Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Miśka00 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XXX89 wrote:
    Dziewczyny na ile się przygotować finansowo na drugiej wizycie po transferze u Dr A.? Wizyta 400?
    Plus posiewy i chyba jakieś badania 🤔
    Tysiąc wystarczy ?🤣
    400 wizyta 75 posiew a resztę badan w laboratorium mozesz zrobic w innym terminie niekoniecznie u nich bo jest drożej. Ja robie w szpitalu u siebie na miejscu i sporo taniej wychodzi. ( wyszło ok 400zl)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:09

XXX89 lubi tę wiadomość

• XXX89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wy te tabelki ciążowe dodajecie?🫣kopiujecie ten link później ? Ja próbowałam, już miałam tabelkę z tygodniem, ale nie wiem czy to się kopiuje i wkleja link w stopkę czy jak 🤣

Starania od (2016r.)
    2018r. Ciąża naturalna - puste jajo

➡️MedArt - czerwiec 24’ przygotowania do IVF🙏🏽
    👨🏽 42l. czynnik męski;
    👩🏽 35l. Amh - 2,33
    10.06.24’- Cytologia, posiewy✅
    12.07- Usg 3d, piersi ✅
    05.09 - Biopsja endo- stan zapalny (+3) Levox/Tinidazolum
    9.12 - Start stymulacja - prot. krótki - Gonal f/Orgalutran/Ovitrelle
    19.12 - Punkcja -> 8🥚-> 2❄️❄️ 5AA, 3BB -> PGT-a✅😍🥳
    21.12 - biopsja(+3) Amoksiklav/Unidox
    28.04.25’ -biopsja (+3) 😭 - Tarivid/ Metronidazol.
    01-05.26’ - kuracja probiotykami(+2)
    22.07.26’ - FET PGT-A❄️5.1.1 -🙏🏽🥹
    7dpt- 81mlU, prog- 18,80ng
    9dpt- 236mlU, tsh- 1,98.
    13dpt- 1509mlU, prog- 17ng
    16dpt - 5600mlU(5+0), prog-20ng
    34dpt -(7+4)-
‹‹ 3219 3220 3221 3222 3223
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ