MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny znacie może dobrego immunologa dla mnie i męża ? Chce zbadać komórki nk i kilka innych do tego zbadam męza i dopiero chciałabym zacząc a wiem ze pani dr do badań nie jest skłonna a my odwrotnie chcemy zrobić wszystkie badania .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Campari wrote:Mi sie zdaje, że jeśli chodzi o immunologię w kwestii niepłodności, to nie ma wielkiego wyboru, w internecie przewija się dosłownie kilka nazwisk z różnych miast. W Poznaniu immunologią zajmuje się prof.Kurpisz, a czy ktoś jeszcze inny, nie wiem. On jest andrologiem. Mieliśmy z nim do czynienia, jeśli chcesz, opowiem na priv. Jest chyba ktoś dobry w Łodzi.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Natuu trzymam mocno kciuki.
Ainna a ty jak?
Gochu ja tez mam mozna powiedziec dola. Jutra sama jade na podglad i dr powiedzial ze w piatek punkcja i 4 jajeczka sa ale czy wyjdzie cos z tego to nie wiem. Teraz mam orgarutlan. Strasznie sie czuje po nim i boli brzuch. -
Julajko, trzeba być dobrej myśli! Trzymam mocno kciuki za jajeczka
A czujesz się gorzej niż po puregonie? Kurcze, ja mam w lodówce puregony właśnie, ale pani doktor mnie namawia na ten orgaluten i teraz sama nie wiem czy to taki dobry pomysł
Natu, dawaj znać co u Ciebie!
-
gochu to jutro napisze czy sie polepszylo bo lewy jajnik nie ruszyl i tam male jajeczka sa
jutro mam wizyte to napisze jak poszlo i czy cos drgnelo. ale samopoczucie jak przy pierwszym razie troche silniejszy jest bo szybko dziala albo mi tak czas leci, no i zastrzyki od wczoraj sa a juz czuje sie jak ..... -
To dobrze, że endometrium lepsze Trzymam kciuki za punkcje i dziękuję za informację.
Ja wczoraj byłam na podglądaniu i endometrium moje również daje radę Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie transfer, zobaczymy jeszcze jak hormony.
Natu, daj znać jak beta!