MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
ABC92 wrote:Dziwne, a skąd doktor wie jak inni lyzeczkowanie robią 🤷♀️Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Hej, po ilu dniach po transferze jest wizyta kontrolna w klinice? Pytałam dr Ż, ale mi nie odpowiedział2019 5x IUI,
05.2019 poronienie zatrzymane,
10.6.2020 start 1 IVF, FET 5.1.1.
25.02.2021 córeczka
Wracamy po rodzeństwo!
7.05.2024 FET 3.1.1.
7 dpt beta 37
8 dpt beta 76
12 dpt beta 694 🫣😍
16 dpt 3330 😊
28 dpt ♥️ -
anakonda wrote:Pewności nigdy nie ma. Jak byłam u niego na wizycie przed zabiegiem to moje endo miało 11mm a teraz ledwo 6mm. Moim zdaniem miało to wpływ ale nikt do tego się nie przyzna.
Naprawdę Anakonda brak mi słów żeby wyrazić jak bardzo Ci współczuje ☹️ -
anakonda wrote:Ja. Od tego czasu nie trawie AB kiedyś pisałam tu o tym.
Czytałam kiedyś i w sumie Twój wpis wywołuje moje największe obawy...
Gaja88 wrote:Ja miałam w tym roku u dr AB histeroskopię operacyjną, jeśli masz pytania pisz śmiało
Napiszę w takim razie. -
nick nieaktualnyABC92 wrote:Możliwe 😏, cały czas myślę o konsultacji z innym lekarzem.
Może AB teraz leci na ilość, a nie jakość.. moje ostatnie wizyty u niego ( w ciąży ) były szybsze niż ocena cyklu.. Ale to był ewidentnie znak, ze mam ciąże prowadzić u kogoś innego😉
Nie zmienia to faktu, że ja bym do niego wróciła, bo dostałam to, po co przyszłam.
Anakonda, a jakiś inny lekarz potwierdził ze AB przyczynił się do Twojego problemu ? On nie widzi opcji żeby to naprawić np ?
-
Miśka01 wrote:Anulas bierzesz jeszcze jakieś leki na tą bakterie ?czy odpuściłaś? Ja myślę o konsultacji z innym lekarzem .
Tydzien temu skonczylam antybiotyk. Probiotyk caly czas mam brac. Dodatkowo sok żurawinowy pije na wlasna rękę. Musze teraz posie powtórzyć -
Luluiza wrote:Może AB teraz leci na ilość, a nie jakość.. moje ostatnie wizyty u niego ( w ciąży ) były szybsze niż ocena cyklu.. Ale to był ewidentnie znak, ze mam ciąże prowadzić u kogoś innego😉
Nie zmienia to faktu, że ja bym do niego wróciła, bo dostałam to, po co przyszłam.
Anakonda, a jakiś inny lekarz potwierdził ze AB przyczynił się do Twojego problemu ? On nie widzi opcji żeby to naprawić np ?
Wiem, tylko te wizyty u doktora to mnie rozwalaja, byłam na kolejnej ocenie podczas procedury ivf, wyświetli się mój numer
wchodzę do gabinetu, myślalam, że usiądę na krześle zadam doktorowi pytania bo miałam, ja wchodzę a doktor już w pełnej gotowości stoi przy aparacie usg, no co mi innego pozostało poszłam się przebrać do łazienki, z tego wszystkiego zapomniałam pytań i po usg skierowanie na badania i wyszłam 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 21:54
-
nick nieaktualnyABC92 wrote:Wiem, tylko te wizyty u doktora to mnie rozwalaja, byłam na kolejnej ocenie podczas procedury ivf, wyświetli się mój numer
wchodzę do gabinetu, myślalam, że usiądę na krześle zadam doktorowi pytania bo miałam, ja wchodzę a doktor już w pełnej gotowości stoi przy aparacie usg, no co mi innego pozostało poszłam się przebrać do łazienki, z tego wszystkiego zapomniałam pytań i po usg skierowanie na badania i wyszłam 😅
No wszystko wiem, tez tych ocen trochę miałam, ale w ciąży chciałabyś aby ta wizyta była ciut bardziej dokładna, a tutaj po usg czeka na stojaka przy stole z kartką i wypad, szkoda ze drzwi od razu nie otwierał 😎
Ja często pytałam w trakcie usg, bo to była ta chwila ze musiał odpowiedzieć 😝 -
Nie czasem marvelon??🤔Pom-pon wrote:Dziewczyny, jak się nazywają te pigułki które dr K zazwyczaj wszystkim przepisuje na wyciszenie hormonow?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Bylam dziś na posiewie. Na szczescie dr stwierdzila, że dla spokoju lukniemu czy z małą ok😁 Dzieciatko machało do nas więce stwierdziła, że jest dobrze😍 Krwiaka nie mierzyla, ale na moje oko to spory jest. Dalej mam leżeć. Do wizyty u Sz😬
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2020, 18:28
Aguś93, Gaja88, Nowa38, Panna Migotka lubią tę wiadomość
-
Anulas wrote:Bylam dziś na posiewie. Na szczescie dr stwierdzila, że dla spokoju lukniemu czy z małą ok😁 Dzieciatko machało do nas więce stwierdziła, że jest dobrze😍 Krwiaka nie mierzyla, ale na moje oko to spory jest. Dalej mam leżeć. Do wizyty u Sz😬👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anulas wrote:Bylam dziś na posiewie. Na szczescie dr stwierdzila, że dla spokoju lukniemu czy z małą ok😁 Dzieciatko machało do nas więce stwierdziła, że jest dobrze😍 Krwiaka nie mierzyla, ale na moje oko to spory jest. Dalej mam leżeć. Do wizyty u Sz😬