MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Mam trochę leków na sprzedaż do punkcji i po ivf. Mianowicie mam
2x Orgalutran,
5x gonapeptyl,
Gynargin prawie całe opakowanie(2x tabletki wyciągnięte),
2op estrofen
1op ercortonu.
Jakby któraś z Was potrzebowała, piszcie pozdrawiam Was ciepło i życzę powodzenia w staraniach -
nick nieaktualnyaka wrote:Hej dziewczyny.. czy dr AB wykonuje drożność jajowodów u siebie w gabinecie ? I jaki jest koszt ?
Drożność czyli hsg jest wykonywana na sali na pietrze ceny dokładnie nie pamietam ale bodajże 900 zł? Mogę się mylić, poprawcie mnie jak cośaka lubi tę wiadomość
-
Zabaaa wrote:No wlasnie zdziwilo mnie to, ze lekarz nie zalecil monitoringu po ovitrelle, tylko kazal brac progesteron w ciemno. 🤦♀️ Nie chce tez sie wychylac poki co I byc madrzejsza od niego, ale w kolejnym cyklu nie odpuszcze. 😖
No mi dr A. B odpowiedział, że nie ma potrzeby 🤦♀️, także tego,jak raz mialam 5 pęcherzyków i inseminacja była odwołana to też nie dał ovitrelle bo stwierdził, że same pękną 🤷♀️, dziwne, dr K mówiła, że Ona by dała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2021, 15:31
-
aka wrote:Hej dziewczyny.. czy dr AB wykonuje drożność jajowodów u siebie w gabinecie ? I jaki jest koszt ?
W 2019 roku miałam robione sono hsg (coś w rodzaju hsg tylko mniej bolesne ) w klinice,w gabinecie za punktem pobrań na parterze (nie wiem czy to gabinet dr AB) .ale robiła go dr K i dr AB, bo do tego potrzebnych jest dwóch lekarzy. Płaciłam chyba jakoś 800 zł.aka lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Lumiko wrote:W 2019 roku miałam robione sono hsg (coś w rodzaju hsg tylko mniej bolesne ) w klinice,w gabinecie za punktem pobrań na parterze (nie wiem czy to gabinet dr AB) .ale robiła go dr K i dr AB, bo do tego potrzebnych jest dwóch lekarzy. Płaciłam chyba jakoś 800 zł.
-
aka wrote:Hej dziewczyny.. czy dr AB wykonuje drożność jajowodów u siebie w gabinecie ? I jaki jest koszt ?
Tak robi AB drożność razem z Kru w gabinecie nr 5 na dole. Pare minut i po wszystkim. Bierzesz przed sono ibuprom i nospe. Po droznosci recepta antybiotyk. Moim zdaniem lepiej byc na pełnym pęcherzu -
nick nieaktualny
-
Martucha29 wrote:7dpt beta 26,6
8dpt beta 46,3
Dziś 10 dzień po transferze i dostałam okres, mimo że przyjmuje cały czas progesteron. Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa?
Ale jest krew czy brązowa wydzielina? Ja dzień przed zrobieniem bety czyli 6 dpt miałam dość mocne brazowe plamienia i myślałam że też okres mi się zbliża. Te plamienia były jeszcze ze mną przez kolejne parę dni. Teraz jestem w 12 tc. -
Dr AB kazał się umówić zaraz po miesiące na sono hsg.. była to moja pierwsza wizyta u doktora, byłam tak zdenerwowana że za dużo nie pamietam co doktor mówił 😞 kazał zrobić badania i jak będą dobre to mam przyjść na
sono hsg I teraz nie wiem czy przed mam się umówić na wizytę a później na sono hsg czy odrazu na sono hsg ? Jak to u was wyglądało ? -
aka wrote:Dr AB kazał się umówić zaraz po miesiące na sono hsg.. była to moja pierwsza wizyta u doktora, byłam tak zdenerwowana że za dużo nie pamietam co doktor mówił 😞 kazał zrobić badania i jak będą dobre to mam przyjść na
sono hsg I teraz nie wiem czy przed mam się umówić na wizytę a później na sono hsg czy odrazu na sono hsg ? Jak to u was wyglądało ?
Sms
A jeśli ok to
Umow się na sono bez wizytyaka lubi tę wiadomość
-
Bączek84 wrote:Ale jest krew czy brązowa wydzielina? Ja dzień przed zrobieniem bety czyli 6 dpt miałam dość mocne brazowe plamienia i myślałam że też okres mi się zbliża. Te plamienia były jeszcze ze mną przez kolejne parę dni. Teraz jestem w 12 tc.
Normalnie czerwona krew jak podczas okresu, chyba już po wszystkim niestety -
aka wrote:Dr AB kazał się umówić zaraz po miesiące na sono hsg.. była to moja pierwsza wizyta u doktora, byłam tak zdenerwowana że za dużo nie pamietam co doktor mówił 😞 kazał zrobić badania i jak będą dobre to mam przyjść na
sono hsg I teraz nie wiem czy przed mam się umówić na wizytę a później na sono hsg czy odrazu na sono hsg ? Jak to u was wyglądało ?
Jak wymazy beda dobre to masz sie umowic jak skończy sie okres. Umow sie przez rejestrację odrazu na sono. Na kartce powinno byc napisane co wziac przed sono itd. 🙂