Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XXX89 wrote:
    Cześć dziewczyny! Co tam u Was?
    Czy któraś jeszcze leczy stan zapalny ? ;(
    Dziewczyny a może miała któraś podobną sytuację… 2-3 dc a moje endometrium grube… Dr zdziwiony, zapisał antykoncepcje na 3 tyg. czy to pomoże ?:(
    jestem trochę zawiedziona… 😞 hormony ok, ale te endometrium… w między czasie wynik biopsji i dalej +2 … trochę lepiej, bo zawsze było 3, ale to jeszcze nie to:( nie wiem już co robić… miałam nadzieję na transfer w lipcu, ale podejrzewam, że na pewno Dr A.B bd chciał leczyć… póki co od kilku miesięcy tylko probiotyki… już bez antybiotyku… to już 2 lata leczenia endo… :((

Wchodzę do Was z butami na forum masz wykluczoną endometrioze u specjalisty ? Tutaj nigdy nie zejdziemy po 0 albo na bardzo krótko ze względu na przewlekły stan zapalny

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
‹‹ 3209 3210 3211 3212 3213
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ