MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybitwa wrote:dziewczyny tak Wam dziękuję jesteście kochane..tyle lat by w koncu to zobaczyć! kazalam mezowi wydrukowac wynik i z nim. chodze jak durna i co chwile patrzę a tam nie ma 0!
czy ja mam powtórzyć bete? w pon? ja nic nie wiem bo nie myslalam, ze bede musiala o tym kiedys myslec haha
Pani Doktor na razie nie odpisuje a jutro kończą sie niektore leki wiec mam nadzieje, ze ogarne to wszystko!
Tak najlepiej w poniedziałek powtórz bete w tym samym labolatorium
Ja w poniedziałek 4raz jadę się upewnić 😅
Co do leków Paniw recepcji powiedziała mi, że kiedy mi się skończą mam się do ich odezwać i innym lekarz mi wyśle receptęakuriat będe miała taką sytuację, bo Ż.będzie na urlopie...
Będzie dobrze już niedługo będziemy mamami 😍Rybitwa lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Lumiko wrote:Ja tez ten cykl stracony😕Endo znowu klaplo 😒
Ale dziękuję za kcuki🙂musi się w końcu udać! Jaki teraz dr ma plan?
-
91aga wrote:Ehhh trzymamy kciuki dalej
musi się w końcu udać! Jaki teraz dr ma plan?
Stymulacja gonalem,jakieś globulki z wiagry(jakoś inaczej fachowo to się nazywa😉),oprócz tego clexane od początku cyklu ...może tym razem zadziała.
Czyli idziemy łeb w łeb...my będziemy próbować dopiero we wrześniu,trochę odpoczynku psychicznego i finansowego się przyda...🙂
Ja się nie poddaje i będę próbowała dalej,chociaż mojemu już się cierpliwość konczy...wiadomo jak to z chłopami😏lekko nie jest
A Wy rozumiem puregon tak? Od następnego cyklu?🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 18:05
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
nick nieaktualnyRybitwa na początek dobrze by kontrolować przyrosty co dwa, trzy dni. Kilka tych wyników uzbierasz zanim trafisz na wizytę serduszkową, potem zaczniesz się dopiero denerwować jak już widać coś na usg i wiesz, że ten fasolek żyje 🙊🥰 😉🐣 ale to wszystko jest piękne i warte tych stresów 😍
Rybitwa lubi tę wiadomość
-
Rybitwa teraz się będziemy często widywać na korytarzu 🤰🙊😍😍.
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Rybitwa wrote:i to na pewno nie za niski wynik? Boze dziewczyny boje sie cieszyć!! nie wiem nawet co dalej bo nigdy nie spodziewalabym sie tego!
Także nie wymyslaj!!! 😊Rybitwa lubi tę wiadomość
-
Luluiza wrote:Rybitwa na początek dobrze by kontrolować przyrosty co dwa, trzy dni. Kilka tych wyników uzbierasz zanim trafisz na wizytę serduszkową, potem zaczniesz się dopiero denerwować jak już widać coś na usg i wiesz, że ten fasolek żyje 🙊🥰 😉🐣 ale to wszystko jest piękne i warte tych stresów 😍
Luluiza, Rybitwa lubią tę wiadomość
-
Rybitwa wrote:beta 25 prog 44.82
to sie nie dzieje.
Fantastycznie!trzymam kciuki za piękny przyrost w poniedziałek!
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Lumiko wrote:Stymulacja gonalem,jakieś globulki z wiagry(jakoś inaczej fachowo to się nazywa😉),oprócz tego clexane od początku cyklu ...może tym razem zadziała.
Czyli idziemy łeb w łeb...my będziemy próbować dopiero we wrześniu,trochę odpoczynku psychicznego i finansowego się przyda...🙂
Ja się nie poddaje i będę próbowała dalej,chociaż mojemu już się cierpliwość konczy...wiadomo jak to z chłopami😏lekko nie jest
A Wy rozumiem puregon tak? Od następnego cyklu?🙂 -
91aga wrote:Z tego co dziś dr mówił to raczej tak. My chcemy od następnego cyklu z tym ze nie wiaodmo kiedy to teraz nastąpi, a Ż od 9.08 ma tydzień urlopu z tego co się od Pań w rejestracji dowiedzialam wiec zobaczymy jak to się ułoży.
A ja planowany transfer jeśli do niego dojdzie mam na 10 się Sierpnia. Wtedy kto robi transfer ??
Chociaż u mnie dr K nie może ustalić konkretnej daty bo pił lh zawsze mi się sam robił.
Ja teraz jestem na Gonalu i czopki sildenafil. Miałam juz je wcześniej, nic nie zdziałały. gonal f Mam pierwszy raz.
Dziwie się, ze w tym cyklu z gonal f mam jakiś taki „ luz”. Póki co bez clexane, hormonów, lutinusow, estrofemu.
Wiem, ze niektóre dziewczyny miały gonal i zadziałał
Zobaczymy jak będzie u mnie.