X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • KIRowniczka Debiutantka

Wysłany: 24 września, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem po pierwszej punkcji, pobrano mi 11 komórek, z których uzyskano 3 zarodki ale żaden nie dotrwał do 5 doby. Prawdopodobna przyczyna leży w genetyce komórek jajowych. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Czy udało się za kolejnym razem i czy stosowałyście cokolwiek na poprawę jakości komórek? Czy kolejną stymulację miałyście od razu po pierwszej czy była robiona jakaś przerwa? Nie wiemy jaką strategię przyjąć.

KIR AA
    HLA-C - obecne
    NK - 8%
    MTHFR A1298 - nieprawidłowy
    Zapalenie endometrium
  • Tęczowa22 Debiutantka

Wysłany: 25 września, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.a_s wrote:
    Mam na sprzedaż pozostałości po ciąży: clexane 0,4, medargin, euthyrox oraz divigel. Jeśli któraś czegoś potrzebuje chętnie odsprzedam :)

Jaki koszt za clexane i jaka ilość dostępna? Możesz się odezwać na e-mail do mnie ? [email protected]

• Tęczowa22 Debiutantka

Wysłany: 25 września, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatkibratki wrote:
    Również mam clexane :)
    Tutaj może też zadam pytanie 😊😊
    Jaki koszt za clexane i jaka ilość dostępna? Możesz się odezwać na e-mail do mnie ? [email protected]

• Lili@ Autorytet

Wysłany: 25 września, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KIRowniczka wrote:
    Hej dziewczyny,
    Jestem po pierwszej punkcji, pobrano mi 11 komórek, z których uzyskano 3 zarodki ale żaden nie dotrwał do 5 doby. Prawdopodobna przyczyna leży w genetyce komórek jajowych. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Czy udało się za kolejnym razem i czy stosowałyście cokolwiek na poprawę jakości komórek? Czy kolejną stymulację miałyście od razu po pierwszej czy była robiona jakaś przerwa? Nie wiemy jaką strategię przyjąć.

A ile masz lat? Ja proponuję zmienić klinikę. W tej ewidentnie laboratorium nie ma dobrych wyników.
    Taa wiadomo wina komórek... Coś muszą powiedzieć.

• Gaja88 Autorytet

Wysłany: 25 września, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KIRowniczka wrote:
    Hej dziewczyny,

Mieliśmy 3 procedury w innej klinice i nie miałam żadnej blastocysty, w 4 procedurze w Medarcie 8 zarodków w 5 dobie, w 5 procedurze 3 zarodki. W tych procedurach bez blastocyst zawsze miałam długi protokół, w dwóch kolejnych krótki protokół. Nie brałam dodatkowo żadnych suplementów poza standardowymi witaminami, pilnowałam diety z niskim indeksem i przy 4 IVF byłam na diecie bezglutenowej, ale co pomogło? Nie mam pojęcia. Powodzenia 🙂

starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
    2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- :( :( :( laparoskopia i histeroskopia
    zmiana kliniki
    4 IMSI - 01.2020 r.
    1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
    beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt <3
    2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 - :(
    3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
    4 transfer - :(
    5 IMSI - 06.2025- 3 ❄️
  • Ruda2017 Autorytet

Wysłany: 25 września, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakonda czy Wy już jesteście razem na świecie ?
    Wpadam czasem poczytać i widzę że już czas nastał ;)

Od VIII 2017 MedArt
    I ivf grudzień 2017
    4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
    II ivf lipiec 2018 r.
    26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
    6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
    14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
    22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
    4.02.2020 R&P 👨‍👩‍👦‍👦

2❄️❄️
  • Cari09 Autorytet

Wysłany: 27 września, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.a_s wrote:
    Mam na sprzedaż pozostałości po ciąży: clexane 0,4, medargin, euthyrox oraz divigel. Jeśli któraś czegoś potrzebuje chętnie odsprzedam :)
    Hej, jestem chętna na euthyrox, jaką masz dawkę? Wysłałam zaproszenie

‹‹ 3200 3201 3202 3203 3204
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ