MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Natu93 wrote:Hej niestety objechalam wszystkie laboratorium wszystkie juz zamkniete a pracuje od 6-14
Jedynie sugerowac sie moge testem ciazowym; ((Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny pisalam jakis czas temu tez sie z mezem staramy o pierwsze dzidzi no ale nie wychodzi,bylam na wizycie w Medart u doktora Żaka no i kurcze nie wiem co mam o nim sadzic zlecil mi dodatkowe badania z krwi i wtedy znow mam do niego przyjsc nie zbadal mnie wogole nie wiem czy on taki zawsze jest?
-
nick nieaktualny
-
Baja, nie dziękuje, bo to u nas bardzo wcześnie jeszcze.
Do dr Z trafiamy po wielu latach walki, zwykle z teczka dokumentów potwierdzających nasza historie...mnie tez nie zbadał na pierwszej wizycie, długi wywiad, rozmowa, analiza, badania do zrobienia i na kolejnej wizycie decyzja odnośnie działania. Ja Go polecam!Aina -
nick nieaktualny
-
baja nas tez tak przywital i na start in vitro zaproponowal wiec u niego tak jest. mimo to zostalismy. drugie podejscie robimy.
dziewczyny moj M popierdzielil zastrzyki i zamiast orgalutran wstrzyknal mi gonapeptyl daily oprocz opakowan sa podobne ku.....a..
i zadzwonilam do dr a ten oprocz "trudno" nic nie powiedzial. slyszalyscie gdzies moze zeby ktos popieprzyl zastrzyki? jestem zalamana i tak wkurzona ze az sil nie mam do tego to nasz ostatni raz i juz wogole watpie zeby cos wyszlo z tego .... -
Julajko, w tym programie In vitro czekając na dziecko, jedna z par pomyliła chyba czas podania ważnego zastrzyku, generalnie lekarze juz przekreślali procedurę, a akurat wtedy im sie udało. Rozumiem ze dr kazał zrobić ten pominięty zastrzyk? Podwójna dawka gonapeptylu na pewno nie zaszkodzi.Aina
-
ja zamiast gonal dostalam elanove ( masz jeden zastrzyk zamiast calej serii ) i teraz zamiast purogen mam orgalutran i zamiast orgalutran dostalam ten co wczesniej / nic nie mowil dr ze mam cos dodatkowo brac / lece normalnie dalej. okaze sie po punkcji albo w sobote pewnie
ja pierdziele
-
Dziewczyny kiedy będzie lista leków refundowanych ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
hej dziewczyny jajniki znów się odezwały. mam nadzieje ze ten zastrzyk nie zaszkodził jakości . w razie gdyby któraś miała stymulacje orgarutlanem to mam jeden oddam za darmo .
gochu kiedy masz transfer?
ainna jak tam?
natu i jak się czujesz? robiłaś betę?
katariinka a y kiedy zaczynasz?
-
nick nieaktualny