MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnulas wrote:Ona na na jak wizyta? Co Z na twoją dolegiwosc?
Wczoraj czułam się okropnie, jak na grypę z tym że bolała pierś zamiast gardla.
Dr ż miał lekkie wątpliwości czy kontynuować stymulację przez to zapalenie piersi. Ale zaznaczył.ze to na bank nie od leków.
Powiedziałam mu że to raczej nie przez leki i podejrzewam że kot na mnie wskoczył w nocy i nacisnął łapką na pierś. Na tą dolegliwość kazał brać co kilka godzin leki przeciwzapalne typu ibuprofen i robić okłady.
Zrobił USG, mam dwa duże jajeczka w prawym jajniku. Mam dalej przyjmować lek i "uprawiać sport z mężem". W środę kontrola 🙂
Dziś odczyn i rumień na piersi jest mniejszy, jest mniej tkliwa, mniej twarda. Widzę poprawę. 🙂Anulas lubi tę wiadomość
-
My po prenatalnych:)
Wszystko w porządkuna 60% dziewczynka
Dr Kru faktycznie aniołantonna, Gaja88, Mrs.P, Catlady, Anulas, Panna Migotka, Paulina Nessa, Nowa38, Matilda19, Starajacsieocud, Aguś93, truskawka26, Śnieżynka, Medartka, Ona-na-na lubią tę wiadomość
-
Mamka92 wrote:My po prenatalnych:)
Wszystko w porządkuna 60% dziewczynka
Dr Kru faktycznie aniołPanna Migotka, Ona-na-na lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
JustynaFrog wrote:Gratulacje, oby tak dalej. Z ta dziewczynka to bym sie ie nastawiala , ja byłam u Kru w 15 tyg i na 90% dwie dziewczynki A na ostatniej wizycie pojawił się jeden siusiak;)
Ja właśnie chce chlopca... szczerze mówiąc ale cóż bedzie co ma być wazne ze zdrowePanna Migotka, Ona-na-na lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy miałyście wykonywana cytologię w ciąży, w 1 trymestrze? Ja wczoraj miałam wizytę poza MedArt w przychodni (dawno już miałam umówiona i stwierdziłam, ze pójdę - nie zaszkodzi, zawsze podejrze sobie wcześniej na USG co i jak). USG ok, ale Doktor zrobiła mi dodatkowo cytologie i tu się zaczynaja schody. Po badaniu troszkę czułam dyskomfort, a dziś ból podbrzusza i krzyża:/// Napisałam do Kru, zlecił nospe i relanium. Zaczęłam się martwić, czy ta cytologia może spowodować jakieś problemy z ciąża...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2020, 19:41
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
nick nieaktualny
-
Miałam robiona cytologie w 1 trymestrze, jeden czy dwa dni po tylko plamiłam, wszystko było ok poza tym ✊✊😍Medartka wrote:Dziewczyny, czy miałyście wykonywana cytologię w ciąży, w 1 trymestrze? Ja wczoraj miałam wizytę poza MedArt w przychodni (dawno już miałam umówiona i stwierdziłam, ze pójdę - nie zaszkodzi, zawsze podejrze sobie wcześniej na USG co i jak). USG ok, ale Doktor zrobiła mi dodatkowo cytologie i tu się zaczynaja schody. Po badaniu troszkę czułam dyskomfort, a dziś ból podbrzusza i krzyża:/// Napisałam do Kru, zlecił nospe i relanium. Zaczęłam się martwić, czy ta cytologia może spowodować jakieś problemy z ciąża...
Medartka lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Ja mam jutro wizytę u Kru 🙈🙈😍 już nie byłam chyba z 6 tygodni bo w międzyczasie miałam z dwie wizyty u Sz, proszę o kciuki oby wszystko było ok ✊✊✊😍
Anulas, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Niunia8705 wrote:Myślisz że jest niezbyt dobrym specjalistą?
Broń Boże, tego nie napisałam. Sama jestem pacjentką dr. Dominika wyżej pisała, że dr "nie wierzy" w dietę BG, mnie na tego rodzaju badania też nie kierował, więc zakładam, że jakoś szczególnie się nie odniesie do Twoich wyników, chociaż jestem ciekawa. 🙂 Chyba, że Twoja wizyta była w zastępstwie u dr. -
Mrs.P wrote:Broń Boże, tego nie napisałam. Sama jestem pacjentką dr. Dominika wyżej pisała, że dr "nie wierzy" w dietę BG, mnie na tego rodzaju badania też nie kierował, więc zakładam, że jakoś szczególnie się nie odniesie do Twoich wyników, chociaż jestem ciekawa. 🙂 Chyba, że Twoja wizyta była w zastępstwie u dr.
Doktor też ma inne zdanie jeżeli chodzi o pęcherzyki, mówił, że nie ma czegoś takiego, jak niepękający pecherzyk, ten zespół LUF, i przepisał Luteine od dnia UIU nie były pęknięte, ale doktor mówił, że mogły nadpeknac i ostatecznie zrobily się torbiele, więc nie wiem czy ta teoria się sprawdza 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2020, 22:48
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Kto Ci wykonywał? Nie bolało „tam” ani zero innych bolesnych skutków? U mnie niestety ból jest:(
niezapominajka12345 wrote:Miałam robiona cytologie w 1 trymestrze, jeden czy dwa dni po tylko plamiłam, wszystko było ok poza tym ✊✊😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2020, 23:16
Olciaa lubi tę wiadomość
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat