MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jutro jadę do kliniki mąż w aucie zostanie. Pani mnie wypytywała dokładnie w jakiej sprawie itd.HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Nowa38 wrote:Ja zawsze bałam się pobrania krwi, ale przez dwie procedury, które przeszłam i całą ciążę jakoś się z tym oswoiłam i nawet śmialiśmy się z mężem, że dzięki in vitro mamy syna i ja przestałam bać się pobierać krew. Też byłam zawsze zadowolona z pobierania krwi w klinice ale tym razem...dlatego szukam rozwiązania gdybym znowu na tą panią trafiła. Ciekawe tylko co zrobię jak trafię na nią na punkcji...
Ja niestety też kiedyś trafiłam na panią z kliniki, która otwarcie mi powiedziała, że ona tutaj nie jest od pobierania krwi,.Ale spróbuje. Musiałam mieć zrobione badanie na cito. Lewa ręka, tzn żyły mi rozwaliła, prawa ręka to samo i dwa nadgarstki. Na końcu zeszła Pani anestezjolog i wzięła mi z dłoni krew, bo reszta żył była w tragicznym stanie przez wcześniejsze próby pobrania 😭 teraz ta Pani już wie, że nie ma się do mnie zbliżać, bo pogryzę 🙈
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
nick nieaktualny
-
Anulas wrote:Mam pytanko. Dziś pewnie dostanę ovitrelle, przełożone z wczoraj, ale o zmianie terminu punkcji nie napisała. Jak myślicie, czy jak dziś zastrzyk to jutro może być punkcja?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Starajacsieocud wrote:Ja niestety też kiedyś trafiłam na panią z kliniki, która otwarcie mi powiedziała, że ona tutaj nie jest od pobierania krwi,.Ale spróbuje. Musiałam mieć zrobione badanie na cito. Lewa ręka, tzn żyły mi rozwaliła, prawa ręka to samo i dwa nadgarstki. Na końcu zeszła Pani anestezjolog i wzięła mi z dłoni krew, bo reszta żył była w tragicznym stanie przez wcześniejsze próby pobrania 😭 teraz ta Pani już wie, że nie ma się do mnie zbliżać, bo pogryzę 🙈
-
Ja już po wizycie 😊😍
Maleństwo ma 1,39 cm😍🙈✊❤️👍 widziałam główkę, zalążki rączek, ogonek super 😍😍😊
bardzo się cieszę 😊Wszystko poza tym ok, pęcherzyk ciążowy 3,5 cm, żółtkowy ok. Niestety nadal mam małe dwa krwiaczki są ale mam nadzieję, że w końcu znikną 😊😍
Dr odstawił mi sporo leków że względu na te podwyższone próby wątrobowe....bo ja kuuupw tego brałam 🙄
Aż się trochę boję odstawiać niektóre np glucophage ale cóż, mam bardziej uważać na dietę z niskim ig i będzie ok....a jak wiadomo połączyć dietę bezglutenową z niskim ig łatwo nie jest...🙉
Mimo wszystko dzień udany 😊😍✊
Olanta, mika_do, diversik89, Maggy, Anulas, alexxandra_aa, Angel9306, Kaach, antonna, Imbirek91, Oblivion, Mysza1986, Ewelina33, żabcia, Antonina, Nowa38, Zoska, Panna Migotka, truskawka26, Starajacsieocud, bdziągwa, Mera, iMonia lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Ja już po wizycie 😊😍
bardzo się cieszę 😊Wszystko poza tym ok, pęcherzyk ciążowy 3,5 cm, żółtkowy ok. Niestety nadal mam małe dwa krwiaczki są ale mam nadzieję, że w końcu znikną 😊😍
Dr odstawił mi sporo leków że względu na te podwyższone próby wątrobowe....bo ja kuuupw tego brałam 🙄
Aż się trochę boję odstawiać niektóre np glucophage ale cóż, mam bardziej uważać na dietę z niskim ig i będzie ok....a jak wiadomo połączyć dietę bezglutenową z niskim ig łatwo nie jest...🙉
Wspaniałe wieści😍😍😍 Widzisz, Ty też się doczekałas swojego maleńkiego CUDU🥰 Nudnej ciąży życzę, a krwiakami się nie przejmuj😘niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
11.2017 - Medart
04.2018 - I ivf --> 4 ❄❄❄❄ - 1 zdrowy
06.2018 - transfer 🙂
02.2019 - zdrowa Córeczka ❤
09.2020 - starania o rodzeństwo
10.2020 - II ivf --> 1❄ -
Ale suuuper i najważniejsze, że wszystko dobrze 😍😍😍😍 ❤️niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Mimo wszystko dzień udany 😊😍✊niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulas wrote:Niezapominajko wspaniale wiesci. Jeszcze tylko informacja od Za duzo, że beta dodatnia i bedzis udany dzień
-
Niezapominajka super 😍🥰😍
Za duzo i jak tam??? Czekam niecierpliwie 😁
Moje LH dzisiaj niewiele wieksze, bo 1.9 🤔 Dzis 13 dc. Znowu sie mnie pytala jakie mam dlugie cykle. A ja mam niby 28-31 dni, ale owulacje mam około 17 dc, a faze lutealna mam 11 dni tylko. Takze chyba mi nie wierzyla, ale wychodzi na to, ze nie bedzie to 14 dc tak jak standardowo jest tylko pozniej. Gorzej, ze 4 dzien pod rzad pojde oddac krew na badania 🙈 Polecacie jakies labiratorium w okolicach Kosciana? Bo tu teraz stacjonuje przez nasza pandemie 🙈niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Za dużo wrote:Niestety Anulas nie zakończymy tego dnia dobrze moja beta 1,41 hmmm nie wiem czy bardziej mnie martwi ten niski wynik czy brak skuteczności leczenia w tej klinice . Zarodek zdrowy , dobrej klasy , pełna stymulacja bardzo dobre wyniki i endo . Zapewnianie , że na pewno tym razem się uda . A usłyszę zapewne że to nie był Ten zarodek albo że nie mieszczę się w statystykach może ... 🤔
Kurcze 😔😔 Nawet nie wiem co napisać 😔 To raczej nie kwestia zarodka skoro byl przebadany, tak mi sie wydaje. Sciskam mocno! Chociaz skoro tk 6 dpt dopiero to może nie wszystko stracone?👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
nick nieaktualnyantonna wrote:Kurcze 😔😔 Nawet nie wiem co napisać 😔 To raczej nie kwestia zarodka skoro byl przebadany, tak mi sie wydaje. Sciskam mocno! Chociaz skoro tk 6 dpt dopiero to może nie wszystko stracone?
-
Za dużo wrote:Niestety Anulas nie zakończymy tego dnia dobrze moja beta 1,41 hmmm nie wiem czy bardziej mnie martwi ten niski wynik czy brak skuteczności leczenia w tej klinice . Zarodek zdrowy , dobrej klasy , pełna stymulacja bardzo dobre wyniki i endo . Zapewnianie , że na pewno tym razem się uda . A usłyszę zapewne że to nie był Ten zarodek albo że nie mieszczę się w statystykach może ... 🤔
Kur** bo nie wiem co innego napisac😠😠😠 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa dużo wrote:Niestety Anulas nie zakończymy tego dnia dobrze moja beta 1,41 hmmm nie wiem czy bardziej mnie martwi ten niski wynik czy brak skuteczności leczenia w tej klinice . Zarodek zdrowy , dobrej klasy , pełna stymulacja bardzo dobre wyniki i endo . Zapewnianie , że na pewno tym razem się uda . A usłyszę zapewne że to nie był Ten zarodek albo że nie mieszczę się w statystykach może ... 🤔
Te 6 dni to nie za krótko ? Może chcesz za 2 dni powtórzyć, póki wszystkich alabow jeszcze nie zamknęli 🤔☘️🙏🏻
-
😍😍😍 no jakoś na pewno dam radę, tylko mam problem z mąka bo robiłam sobie omlety z ryżowej czy to kukurydzianej a ona ma wysoki ig....🙉 więc chyba tylko zostaje mi gryczana której nie nawidze😱 chleby z putki też czym zamawiałam bo najlepsze ale one też głównie z mąki ryżowej, to nie wiem czy mogę je jeść jeśli dodam jakieś źródło białka np ser i orzechy tłuszcze?? Czy raczej w ogóle nie stosować takich mąk??
Jakie Wy pieczywo jecie dziewczyny na ciebie bezglutenowej i z niskim ig?🤔 😊 👎😔Mysza1986 wrote:Niezapominajka, ale super! Glucophage często odstawiam się na samym początku, lepiej sobie dieta regulować jest tu kilka dziewczyn które jak ja czy ty ogarnia ja dietę bezgluta i z niskim Ig więc i Ty dasz radę 😘starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊