.1.1.
    2 blastki zamrożone
    7dpt beta 70,3 9dpt beta 230 14dpt 2643 16dpt 5369 18dpt 9364
    12.11 Bije serce naszego Maleństwa!❤🥰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulas wrote:

Trzymam za Was mocno kciuki bo doskonale pamietam sytuacje pierwszych tygodni jsk bylam w ciazy z dziewczynkami ,okazalo sie ,ze sa dwa serduszka ale jeden zarodek tylko i wyczekiwanie czy pojawi sie drugi ,doktor ,tez mowil ,ze nie wiec co z tego bedzie bo bylismy troche w tyle ,ale to myskle ,ze przez to ,ze sie zarodek podzielil ,ale ostatecznie wszystko sie skonczylo okolo 3 misiecy temu szczesliwie .

‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ