MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
XXX89 wrote:Dziewczyny jakie możecie polecić dodatkowe priobiotyki, jeśli chodzi o leczenie zapalenia endometrium, ale też ogólnie, żeby jelita i żołądek nie dostały aż tak w kość 🙈
Oprócz super formuły, co można jeszcze stosować?
Colostrum ? Z (Twój cel to) czy lepiej z (Primabiotic)?
Maslan sodu już biorę -
XXX89 wrote:Dziewczyny jakie możecie polecić dodatkowe priobiotyki, jeśli chodzi o leczenie zapalenia endometrium, ale też ogólnie, żeby jelita i żołądek nie dostały aż tak w kość 🙈
Oprócz super formuły, co można jeszcze stosować?
Colostrum ? Z (Twój cel to) czy lepiej z (Primabiotic)?
Maslan sodu już biorę
Ja biorę od kilku miesięcy zestaw, który dostałam do antybiotyku - Colostrum Pro, QueenBiotic, Epic Pro, Sanprobi Super, maślan sodu. Dodatkowo kurkuma, czosnek i olej z oregano, wszystko w kapsułkach. Jestem po dwóch seriach antybiotyków i póki co jelita i żołądek super funkcjonują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 22:43
XXX89 lubi tę wiadomość
Starania od 2022r.
Cross-match 19,5%, Allo 47,1%
🚺 33
✅️ SonoHsg, kariotyp, celiakia, heliko, MUCh
❎️ AMH 1.03 (01.2024), Kir AA, Mthfr c677t hetero, Pai-1 homo, hashimoto, hipoglikemia reaktywna, podejrzenie endometriozy
🚹 36
✅️ kariotyp, hormony
❎️ HLA C1C2, heliko
💔 2024 - 2x cb, 6t5d
🏩 25.07.24 pierwsza wizyta w klinice
🩸 28.08.24 biopsja endometrium - przewlekłe zapalenie o średnim nasileniu (+2) - 14 dni Tinidazolum + Levoxa.
💉 19.09.24 pierwsza stymulacja - Puregon + Gonapeptyl + Ovitrelle
🫧 29.09.24 punkcja - 3 komórki -> 3 dojrzałe -> 2 zapłodnione -> 1 ❄️🤍
🩸 25.11.24 kontrolna biopsja - przewlekłe zapalenie o niewielkim nasileniu (+1) - 14 dni Amoksiklav + Unidox
🩸 27.01.24 kontrolna biopsja -