X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Dotipik Znajoma

Wysłany: 21 stycznia, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XXX89 wrote:
    Dziewczyny jakie możecie polecić dodatkowe priobiotyki, jeśli chodzi o leczenie zapalenia endometrium, ale też ogólnie, żeby jelita i żołądek nie dostały aż tak w kość 🙈

Oprócz super formuły, co można jeszcze stosować?
    Colostrum ? Z (Twój cel to) czy lepiej z (Primabiotic)?
    Maslan sodu już biorę:)
    Zobaczcie sobie Avilin Gastro, całkiem fajne ma działanie. Zrobiłam sobie taką kurację, czy pomogło, nie wiem:)

• JuluBe Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XXX89 wrote:
    Dziewczyny jakie możecie polecić dodatkowe priobiotyki, jeśli chodzi o leczenie zapalenia endometrium, ale też ogólnie, żeby jelita i żołądek nie dostały aż tak w kość 🙈

Oprócz super formuły, co można jeszcze stosować?
    Colostrum ? Z (Twój cel to) czy lepiej z (Primabiotic)?
    Maslan sodu już biorę:)

Ja biorę od kilku miesięcy zestaw, który dostałam do antybiotyku - Colostrum Pro, QueenBiotic, Epic Pro, Sanprobi Super, maślan sodu. Dodatkowo kurkuma, czosnek i olej z oregano, wszystko w kapsułkach. Jestem po dwóch seriach antybiotyków i póki co jelita i żołądek super funkcjonują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 22:43

XXX89 lubi tę wiadomość

Starania od 2022r.
    Cross-match 19,5%, Allo 47,1%
    🚺 33
    ✅️ SonoHsg, kariotyp, celiakia, heliko, MUCh
    ❎️ AMH 1.03 (01.2024), Kir AA, Mthfr c677t hetero, Pai-1 homo, hashimoto, hipoglikemia reaktywna, podejrzenie endometriozy
    🚹 36
    ✅️ kariotyp, hormony
    ❎️ HLA C1C2, heliko

💔 2024 - 2x cb, 6t5d

🏩 25.07.24 pierwsza wizyta w klinice
    🩸 28.08.24 biopsja endometrium - przewlekłe zapalenie o średnim nasileniu (+2) - 14 dni Tinidazolum + Levoxa.
    💉 19.09.24 pierwsza stymulacja - Puregon + Gonapeptyl + Ovitrelle
    🫧 29.09.24 punkcja - 3 komórki -> 3 dojrzałe -> 2 zapłodnione -> 1 ❄️🤍
    🩸 25.11.24 kontrolna biopsja - przewlekłe zapalenie o niewielkim nasileniu (+1) - 14 dni Amoksiklav + Unidox
    🩸 27.01.24 kontrolna biopsja
‹‹ 3149 3150 3151 3152 3153
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ