MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem chora, od niedzieli i jest mi coraz gorzej W nocy tak kaszlałam, że myślałam, że płuca wypluje i katar paskudny. Mąż miał grypę, porządną z bólem mięśni i wysoką gorączką - 2 dni i jest nówka a ja się tak męczę
Antonna ile w sumie urósł Ci ten brzuch i waga? I kiedy zauważyłaś pierwsze objawy? Przy moich 4 komórkach to raczej mało realne ale cały czas naciskam brzuch by sprawdzić czy jest ok -
nick nieaktualnyIwonn lubię za transfer, nie lubię za podły nastrój! Ale wierzę, że za 7 (a zasadzie już za 6) dni będziesz szczęśliwa Ale się cieszę, że macie blastki! Już samo to jest sukcesem, biorąc pod uwagę waszą poprzednią stymulację! Także głowa do góry, cycki do przodu i czekamy na pozytywną betkę!
Antonna ależ kurczę cię dopadło, czyli dziś lecisz znów na kroplówkę?
Mała i anakonda kurujcie się dziewczynki! -
Co za doktorek, nie idzie się dodzwonić a ja siedzę jak na szpilkach, nawet do toalety chodzę z telefonem w razie gdyby oddzwonił swoją drogą cały czas sikam co pół godz ale to pewnie przez to, że piję jak smok wawelski bo mnie ta nasza antonna zestresowała. Dziś też jedziesz na kroplówkę?
Jeszcze jestem na zwolnieniu więc się nie mam czym zająć i tylko rozmyślam i rozmyślam. A przecież co ma być to będzie, już na nic nie mam wpływu...
Iwonn powodzonka! Na pewno maluszek z wami zostanie -
nick nieaktualny
-
Mala napisz mu smsa. On ma rano zabiegi a potem milion pacjentek. Do mnie chyba tylko raz odzwonil a tak to na smsa zawsze w przeciągu godziny odpisuje. Trzymam kciuki!
Antonna napisz do Dr ze nadal puchniesz, myślę że kolejna kroplowka jest nieunikniona niestety Mnie nic nie bolało wiec tym się nie sugeruj. -
Tak jade zaraz na kroplowke z elektrolitów. Byłam już w HCP oddać krew i zadecydują potem, czy albuminy też mam dostać. Btw. w HCP chciei mnie w kolejce przepuszczać, bo myśleli, że w ciąży jestem. Co za wstyd.
MalaHD współczuję, że zostało mało zarodków Domyślam się jakie te kolejne dni będą dla Ciebie stresujące. Trzymam kciuki, żeby już żaden nie odpadł!👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała oj rozumiem jak się denerwujesz, ale prawda jest taka, że trzeba czekać i nic się nie da przyspieszyć... A będziesz miała podawane w 5 dobie, czy wcześniej? Podobna sytuacja z małą ilością zarodków była bodajże u iwonn i dr zdecydował się wcześniej podać więc może u ciebie transfer będzie już jutro/w sobotę?
-
Nie sądzę, dr w ogóle nie chciał mnie stymulować do in vitro, twierdził, że antralne pęcherzyki są nie takie jak być powinny ale ja miałam focha i go zmusiłam. Wczoraj mówił, że ma pomysł na kolejną stymulację więc nie wydaje mi się żeby na siłę chciał robić transfer. Nie rozmawiałam z nim, napisał tylko smsa, mam dzwonić jutro.
A iwonn miała punkcję w piątek, transfer wczoraj więc 5cio dniowe
Z drugiej strony lepiej nie robić transferu wcale niż jakby miał być nieudany. Macie rację co ma być to będzie. Mam wysokie AMH, nie ma co ryczećWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 12:22
-
nick nieaktualny
-
Mala wiem co czujesz. To ciagle czekanie, ten stres moze czlowieka dobic. Ja sie wczoraj wyplakalam i juz pomalu jest lepiej. Musimy walczyc nic innego nam nie pozostaje. A zreszta przeciez innym sie udaje to i nam sie uda:)ponad 3 lata starań
3 IUI
11/2016 I IVF 4.12 transfer 4aa i 3ba cb
01/2017 II IVF 25.01 transfer 4AB
dwie blastki zamrożone
18.03.2017 crio 2 blastki cb -
nick nieaktualnyA to przepraszam iwonn z kimś się pomyliłam, ale nie mam pojęcia z kim Niemniej wiem, że jedna z dziewczyn miała wcześniej transfer u dr Żaka z uwagi na małą liczbę zarodków.
Dżdżownica a widzę, że w grudniu stwierdzili ci celiakię i nie kazali ci czekać co najmniej 3 msc przed następnym transferem? Czy już byłaś wcześniej na diecie bg?
Anakonda: a byłam pewna, że skomentowałam Twoje informacje o endo, ale wygląda na to, że jednak nie (wiem, że wczoraj na tablecie zaczęłam coś pisać, ale widocznie nie skończyłam ). Trzymam kciuki i mam nadzieję, że ci podrośnie, bo ostatnio jakoś dzielę Twój los więc jak tobie się uda to może i u mnie dojdzie do transferu Chociaż jakoś w to wątpię... A te estrogeny w żelu lepsze są niż doustne? Bo zapewne też będę je miała jeśli znów nie wyjdzie A w ogóle teraz estrofem bierzesz doustnie, czy dowcipnie? Bo już kiedyś miałam cię spytać, ale jakoś mi wyleciało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:35
-
Wyniki krwi się poprawiły po wczoraj. Dr Żak zlecił mi jeszcze kroplówkę z albumin, ale powiedział, że to już ostatnia Podoba mi się ten Wasz doktorek. Jest zupełnie inny niż Pani dr, ale też mi się z nim dobrze gada.
MedA, anakonda, iwonn lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
MedA doktorek mówi że jak nie miałam przeciwciał we krwi to nie trzeba czekać. I w sumie miesiac po przejsciu na diete endometrium mi uroslo "ksiazkowe" Nawet jedna z położnych mi mówiła że jej siostra miała podobna sytuację i już w następnym cyklu zaszła w ciążę po inseminacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 13:45
-
nick nieaktualny