MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Matilda19 wrote:Dobrze że z Bobo ok ✊🌷😊 co do leżenia to ja już na głowę dostałam , masz jakieś pomysły jak to przetrwać bo normalnie zeświruję chyba na tej kanapie ☹️
szczególnie te po kilka sezonów
Matilda19, Anulas lubią tę wiadomość
-
Anulas wrote:03.07 dr Sz. Krwiak powinien się wchłonąc, ale dr mówiła, że to troche potrwa.
Anulas jak u ciebie z krwawieniem ? Ja tydzien temu na wizycie było tylko plamienie a dzis znow zywa krew niby nie jakos duzo ale taka ze śluzem. Czy możliwe ze to z krwiaka nadal ? -
Matilda19 wrote:Dobrze że z Bobo ok ✊🌷😊 co do leżenia to ja już na głowę dostałam , masz jakieś pomysły jak to przetrwać bo normalnie zeświruję chyba na tej kanapie ☹️
Pomysłu brak😕. Tv, książkę, net i spanie. Sypialnia, salon, taras. Ogolnie nuda. Ale damy radę 🙏 -
Mamka92 wrote:Anulas jak u ciebie z krwawieniem ? Ja tydzien temu na wizycie było tylko plamienie a dzis znow zywa krew niby nie jakos duzo ale taka ze śluzem. Czy możliwe ze to z krwiaka nadal ?
Nie krwawie. Ostatnio dr mówiła, że z takiego krwiaka mogą skrzepy nawet wyleciec. Niestety co do żywej krwi kazala się kontaktować, bo to może byc coś nowego ☹️ Napisz najlepiej do dr. -
Anulas wrote:Nie krwawie. Ostatnio dr mówiła, że z takiego krwiaka mogą skrzepy nawet wyleciec. Niestety co do żywej krwi kazala się kontaktować, bo to może byc coś nowego ☹️ Napisz najlepiej do dr.
Napisalam do dr Z napisalam czy to z krwiaka odpisal "możliwe..." i tyle. A plamienie masz jakieś coś? Dlugo krwawiłas ? -
antonna wrote:To ja mam 06.07 i tez dopiero sie dowiem czy mi sie krwiak wchlonal i kosmowka przykleila z powrotem 🤔
Ja dzis pytałam o to badanie u Sz. Czy jak bedzie robil "od dołu" nie ruszy mi tego krwiaka. Twierdzila, że bedzie robil na brzuchu i jedynie jak czegos nie dojrzy to włoży głowicę. Ale dziewczyny tu takie histarie o wizytach u niego opisywaly i kurcze chyba każda mowila, ze badanie bylo tu i tu🙉 -
Anulas wrote:Ja dzis pytałam o to badanie u Sz. Czy jak bedzie robil "od dołu" nie ruszy mi tego krwiaka. Twierdzila, że bedzie robil na brzuchu i jedynie jak czegos nie dojrzy to włoży głowicę. Ale dziewczyny tu takie histarie o wizytach u niego opisywaly i kurcze chyba każda mowila, ze badanie bylo tu i tu🙉
Z synkiem tez mialam i tu i tufakt ze to 4 lata temu ponad ale nie zmieniło się nic naciskał na brzuch ze masakra czegoś tam nie dojrzał faktycznie to na dole tez usg
-
Mamka92 wrote:Napisalam do dr Z napisalam czy to z krwiaka odpisal "możliwe..." i tyle. A plamienie masz jakieś coś? Dlugo krwawiłas ?
W piątek tylko ostro krwawilam. Sobota i niedziela tylko lekkie brązowe plamienie. Teraz nic. Ale gacie co toaleta przeswietlone na wylot😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2020, 20:12
-
Mamka92 wrote:Kurde ale nas tu dużo z krwiakami. Ja juz swiruje nie leże caly czas bo z 4 latkiem się nie da..
Mi dr ze świeżą krwią też kazała się pokazać na usg a tak jak się będzie tylko plamic to czekać bo to może potrwać kilka tygodni -
Matilda19 wrote:No dziwne to że wszystkie jesteśmy +- 2 tygodnie i wszystkie prawie z krwiakami 🤔 ciekawe naprawdę
Mi dr ze świeżą krwią też kazała się pokazać na usg a tak jak się będzie tylko plamic to czekać bo to może potrwać kilka tygodni
Ja wizytę mam mieć w niedzielę ale spróbuję się wcisnąć do niego w tygodniu ale jego odpisywanie daje wiele do życzenia..... ja w 1ciazy tez mialam dr mnie pocieszył ze w kolejnej tez bedzie i jest wrrr
-
Anulas wrote:W piątek tylko ostro lrwawilam. Sobota i niedziela tylko lekkie brązowe plamienie. Teraz nic. Ale gacie co toaleta przeswietlone na wylot😂
Haha no gacie tak tak znam to. I papier musi być bialy koniecznie haha -
Anulas wrote:Bylam dziś na posiewie. Na szczescie dr stwierdzila, że dla spokoju lukniemu czy z małą ok😁 Dzieciatko machało do nas więce stwierdziła, że jest dobrze😍 Krwiaka nie mierzyla, ale na moje oko to spory jest. Dalej mam leżeć. Do wizyty u Sz😬
Teraz chyba na empiku można zrobić sobie na 60 dni dostęp za darmo, i tam jest empik go, i masa darmowych audiobookówAnulas lubi tę wiadomość
-
Mamka92 wrote:Haha no gacie tak tak znam to. I papier musi być bialy koniecznie haha
A no bialy wiadomo. Raz się skonczyl wieczorem i jakos ciapaty mialam. Ale bylam wkurzona. Rozróżnij teraz czy to krew czy jakoś slaczek na papierze 😡
Faktycznie jestesmy wszystkie mniej wiecej w tym samym okresie ciąży i sporo z krwiakami🤔
-
Anulas wrote:A no bialy wiadomo. Raz się skonczyl wieczorem i jakos ciapaty mialam. Ale bylam wkurzona. Rozróżnij teraz czy to krew czy jakoś slaczek na papierze 😡
Faktycznie jestesmy wszystkie mniej wiecej w tym samym okresie ciąży i sporo z krwiakami🤔
Oj tak mąż wie ze papier musi być bialy bez szlaczków ha
To jest ciekawe wlasnie skad te krwiaki ech